nemkati

Orbán most megpróbálja megvédeni a védhetetlent - percről percre
Ez kidumálja magát! :(
Remélem az EU parlament tagjai észnél vannak és átlátnak rajta.
66 évesen elhunyt Gyurcsok József, a Budapest Tv egykori távgyógyítója
@szép új világ: Nyugodjék békében. És nekünk is nyugtunk van tőle. Leginkább a naív, hiszékeny, befolyásolható embereknek. Villanyszerelőként megélhette volna a 86-ot.
Legyőzheti-e Orbán Viktor magát Orbán Viktort?
@Horizont: És az meg már mi, hogy bizonyos szavakat nagy kezdőbetűvel írnak, mint pl. Ereje, Igazság, Végtelen?

Ez meg csodás:

"éppen az a veleje az orbáni erőnek, hogy úgy manőverezik a világ vad hullámainak taraján, hogy bár a Korlátolt, Felelőtlen Társaság gályájának tatjáról nézvést nyaktörő akrobatikum az, vagy vakbuzgó merőség; azonban a valóságban ez oly kicentizett bölcsesség, amely bucskázásba sohasem fordulhat át."

Sírok is mert iszonyat siralmas ez, meg fetrengek is a röhögéstől.
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
@micfild: Helyes! Hajrá! Minél több fiatalt az egyetemekre! És ne az EU-tól várjuk hogy ez a nyomorult banda eltakarodjon, ezt nekünk kell megtenni, kitakarítani őket!
Legyőzheti-e Orbán Viktor magát Orbán Viktort?
Csak egy állítás, pedig minden mondata hajmeresztő ennek az írásnak:

"Beszélik, ha valaki a legnépszerűbb keresőrendszerbe beírja annak a keresőnek a saját nevét, akkor felrobban az internet."

Ha valaki tudományos értekezést ír, akkor ne ragadjon le ott, hogy "beszélik", hanem győződjön meg róla. Ebben az esetben egyből rá kell jönnie, hogy baromságot beszél. De én is beszélek itt baromságokat: hol van ez egy tudományos értekezéstől! Ez egy torz elme szánalmas végterméke.
Legyőzheti-e Orbán Viktor magát Orbán Viktort?
Ez a 843 milliárd elírás, vagy tényleg volt ennyi pénze erre a Századvég Alapítványnak és a Magyar Művészeti Akadémiának?

Maga a " tudományos anyag" engem legalábbis megdöbbentett. Hogy 0rbán elmeileg beteg, azt eddig is tudtam. De hogy ennyi hasonló ember szaladgál az országban, az elképesztő!
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
@SystemError: Nem akarja/akarják - állítólag - megszüntetni, CSAK amerikai diplomát nem adhat. Csakhogy ezzel azt az egyedi lehetőséget veszik el az egyetemtől, ami a legnagyobb előnye. Nem csak a CEU-nak, hanem egész Magyarországnak hatalmas kincse ez az egyetem. Megértem egyébként ezt a kormányt, mert egyrészt olyan az egyetem szellemisége, hogy liberális beállítottságú fiatalokat nevel, ami ijesztő ennek az illiberális kormánynak, egyfajta mumus. Másrészt fenyegetve érzi magát, hiszen nyitott felfogású, nyitott szemű emberek kerülnek ki onnan, ami veszély a kormányra, hát hogyne, hiszen ezek a fiatalok pontosan látják a Fidesz kormány bűnös működését.
Na meg a kampányuk a CEU ellen hasonló a migráncskampányhoz: lehet hazudozni, harcot hirdetni ellene, és elterelni a figyelmet a többi problémáról - aminek nagy részét vagy ők okozzák, vagy ők tehetnének, de nem tesznek a megoldás érdekében.
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
@karma1: Ha az iskola válogatott, akkor jól válogatott. Ha a hatalom, akkor - remélem - át lett verve. :DDD
Vagy: mindegy, hogy válogattak-e, minden diákot ezek a kérdések foglalkoztatják, külsőst meg mégse lehetett bevinni. :D
Strasbourgi bíróság: közel milliárdos kártérítést kell fizetni egy kisegyháznak Orbánék vallásügyi törvénye miatt
1. Az egymilliárdot nem az államnak (= az adófizetőknek) kellene kifizetni, hanem a többi egyháznak összedobni, mivel ők kapták meg az egyházaknak kiosztható pénzeket és az 1 %-okat.

