nemkati

Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
@Nagy Mária: Túl sokan vannak, inkább kapsz te is egy lapátot. Ne feledd, mondatonként kell működtetni a lapátot.
Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
@Nagy Mária: Kiválasztottál egy mondatot, pedig bármelyiket ki lehetne választani, mindegyiktől égnek áll az ember haja. Én legszívesebben ugyanazt tenném vele minden mondatáért, amit 0rbánnal. Ezt:

http://www.kephost.com/images/2016/06/02/orba...

De csak mert egy szelíd, nyugodt ember vagyok.
Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
@quadrocopter: Köszi. Ezen a jó kis szón törtem a fejem, hogy paranoia, csak a sírástól és a röhögéstől nem jutott eszembe. :)
Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
Még nem döntöttem el, hogy sírjak vagy nevessek ezen a fajankón. Majd szólok ha eldöntöttem.
Lázár szerint okafogyottá vált a népszavazás Algyőn
@papa.49: Akár ez is. De az így megspórolt 3 millából talán jut még neki is.
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@Perwool: Hopsz! Belegondoltam amibe az előbb nem is gondoltam bele. :)
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@JAJMÁR: Bocsi, rám ne számíts. Azokat még az én edzett gyomrom se bírja. :)
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@Béla333: Igazad van. A legbiztosabbat az LMP-ről lehet tudni: senkivel semmit! De megenni is egyedül fogják, amit kifőztek.
Lázár szerint okafogyottá vált a népszavazás Algyőn
Ez is egy olyan ügy, mint az olimpia. Nem kérdezték meg a legérintettebbeket, hanem a fejük fölött döntöttek. Az ilyen döntéseknek egyre gyakrabban ez a vége.
Gyászba borult az olimpiai pályázat Facebook-oldala
Mostmár lehet gyászolni, de előbb kellett volna gondolkozni. Például arról, hogy nem döntenek önkényesen az emberek feje felett, hanem megkérdezik azokat is, akik a cehhet állják, és garanciákat adnak, hogy nem folyik szét a pénz ahogy látjuk, és azokat a garanciákat be is tartják. Mindezek nem történtek meg, hát akkor tessék, lehet gyászolni a saját ostobaságukat, dölyfösségüket.
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@Béla333: Ja. Én azt, hogy az LMP egyedül semmire se megy, legfeljebb bejut megint a Parlamentbe. Ha viszont a többi demokratikus párttal valamilyen egyezségben közös programot fogalmaz meg, közös jelölteket támogat, akkor együtt a demokratikus pártoknak van esélye.
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@Béla333: Erős, vagy nem erős, de mégiscsak azt mondják, nélkülük nincs kormányváltás. Megint nem válaszoltál a kérdésemre.
Kiderült, mit gondol Hosszú Katinka az olimpiáról
Szerinte politikai harc lett, de ő is igazi politikusi választ adott.

Nyilván sokak, de főleg a sportolók vágya egy budapesti olimpia. Aki viszont görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy legyen, az nem a mai magyar valóságban él, hanem Matolcsy és a többi gazember tündérországában. Amikor egy útfelújítástól, egy metrófelújítástól közlekedési káosz keletkezik, akkor hogy akarnak több millió plusz embert itt szállítani, utaztatni? Az olimpia ideje alatt ezt a hatalmas tömeget el kell szállásolni, etetni kell, és ki tudja, mi minden kell még, amire mi laikusok nem is gondolunk. A pénz, na az meg a másik. Többezer VIP vendéget kell minőségi szálláson elszállásolni, kiemelt minőségű étellel etetni, szállítani, amit azok teljesen ingyen kell kapjanak. Már ez a költség is olyan hatalmas, hogy egy havonta 100-200 ezer forintból élőnek elképzelhetetlen. Pedig lehet, hogy az összes költségből ez a legkisebb.
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
@Béla333: Az LMP vagy bejut a Parlamentbe 2018-ban, vagy nem. Szerintük és szerinted bejut. De hogy így lesz-e, majd meglátjuk. Még egy évig jöhetnek hasonló ötletekkel, és az emberek majd eldöntik, tetszik-e ez nekik.

