nemkati

Rendkívüli hír: A Fidesz szerint akár tömeges gázolásos merényletek jöhetnek!
@csipetke: Az is szomorú, hogyha a pénzbüntetéseket sikerülne is az elkövetőkkel visszafizettetni, annál kevesebbet lehet tőlük visszatenni az államkasszába.
A lenyúlt, elherdált úniós pénzek miatt is kaphatunk büntetést, de én arra gondoltam, hogy nem tudni, hány terrorista szabadult rá Európára 0rbánék pénzéhsége miatt a kötvényekkel.
Április 8-ról szóljon az ének
@nyanya001: A boldog karácsonyt már Grazban tölti, és akkor még tényleg boldog lehet.
Rendkívüli hír: A Fidesz szerint akár tömeges gázolásos merényletek jöhetnek!
Talán nem kellett volna alapos vizsgálat nélkül letelepedési kötvényt adni mindenféle jött-mentnek. Most aztán retteghettek, fidesznyikek! Megérdemelnétek egy jókora büntetést az úniótól!
Mutatjuk, Lázár felesége mivel segíti férje kampányát
Ha nem tudnám, hogy Lázár milyen gazemberségeket követett el, mennyit hazudott és milyen aljasságokat mondott, és hogy Zita mindehhez lelkesen asszisztált, akkor azt mondanám: milyen helyesek.

Rohadt egy ország ez!
Kövér ellenzéki csalástól tart
És az is egy orbitális csalás, hogy a Fidesz ezreket, tízezreket jelentett be határmenti falvakba Ukrajnából, Romániából, Horvátországból akár romos házakba százával, hogy jó pénzért rájuk szavazzanak. Ami csalást el lehetett követni, az elkövették.
Kövér ellenzéki csalástól tart
Hülyére csaltátok már eddig is magatokat. Ne magadból indulj ki, az ellenzéki oldalon csak azok csalnak, akik ellenzékinek álcázott fidesz-téglák. Pl az összes kamupárt.
Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy férfit Budapesten
@ibn Said: Tudom, hogy nem te voltál, mert tudom, ki volt.
Egy magát álcából K.Gézának nevező fejkendős migráncs muszlim nő volt, aki azt állította, hogy éppen a fodrásztól jött és esett az eső.
Besúgó cellatárs vallomásával tarthatták börtönben Czeglédy Csabát
Tipikus koncepciós eljárás. Lefizetik vagy ígéretekkel rábírják a cellatársat, hogy valljon Czeglédy ellen. A nímand persze csak olyat tud mondani, ami a lakájmédiából ömlik, azt mondja vissza, semmi új adatot nem ismer. Mégis, hogy gondolták, hogy egy fogvatartott jogász egy vadidegen cellatársnak bármi terhelőt fog mondani magáról? Annyira átlátszó ez a hazugság!
Legyen már ez az ország az, ahol Orbán Viktor a börtönben rohad. És nem csak ő... - Városi Kurír
@justhpeter: Én egymástól elkülönítve zárnám el őket. Vessenek számot magukban, egyedül, hogy mit tettek. És naponta a fejükre olvasnám a bűneiket.
Jó pár levélszavazó megszívhatta
És majd azt mondják: sajnáljuk. Mint a "rendkívüli hideg tél" miatti, a hatalmas gázszámlákból lenyúlt pénzekből valamennyi visszatérítésre: mégse tudjuk az áprilisi számlából jóváírni, majd a májusiból. Sajnáljuk, kicsit későn intézkedtünk.
A Fidesz lerázta az osztrák közszolgálati médiát
@Eriksson: Ha jobban figyeltél volna: az ORF a műsort a HírTv-ben készítette. Csak odáig kellett volna elmenni a gyáva nyúlnak. Bezzeg ezek akár Bécsig is elszaladnak, ha egy kis hazugságot akarnak kreálni.
Itt nézheti élőben a miniszterelnök-jelölti vitát
@Yoda69: @Borsodi: Az a gond, hogy Vonának nem is kell koalícióra lépni a Fidesszel ahhoz, hogy kisegítse őket. Ha a Fidesz nem köt koalíciót, de kisebbségben kormányoz, elég, ha a Jobbik azokban a kérdésekben, amikben eddig is egyetértett a Fidesszel, velük szavaz.
Koalíciós kormányzásra készül a baloldali ellenzék, Szél Bernadett szerint csak az LMP mögött nincs oligarcha
@Csizmás Kond: Macsek, mintha nem ebben az országban élnél... Ma itt nincs más lehetőség, mint aközött választani, hogy az legyen, ami eddig volt ("folytatjuk" - a gazemberséget, lopást, rablást, hazudozást, gyűlöletkeltést), vagy az ne legyen. Az ehelyett milegyen-t az ellenzéki pártok képviselik, mindegyiknek egy része azonos a másik ellenzéki egy részével, a többi része meg más, de az mindben közös, hogy annak az ellenkezőjét, de legalábbis valami mást akarnak, mint amit a Fidesz csinált. Hát kérlek ez a helyzet ma Magyarországon. Ezért kellett volna mindenütt egy ellenzékit állítani egy Fideszessel szemben. Abból az derült volna ki, hogy a többség a Fidesz maradását vagy eltakarodását akarja-e - amit minden elemző és közvéleménykutató már megállapított, hogy a többség a takarodót választja.
Választási csalás gyanú! A romániai RMDSZ aktivistái töltik ki a határon túli magyar időseknek a szavazati íveket!
@Hellcat: Segít kitölteni. Aki nem képes egy szavazólapot elolvasni, és egy darab ikszet valahova behúzni önállóan, annak nem is lenne szabad szavazni. Annak a szavazata nem az ő akaratát tükrözi, pláne, ha esetleg még akarata sincs!
Koalíciós kormányzásra készül a baloldali ellenzék, Szél Bernadett szerint csak az LMP mögött nincs oligarcha
@Csizmás Kond: Egyáltalán nem úgy van, hogy az ellenzékiek közül mindenki mást akar. Abban mind megegyeznek, hogy a Fidesz világából elég, sőt túl sok is volt, a Fidesznek és a KDNP-nek takarodni kell. Hogy milyen országot akarnak, abban vannak különbségek, de az határozott véleményük, hogy olyat nem, mint amilyenné ez alatt a 8 év alatt lett.