2. Ma valaki felvetette, hogy ha Iványi Gábor adta össze 0rvánt és Lévait, és ő keresztelte meg a nagylábon, saját lábon, stb. álló ivadékait, akkor mivel az Evangélikus Egyház (már megint az, de) egy ideig nem az volt, akkor nem volt érvényes a házasság és a keresztelés?

3. @relatív: Támogatom, hogy a törvénykezésben " a személyi hibák miatt a konkrét személy felelőssége álljon meg"!!! Már rég kellett volna, akkor a Fidesz nem adott és fogadott volna be futószalagon naponta barom törvényeket.
Nincs jól Törőcsik Mari
@karma1: Igen, bármi történhet, de leginkább az történjen, hogy jobban lesz, megerősödik. Bízom ebben, hihetetlen élniakarás van benne, és még "csak" 81 éves!
Jobbulást, gyógyulást, Aase anyó!
Napsugár levele - a napos oldalról
Erre majd csak gúnyosan-cinikusan vigyorog egyet ez az annyitisérő szemétláda, és legyint egyet, ha egyáltalán elolvassa. És minden meg tovább ahogy eddig. Csak mi tudjuk, akik itthon szenvedünk ettől a rezsimtől, hogy Napsugárnak mennyire igaza van.
Simicskának atombombája van Orbán ellen
Több millióan örülnénk, ha Simicskának sikerülne a pöcegödörbe robbantania 0rbánt. Az igazi örömünnep lenne. De én mégse lennék hálás neki. Amennyit Simicska lenyúlt magának közpénzből az elmúlt 25 év alatt, az megbocsáthatatlan. De méginkább az, hogy hasonlóan hatalmas összegek lenyúlásában közreműködött 0rbán és a Fidesz részére. A legnagyobb bűne pedig az, hogy hatékonyan közreműködött abban, hogy ez a mocskos diktátor hatalomra kerüljön és már végtelennek tűnő ideig ott is maradjon! Ez mind örökre ott fog száradni a lelkeden, Simicska!
Ötvenezret kap, aki megtalálja Bélát
@Béla333: Boldog névnapot! :)
Abból a 333-ból egyet küld vissza Szegedre, megéri az ötvenezret!
Visszavonták hat külföldi egyetem működési engedélyét
Jól elő volt ez készítve. Ezek az egyetemek a 2010 utáni években fokozatosan szüntették be az oktatást. Nem bánnám, ha közölnék, milyen indokkal. De sebaj, majd Matolcsy indít szuper illiberális képzéssel új egyetemeket. Amitől azért tovább butul a nép, de legalább lesz honnan beszedni jókora tandíjakat.
Mészáros Lőrinc banktulajdonos lett
@Eladott Ország: Én még mindig a földön fetrengek a röhögéstől ha elolvasom a félvasalóját. :DDDD
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
@elnyomott: Ezek az 'olyan dolgok' előbb-utóbb ki fognak derülni. Ahogy a Simicska állítása szerinti 0rbán RTL vásárlási szándéka is. Sajnos, és ez a magyar kisemberek tragédiája, hogy inkább utóbb. De legalább kiderülnek.
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
@bencemacska: Komáromy már megbánta és nem dobná meg az emlékművet mégegyszer. Amikor rájött, meg többen szóvá is tették neki, hogy egyeseknél kegyeletet sértett, akkor bocsánatot kért tőlük. Magomeddel is tisztázták a dolgot (akinek nagyapja is itt esett el), és azóta jó viszonyban többször is beszélgettek. Persze mindez nem jelenti, hogy Magomed mögött ne állhatna fenyegető erő, de eddig ennek semmi jele. Én nem aggódom a történtek miatt, de rajta tartom az ügyön a szemem. :)
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
@bencemacska: Magomed egyelőre úgy tűnik, egy magányos sértődött, egyébként teljesen jogosan háborodott föl. Aztán persze kiderülhet, hogy állnak mögötte valakik, de egyelőre nem úgy néz ki. Legfeljebb majd most mögé állnak.
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
@gerike87: Nagyon valószínű, hogy amit Gyurcsány tud, azt más is tudja. És amikor meg lesz minden adat hogy lépjenek, akkor lépni is fognak. Csodálkozom, hogy ezek a narancsfejű 0rbánnyaloncok nem fogják fel, hogy milyen oltári veszélyt jelent, ha az ország miniszterelnökét bármivel kézben lehet tartani és akár meg is zsarolni.