nemkati

Bálványfa vagy enyves aszat - milyen növényt nevezne el Orbánról? Szavazzon
Fel vagyok háborodva! Az én szavazatom kapta a legkevesebb pontot! (Hegyi gyömbérgyökér)
Pusztító Fidesz-nótával rukkolt elő a dalos kedvű Rozi néni
Rozi néni, lehet örülni!
- Majd az év végén, ha úgy állnak a számok, akkor emelek megint.
És úgy fognak állni, Rozi néni, választási év jön!
Két grúz béranya szült ikreket egy magyar anyának, aki csak gyámja lehet a kicsiknek
Hogy egy pár miért dönt úgy, hogy gyereket szeretne, az a magánügyük. Még akkor is, ha az anyuka 53 éves. Az anyuka petesejtjébe ültették be az apuka ivarsejtjét, amit egy harmadik fél hordott ki és szült meg. Tehát az anyuka és az apuka genetikailag szülői a babáknak, nekik lenne joguk törvényes szüleikként szerepelni.

A béranyának semmihez nincs köze, kivéve a panellakás árához. A béranya nyilván képes saját gyereket is szülni. Hogy a másét hordja ki és szüli meg, annak szerintem az anyagiakon kívül nincs más oka, semmiféle együttérzés, segíteni akarás nem játszhat szerepet. Szóval a magyar törvényeket kellene már végre helyre tenni.
Kinek gratulált Orbán Viktor?
Honnan veszi, hogy Budapest gratulál, miért nem Magyarország? De a tisztességes az lett volna, ha saját nevében gratulál. És azt is megmondja, kinek, mihez.

Én személy szerint Merkelnek és pártjának gratulálok. Voltak tévedései, de kinek nincsenek? Ezzel együtt Merkel a legjobb Németországnak, Európának, és így nekünk is.
Tiborcz ellentétének tartják Orbán új vejét
@Fradigege: Köszi, hogy eldöntötted a vitát. :)
Végülis Rasika, Gazsika és Sárika közül ő a középső.
Tiborcz ellentétének tartják Orbán új vejét
@Csizmás Kond: De nem lányból. "Orbán Viktor középső lányát, Sárát vette feleségül"

De az igaz, 0rbán gyerekei közül a középső.
Belepusztulnak a tetvek a klímaváltozásba
@TASzSz: Akkor meg kihalnak a békák, stb. A békák miatt a gólyák, stb... Pillangóeffektus vagy dominóelv, stb.
Tiborcz ellentétének tartják Orbán új vejét
Négy valami közül melyiket kell középsőnek nevezni?

Szerintem a Fidesz Külügyi Kabinetjének volt európai politikai tanácsadója, most államtitkár, szívesen látott ember az 0rbán háznál, ahol ez a szerelem szövődött. Lehet Szokira egy-egy dologban ellentéte Tiborcznak, de a lényegben azonosak: egyetértenek azzal a politikai rendszerrel, amit a Fidesz képvisel, és ha rajtuk múlik, ezt folytatják mint 0rbán követői. Ha nem így lenne, Szokira el se ment volna az 0rbán-házba, ahol megismerte Sárát. De boldogan ment oda. Hát maradjon is ott.
Engedjétek hozzánk Jézust! - Fót csodája Esztergomban
@a helység kalapácsa: Ja, aha. De olyan élethűen volt leírva, hogy el akartam hinni. Legalább azt a részét, hogy a gyerekek ott voltak a bíborosnál. Hát ha a gyerekek nem is, de legalább ez az írás jó lenne, ha eljutna hozzá.
Bojár Gábor milliárdos nagyobb összeggel is támogatna egy Orbán-ellenes összefogást
@tudode: Tudode, hogy az már kevés, hogy ami késik, nem múlik, meg hogy idővel... MOST kell ezeket elzavarni!!! Már most is nagyon késő, már a fidesz-méreg ott van az emberek szívében. Én azt mondom, jobb későn, mint soha, de a legjobb: minél előbb!!
Engedjétek hozzánk Jézust! - Fót csodája Esztergomban
Mijafranc ez??? "Az alábbi álhírünk sajnos akár igaz is lehetne."

Most akkor ott jártak a gyerekek a bíborosnál, vagy nem? Ha ott jártak, így történt-e a látogatás, vagy nem? Vagy mi ez az "akár igaz is lehetne" ?
Bojár Gábor milliárdos nagyobb összeggel is támogatna egy Orbán-ellenes összefogást
Azt nem értem, hogy azt sokan miért nem tudják belátni, amit néhányan, pl. Bokros vagy Róna Péter mond, az a legjobb forgatókönyv 0rbán leváltására és a jövő előkészítésére:
úgy fogjanak össze az ellenzéki pártok, de mindegyik, még a Jobbik és a Momentum is, hogy mind a 106 körzetben egyetlen közös jelölt álljon egy fideszessel szemben. Így meg lehetne nyerni egy közösen összeállt koalíciónak a választásokat. Ez után ez a koalíció az előre kidolgozott új választási törvényt beiktatná, és új választásokat írna ki, amin minden párt önállóan indulna, és ahol kizárt lenne a Fidesz győzelme. És innen indulna a második rendszerváltás.
Balog: A fogantatás pillanatában a nő dúdol, énekel
@cs.n.: Látod, ez nem is esett le nekem. :))
Pesze, végülis attól a pillanattól, hogy a fogantatás megtörténik, a nő várandós lesz. De még olyat nem hallottam, hogy ezt tudja is. Na fiúk, csak figyeljetek! Ha a nő közben (a végén) elkezd dúdolni, meg énekelni, akkor ti máris várandós apukák vagytok!

