nemkati

Az állam annak adhatja majd az üres lakásokat, akinek akarja?
Ez mind azért van, mert Gulyás Mártonék fel mertek háborodni azon (mindannyiunk nevében), hogy a budavári önkormányzat potom pénzért odaadta az önkormányzati ingatlanokat Rasika milliárdos barátjának. Most majd a disznóságaikhoz törvényt is írnak, hogy minden szabályos legyen, innentől minden mozdíthatót visznek majd.
Megszűnt a nyomozás két ügyben is, ahol a szocialistákat akarták elszámoltatni
@Béla333: Szánalmas a vergődésed, ahogy izzadsz itt egy dékás besározásával. Küzdj csak tovább a démonjaiddal, reménytelen vagy.
Megszűnt a nyomozás két ügyben is, ahol a szocialistákat akarták elszámoltatni
@Béla333: Ha neked nem hiteles Gréczy állítása, az a magánügyed. A lényeg, hogy ezen kívül kamerafelvétel bizonyítja, hogy a kérdéses időpontban Gréczy Budapesten volt. Megértem, hogy annyira nem érdekel téged ez az ügy, de akkor miért foglalkozol vele? Ráadásul úgy, hogy fogalmad sincs semmiről, de kapásból hazugsággal vádolod Gréczyt.

Ha mégis szeretnél pontosabb információt. akkor nézd meg ezt a 2 perc 40 másodperctől:
https://www.youtube.com/watch?v=ruh8aPnuMec...
Történelmi siker: világelső lett a TEK csapata Amerikában
@mackoka46: És milliárd forintokba. Valószínűleg a legjobbakkal védetik a g..it. Büszkék lehetünk rájuk... ...
Vicces hangvételű posztban mondta el véleményét Deutsch Tamás a budai étterem elfoglalásáról
@gulyasgyula: A személyi szabadság korlátozása elég súlyos bűncselekmény. Gulyás Mártonék vállalták a büntetést az étterem elfoglalásáért - helyettünk is - hogy felhívják a figyelmet erre a pofátlan eljárásra. Zsidai nyilván boldogan elfogadta a potom pénzért felajánlott bérleményt, de nyilván busásan meg kell fizetnie a kerület potentátjainak zsebébe a valódi árat sőt annak többszörösét. Hogy neked ez nem bántja a csőrödet, arra csak egy magyarázat lehet: te is benne vagy a buliban.
27 év után távozik a pannonhalmi apátság éléről Várszegi Asztrik
@Eladott Ország: A szegények és az elesettek gondozása az egyháztól függetlenül elsősorban állami feladat, az államnak kötelessége, és érdeke (kellene legyen), hogy minden állampolgár elviselhető életet éljen, várható életkora ne az anyagi helyzetétől függjön. Ma én azt látom, hogy az egyházak ezt a feladatot csak itt-ott, és alig teljesítik (tisztelet és köszönet a kivételeknek), az állam viszont ha egyáltalán gondot fordít a szegényekre, azt nagyon ritkán, akkor is éppenhogy, és úgy teszi, mintha a fogát húznák. A normális az lenne, hogy nem a kedvenc milliárdosokat kell még milliárdosabbá tenni, hanem a legelesettebbeket fölemelni. Ez az ország nem ilyen, ez a hatalom nem ezt teszi, emiatt is elkeserítő, hogy itt kell élni. Egyre inkább azt érzem, hogy nincs közöm ehhez az országhoz.
27 év után távozik a pannonhalmi apátság éléről Várszegi Asztrik
@Eladott Ország: Nem vagyok vallásos, mégis számalommal tekintek minden szegény emberre, és amikor csak tudok, segítek néhányuknak, amennyire a lehetőségemből telik. Lehet, hogyha vallásos lennék, és magaménak érezném a biblia, Jézus, vagy Várszegi Asztrik szavait, akkor sokkal többre lennék képes a szegényekért? Annyira, mint az Orbán-Semjén páros?
Összeállt a baloldali összefogás?
@Csizmás Kond: Kíváncsian várom, hogy ettől az épületes bölcsességtől hogyan fogsz eljutni a baloldali összefogásig.
Összeállt a baloldali összefogás?
@Csizmás Kond: Nem számítottam valami épületes beszélgetésre veled.
Bejött.
Kidobta a riportert a szabolcsi polgármester, mert el akarták számoltatni, hogy miért masszázsra és Oravecz Nórára költötték a felzárkóztatásra szánt pénzeket
@Csizmás Kond: Ne képzelődj már megint! Arról beszéltem, hogy kifogásoltad az újságírók viselkedését, kétségbe vontad a tehetségüket, de szóra se méltattad a tolvaj banyát.

