nemkati

Elbukott a bulinegyed-népszavazás – rekordalacsony volt a részvétel
Sokan szenvednek attól, ami éjszakánként a bulinegyedben zajlik. Ezek 14%-a elment szavazni. A többiek fásultak, nem igazán hisznek a változásban. Így nem is lesz.
Mi lesz a bulinegyeddel, ha vasárnap a helyek éjféli bezárása mellett dönt a kerület?
Hát, nem is tudom, mi a fontosabb? A turizmus szárnyalása, az, hogy hazai és külföldi bulizók 500 decibellel hajnalig ordítva hányjanak a házfalak tövében, vagy az, hogy a környéken lakók néha alhassanak is éjszaka. Nem tudom eldönteni. De az biztos, hogy én pl gyéren lakott helyeken is nagyon jókat tudok bulizni.
Kovács Zoltán a brit újságíró letiltásáról: régen még volt illem
@nevemnick: Köszi.

"Kovács Zoltán kormányszóvivő két hete megtagadja az interjú-felkéréseimet. Az ő munkája az, hogy a külföldi tudósítókkal beszéljen. Mivel ő erre nem hajlandó ezért arra kényszerített, hogy én az én munkámat ilyen eszközökkel próbáljam végezni."

"Nagyon örülök, hogy filmre vették, mi történt.
Főleg hogy az én operatőrömnek a parlamenti őrök megtagadták a belépést, mondván tele van a terem. Félig üres volt."

Tömény hazudozás, pofátlanság, törvénytelenség, otrombaság jellemzi ennek a kormánynak a munkáját. Munkáját?
A Dunakanyarban 10 éve félkészen álló luxushotelt Tiborcz cége fejezheti be
Érdekes, hogy Tiborcz ilyen nevű cégeket alapít, hogyaszongya BDPST, VSGRD. Biztos van több is ami (még) nem került a látótérbe. Mi lesz a következő? TBRCZ Zrt?

Érdekes ez a 1051 Budapest, Hercegprímás utca 12. cím is, ahol a Hotel VSGRD Kft.-n kívül még rengeteg cég, meg bár van abban a 4 szintes palotában. Nem lennék meglepve, ha több cég is ugyanahhoz a tulajdonosi érdekkörhöz tartozna. De megnyugtat, hogy a Tiborcz család több lábon áll. Közel 20 millió lábon.
Kampánycélra használták volna fel az ovisok bulijait Újbudán
Most a HVG fogalmazott hülyén, vagy az önkormányzat?

'Az önkormányzat végül visszavonta a szülőknek kiküldött nyilatkozatot, mert "az önkormányzat szándékaival és céljaival teljesen ellentétes".'