Na de mégegy kis információ, merthogy a fogantatás, az nem éppen akkor megy végbe, amikor azt gondoljuk.

"Először is a spermiumok bejutnak a szervezetedbe és ott várják, hogy találkozzanak a petesejttel. Előfordulhat, hogy akár 2-3 napig is várnak rá, mert éppen nincsen peteérés. Ha félidőben történt az “akció” akkor jó eséllyel 1 napon belül összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás."

Na akkor innentől minden dúdoló és éneklő nő nekem gyanús!
Balog: A fogantatás pillanatában a nő dúdol, énekel
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 13:14 Azt látom, mert fülig ér a szád! :)
Balog: A fogantatás pillanatában a nő dúdol, énekel
@Pálinkafőző Rézüst: A párodnak szólj, neki kell dúdolnia! :p
Balog: A fogantatás pillanatában a nő dúdol, énekel
@eszegfu: @Nessy: Ezen gondolkodom, hogy vannak ugye azok a bizonyos pillanatok, jó esetben jó hosszú pillanatok, de a (leendő édesanya ?) női hölgy honnan tudja, hogy ez most a fogantatás pillanata, és most kell dúdolni meg énekelni? Azt hiszem ez a csuhás bohóc valamit félreérthetett azokban a bizonyos pillanatokban. Mindenesetre nagyon kíváncsi lennék, amikor ezt a történetet előadják a gyerekeknek akár énekórán, akár biológia órán, hogy mit szólnak hozzá a gyerekek, mi a teendő fogantatás esetén?
Mikor csomagoljunk? – avagy itt van Orbán menetrendje
@nevemnick: In inkább a két kerítés közé toloncolnám őket. Se ki, se be.
Megálltak a főút mellett a mentők és levezették a szülést
Gratulálok a mentősöknek, büszkék lehetünk rájuk. A picinek meg egészséget, és boldogságot az életben. Szegénykém, még nem tudja, de majd rájön, kár volt ennyire sietni, semmiről nem maradt volna le.
Jogszerűtlenül gyűjtenek pénzt a szülőktől a tanárok
Nem értem a felháborodást! Csak nem azt akarjátok mondani, hogy az állam költsön többet az oktatásra (egészségügyre, kultúrára, szociális kiadásokra), mert szülőktől (betegektől, stb) törvénytelen pénzt kérni? Jól meggondoltátok, mit akartok? Hát akkor hogy lenne itt pénz stadionkra, határon túlszakadt magyarok segítésére, kisvasútra, kormányközeli családtagok, haverok, hívek milliárdosra hízlalására, ha még az iskolai kirándulásokat, a wécépapírt és az óvodai takarítást is az állam fizetné??? Észnél legyünk már!!!
Ma dől el, maradhat-e Demcsák Zsuzsa az ATV-nél
Demcsáknak még az sem lenne mentő körülmény, hogyha valóban alváshiánnyal küszködött, vagy bármilyen más betegsége lenne. Beteg embert nem rúghatnának ugyan ki csak a betegsége miatt, hanem más munkakörbe kell áthelyezni. Viszont ha élő műsor vezetőjeként úgy érzi, hogy nem tud teljes értékű munkát végezni, akkor még a műsorkezdés előtt ezt jeleznie kellett volna a főnökének.

De azt hiszem, Demcsáknál most nem valami betegségről, vagy alváshiányról van szó. Mint már mondtam, ilyen, jellegzetesen "alváshiányos" beszédet kocsmák előtt lehet hallani.

Az ATV-ben még nem fordult elő, hogy műsorvezető ennyire szétesett volna. Nem fogom sajnálni Zsuzsikát, ha kiteszik a szűrét. @Eladott Ország: Látom, van szakma, ahol szívesebben szerepel, és sokkal jobban teljesít. :))
Le kell ragasztani a montázst, melyen idős Orbánok veszik őrizetbe a fiatal Orbánt
Ez a Wojtek Radwanski egy 0rbánnyalonc lengyel. Nem csoda, hogy letiltotta a képet. Szerencsére az ARC Magazin fészbukján tudtam rá szavazni, mert ott fenn van. :DDD
Demcsák Zsuzsa "tündöklése" és letiltása - ez gyorsan ment
@human: @Clavigo: Azt hittem, a Rónai Egont nem bírom elviselni, de most rájöttem, inkább a Rónai, mint a Kárász.
Egy Demcsákot Olga után??? Elment az ATV esze. Van még valaki, aki nézi? Van még valami, amit nézni lehet, ebben az országban? Mondjuk a HírTv, amit sose gondoltam, hogy egyszer azt fogom nézni. Aztán kész.
Demcsák Zsuzsa "tündöklése" és letiltása - ez gyorsan ment
Szóval csak kialvatlan volt. Én kocsmák környékén szoktam hallani ilyen "kialvatlan" beszédeket.