A lopásokat jobb híján az újságíróknak kell felderíteni. Amíg a rendőrség és az ügyészség védi a fideszes tolvajokat, addig ez a megoldás marad. Egyébként tényfeltáró újságírók mindig voltak, és lesznek is, szerencsére, és legyenek is!
Összeállt a baloldali összefogás?
@Csizmás Kond: az nem róvás, hanem rovás. Ez két különböző szó, más jelentéssel. Ezért megrólak!
Összeállt a baloldali összefogás?
@Csizmás Kond: szár, szer, szír, szor, szúr, szűr, és a másik kettő. Akkor már jobb, amire az angolok jöttek rá, ott nem hiányzik betű a szavakból. Bár, én találtam 1-2-t, ahol mégis. :)

A magánhangzók elhagyása pedig nem csak a rovásírás találmánya.
Összeállt a baloldali összefogás?
@Csizmás Kond: Na akkor mondd meg, én mit képzeltem ide magánhangzónak: szr.
Kidobta a riportert a szabolcsi polgármester, mert el akarták számoltatni, hogy miért masszázsra és Oravecz Nórára költötték a felzárkóztatásra szánt pénzeket
@Csizmás Kond: Aha. Lényeg, hogy a fideszes polgármester lophasson, az újságíró hagyja békén ha neked nem tetszik a viselkedése.
Ritka sz@r országban élek, ahol ez a törvény és az elvárás.
Összeállt a baloldali összefogás?
@Csizmás Kond: Rovásíráson nem tudom kipróbálni, mert nem tudok rovásírásul.
Összeállt a baloldali összefogás?
@dr préditákor: Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Összeállt a baloldali összefogás?
@dr prebikátor: Micsoda egy genyó vagy te! Olyan mocsok 0rbán-fidesz-fajta.
Titkos svájci utak, méregdrága riói repjegy – 90 millióért repült Orbán ebben a ciklusban
@ágimami: Á, kizárt, hogy saját pénzből, hiszen ez az út 5,647 millió forintba került, neki meg csak 750 000 forintja van.
Titkos svájci utak, méregdrága riói repjegy – 90 millióért repült Orbán ebben a ciklusban
@ágimami: Azért arra adhatna választ, hogy a riói olimpián állami pénzből való részvétele milyen hasznot hozott az országnak. Próbálom erőltetni a fantáziámat, de nem jut eszembe egyetlen elfogadható magyarázat sem.
Tarlós István rendet vágott az Eszenyi Enikő menesztésével kapcsolatos pletykák között
Ha ez tényleg így van, mármint hogy egyedül Tarlós dönti el, ki mehet, ki marad, az már a legalja.
Mészáros testvére is bekerült a szerencsések körébe
Hajjaj, úgy tűnik, az egész Mészaros család okosabb Mark Zuckerbergnél.
Orbán: az ország legnagyobb előnye a magyar emberek szaktudása és felkészültsége
@division: Azt mondod, hogy mi, magyarok olyan tökkelütött hülyék vagyunk, hogy semilyen szakmát nem bírunk megtanulni? Akkor ezek az igazi szakemberek csak nem rohadék migránsok???