Szóval az önkormányzat kiküldött egy nyilatkozatot, ami szándékaival és céljaival teljesen ellentétes, majd visszavonta azt, mert az szándékaival és céljaival teljesen ellentétes?
Kovács Zoltán a brit újságíró letiltásáról: régen még volt illem
@wagabund: Kovács örülhetett, hogy megcsillogtathatta a CEU-n szerzett angol tudását, nem tudom, miért ne lehetett volna angolul kérdezni? Megmondta az újságíró, hogy napok óta próbált Kovácstól a kérdéseire választ kapni, de nem engedték a közelébe. Lázár meg, papíron
német középfokú, angol társalgási nyelvtudással rendelkezik, bár, egyszer azzal büszkélkedett, hogy nem beszél nyelveket (és ultizni se tud).
Már nem szabadok és tisztességesek a választások, de mindenki szava számít, mindenki tehet a közügyekért! - Városi Kurír
@RonaGyuri: Mindegy, én pl néhány névrokonomat örülök, hogy nem mondhatom valódi rokonomnak. És néhány rokonommal nem büszkélkedek, csak sajnálkozok rajta, amiről viszont nem tehet egyikünk se - de akár le is tagadom, ha kell! :)
Már nem szabadok és tisztességesek a választások, de mindenki szava számít, mindenki tehet a közügyekért! - Városi Kurír
@Rockxy: Csak annyit akarunk, hogy ez a trágyadomb takarodjon el az ország éléről. Szlogennel vagy anélkül, mindegy. Vagy legyen mondjuk "Elios fajta csalók nélküli, 0rbán fajta hazugok nélküli országot!"
Már nem szabadok és tisztességesek a választások, de mindenki szava számít, mindenki tehet a közügyekért! - Városi Kurír
@RonaGyuri: Ez a Mráz nem az a Mráz! Sok Orbán nevű (Balázs, Dezső, János) nevet változtatna a viktor nevű miatt. :)
Íme a Fidesz-szerint Soros-bérenc Európa Tanácsi főemberének bűnlajstroma
Engem rendszeresen meglep, hogy a kormány gyűlöletkampánya milyen termékeny talajra talált egyesek lelkében, úgy általában az országban, de itt a Propin is. Nils Muiznieks a Soros embertípus alatt a másokon segíteni akaró, toleráns, jószándékú embereket érti, szemben a Magyarországon egyre terjedő, "a külföldiekkel szembeni türelmetlenséget és a civil szervezetek felé irányuló bizalmatlanságot" mutató emberekkel. Teljesen egyetértek vele, és amellett, hogy szégyellem, hogy ilyen emberekkel élek egy országban, aggaszt, hogy a menedékkérőkkel szembeni gyűlölet csak fokozódni fog.
Magyarország bezárta határait, az ENSZ menekültszervezete szerint teljesen megdöbbentek
Amilyen gazemberül bánik a kormány a menekülő, menedékkérő emberekkel, ugyanolyan galád módon bánik el a hazai, útszélen hagyott, sőt árokba lökdösött emberekkel is. Ha ezek kereszténynek nevezik magukat, akkor az ő általuk definiált kereszténység valami egészen más, mint ami a bibliából következik.
Botrány a kormányinfón! - Városi Kurír
@sokanvagyunk: Ha durbincs feltenné a kérdéseit, Lázár egyből tolmácsért kiáltozna. :)
Könnyen lehet, hogy csak Fidesz-plakátok lesznek az utcákon
Vajon a birkanépnek nem fog feltűnni, hogy a két, a választáson induló párt (a Fidesz és a Soros Párt) közül csak a rettentő szegény Fidesz tud plakáton kampányolni?
9 órát várakozott a sürgősségin a szívbeteg, tüdőgyulladásos néni
Ez már iszonyat, ami ebben az országban van! Az összes kormánytagnak, 0rbánnal együtt, csak emiatt már börtönben a helye, hogy asszisztáltak ahhoz, hogy 8 éven át lerohasztották az egészségügyet a dagadt g..i hobbija miatt! Lesz..om, hogy populista ezt mondani, de azoknak a milliárdoknak, amiket a stadionokba pocsékoltak, meg amiket elloptak-elcsaltak maguknak, azoknak leginkább az egészségügyben lett volna a helye.
A katolikus egyházzal egyeztetett Orbán
@human: Sosem voltam közel az egyházhoz, de mostmár mégjobban távolodok tőle.

0rbánnak mindenkire van ideje, csak a diákokkal nincs ideje tárgyalni?
Az E.ON aláígért a rezsicsökkentésnek, Németh Szilárd szerint Brüsszel oldalán támadnak
@Peller Anikó: Hát megvédeni, azt megtudnak minket! Mint a magánnyugdíjunkat. De most a rizsacsökkentésüket nem fogják tudni.
Az E.ON aláígért a rezsicsökkentésnek, Németh Szilárd szerint Brüsszel oldalán támadnak
Bármit tesz vagy mond egy ellenzéki párt, civil szervezet, kormányfüggetlen cég, Brüsszel, az most a kampányba való beavatkozás. Csak Lázár húsvétra belengetett 25 000-es Erzsébet-ajándékutalványa nem az. Meg semmi nem az, amit a kormány tesz.
Schmidt Máriát azonnali hatállyal......megdobták 1.500 millióval! - Városi Kurír
Csak mert erre már égetően szükség volt! Hja, ahol a legnagyobb a szükség, a legközelebb a segítség!
A Kádár-korban, az egyházi vezetők legalább 90% ügynök volt
Magyarországon mindig is a keresztény egyházak voltak a legnagyobbak, tehát az ő vezetőikből kerülhetett ki a legtöbb besúgó. Egyre kevesebb pozitívumot tudok felidézni a kereszténység múltjából és jelenéből.