De mi van azzal az állításukkal, hogy nélkülük nincs kormányváltás? Ez azért szorul némi magyarázatra, főleg, hogy a bejutás szélén táncol a támogatottságuk.
Az LMP önállóan készül a kormányváltásra
Bárcsak tudnám, hogy ezt hogy képzelik! Talán jön majd 333 Béla, és elmagyarázza.
Szakdolgozat, amit Orbán is el akart olvasni
@namihami: Belekezdett, de amikor ahhoz a részhez ért, hogy "az erkölcsös cselekedetet nem lehet intézményesíteni, az már alapból bennünk van", akkor letette, merthogy ez nem neki szól.
Tarlós demokráciaképe: nyelvvel előre
@eugen4402: Megbánni szerintem nem fogja. Kiszáll a hintából, és azt mondja, megpróbáltam, nem jött be. :)

Namost, ha mégis jelölteti magát a következő polgármesteri választásokon, akkor vagy az én információim voltak megalapozatlanok, vagy meggondolja magát.
Nolimpia: eddig minden tizedik aláírás érvénytelen
16 azért, mert többször jelent meg az íveken
722 azért, mert a személyes adatok nagymértékben eltértek
641 azért, mert a választópolgárnak nem volt választójoga.

A 16, aki többször jelent meg az íveken, a Momentum által csak akkor ellenőrizhető, ha digitalizálják az aláírásokat - ez meg ugye képtelenség.
A 722 - személyes adatok eltértek - mitől? Ezt nem tudja egy aláírásgyűjtő mivel összevetni
A 641 - nem volt választójoga - ezt meg végképp nem tudhatja az aláírásgyűjtő.

A választási iroda meg azt mond, amit akar.
Tarlós demokráciaképe: nyelvvel előre
@eszegfu: Igazat adok neked, és nekem se szívem csücske Tarlós, de gondoltam, akkor is, ha nem csípem a fickót, akkor is elmondom, ami az igazsághoz tartozik. Az, hogy állandó küzdelmet folytat a kormánnyal, 0rbánnal, Lázárral, és ez a küzdelem rendszerint a vereségével zárul, csak részben az ő hibája, mert ezzel a kihaőnem bandával egy szál főpolgármester sem tud megbírkózni.
Tarlós demokráciaképe: nyelvvel előre
@Aki Én: Már megírtam, de megint mondom: az emberek a szívük szerint szeretnének budapesti olimpiát. A józanul gondolkodók viszont az eszük szerint nem szeretnének. Félnek, és joggal, hogy a kisembereket taszítja ez az elképzelhetetlenül óriási bekerülési összeg adósságba, sokakat még nagyobb nyomorba. Mert ugye az egész pályázat lenyúlásokkal kezdődött ami csak fokozódni fog, egy szűk kör leveszi a maga milliárdjait, miközben a tervezett költségek döbbenetes ütemben növekednek. Hát azt kell mondanom, mostmár az olimpia ellenzői a józan ésszel megáldott emberek, és a támogatóin kéne sírjál, kedves Taplós, ahogy a sárisápfelsői 90 éves Mari nénin sírtál.
Tarlós demokráciaképe: nyelvvel előre
Van egy ismerősöm, aki közelebbről ismeri Tarlóst. Ő azt állítja, Tarlósnak elege van abból a cirkuszból, ami a főpolgármesterré választása óta közte és a kormány között zajlik, és esze ágában sincs a következő ciklusban elvállalni ezt a feladatot. Korrupciós ügyek ugyan nem kötődnek hozzá, de a nyugdíja és a korrupció nélkül felhalmozott vagyona elég arra, hogy további nyugdíjas éveit ilyen konfliktusok nélkül, nyugalomban töltse. Jövőre lesz 70 éves, nem is csodálom. Tehát lehet, hogy kapott 0rbántól ajánlatot, hogy a következő megválasztásához megkapja a szükséges hátszelet, de, az én véleményem szerint, nem akar ezzel élni. Mert sokkal több kudarcos eseményt tud a regnálása alatti időből fölsorolni, mint amennyi valódi sikert, még ha a kudarcokért nem is mindig ő volt a felelős.
Csendben szétrohadnak a villamossínek Budapesten
Vasárnap jártam a Fehérvári úton, na az az út Budapest egyik nagy szégyene. Szanaszét van töredezve, már nem emlékszem, meddig, de az Etele útig biztos, vagy tovább. Utána meg a sinek megint fel vannak szedve, mert már x-edszer szétfagytak, elrohadtak. Egy mobil vécé és néhány rendőr őrizte, a bánat tudja, miért.

És ez a város akar olimpiát.
Minden erejével kaparta ki magát a legmélyebb gödörből
@elnyomott: Nem tudom, én mire mennék, de talán nem is ez a kérdés. Ahány ember, annyiféle, akár cigány, akár nem. Ezért írtam, hogy nagyon kevesen tudnak ilyen helyzetből önerőből kitörni. És segítséggel se sokan. De időnként van rá példa, mint most is, tehát nem lehetetlen. És minél többen kapnak valahonnan segítséget, annál többnek fog sikerülni.