Én szerintem ha sikerülne elzavarni a kormányt, akkor a legfontosabb lenne, hogy a közmédiában le kell cserélni a fidesznyaloncokat hiteles és tisztességes emberekre. Ha az egész ország megtudná, hogy mi volt itt 8 évig, milyen disznóságok történtek, a Fidesz támogatói lecsökkennének a totális elmebetegekre, és akkor végleg eltűnnek majd. Pláne ha végre vezetőszáron fogják elvezetni a bűnösöket.
Hungary media squeeze triggers'samizdat' revival
@Commenter: Wattafák!
No one will help us. We have to solve it.
Meztelenül ábrázolták Kunhalmi Ágnest egy szórólapon
@ibn Said: Nem hát! Csak sejtéseim vannak. Mindenesetre a nevében az van, hogy fa, ez sokat sejtet. :D
Dömötör Csaba szerint Vona hátat fordít a magyaroknak
@egyvandor: Naja, csakhogy nemcsak a mosdóvíz lett mocskos tőle, hanem 0rbánt se sikerült kimosdatni. Aki ragaszkodik 0rbánhoz, az nem azt gondolja, hogy 0rbán hófehér, hanem azt, amit a szájába rágtak, a fejébe vertek: hogy0rbán ezt megteheti, 0rbánnak ez jár.
Meztelenül ábrázolták Kunhalmi Ágnest egy szórólapon
@kulabombaafityiszre: 20:12
Nem jó! Hanem: mi ez a sok piszok a kérdőjelek között?
"Nagyra tartom a munkájukat" – Orbán közmunkásokat látogatott meg – videó
nagyra tartja a közmunkások munkáját... hja, szabad ég alatt könnyen mond ilyeneket, nem tud rászakadni a plafon.

@iluminati: Neki nem a kis hatékonyságú olcsó munkaerőnek kellenek a közmunkások, hanem a statisztika miatt. Meg az ilyen nyálas hazugságokhoz a kampányban, hogy legalább az ostobák áhítattal nézzenek rá.
"Nagyra tartom a munkájukat" – Orbán közmunkásokat látogatott meg – videó
Nemrég még az a mondás járta, hogy ha keményen dolgoztatják a közmunkásokat, akkor 3 óra köról, mikor hazamennek, már nem lesz kedvük lopni.
Bayernek elege lett: már nem akar evangélikus lenni
@Perwool: Az nagyon jó lenne! A legtöbb fórumon van ilyen lehetőség.