nemkati

Élete legkeményebb kérdését kapta meg Karácsony Gergely a propagandasajtótól
Ilyen az, amikor valakit már nem tudnak mivel kikezdeni. Szüntelenül ásnak, ásnak a múltjában, a jelenében, és nem találnak semmi támadhatót. Aztán végre, itt van egy szenzációgyanús téma!
Budapesten nyit irodát a Türk Tanács, és egy rakás kedvezményt kapnak
Az orosok is, a terekek is, szép lassan bedugják a mellső lábukat az ajtón.

A történelemkönyvek már át vannak írva? Köprülü Musztafa nagyvezír már rehabilitálva van? Mikor láthatunk végre egy monumentális szoborcsoportot, ahol a hős törökök lemészárolják a nemzetáruló Savoyai Jenő bitang csapatait???
A sportra fordított kiadások 450, míg az egészségügyiek 39 százalékkal nőttek hét év alatt
Én mindig azt hittem, hogy ezen a képen a fütyiméretét mutatja, mennyire azonos a tisztességével és igazmondásával. :(
A kormánynak remek ötletei vannak, hogy osszák be az önkormányzatok a pénzüket
Van még valamihez joguk az önkormányzatoknak? Nem kéne inkább eltörölni az önkormányzatiságot, és kormányirányítás alá helyezni mindent az országban? De! És úgy, hogy minden szabályt, törvényt, kötelezettséget 0rbán fog engedélyezni.
Azt mondja egy libamájtermesztő, hogy libamájellenes aktivisták miatt haltak meg az állatai
Teljesen egyetértek a libamájtermesztőkkel. Ha az én ketrecemhez is libavédők ragasztóznák magukat, én is olyan sokkot kapnék, hogy menten megpusztulnék.
Tarlós önkritikus: követtem el hibákat a kampányban
@Cicamama55: Volt elég ellenérzés Tarlóssal szemben, főleg az, hogy nagyon sok esetben behódolt a Fidesz akaratának vagy lelkesen átvette (Liget, 4-es metró, stb), meg az is, hogy néha nagyon durva, pláne megalázó megjegyzéseket tett a bírálóira, és nem csak a kampányban, hanem a kezdetektől. De azt nem lehet mondani, hogy totálisan rossz főpolgármester volt. Ezért a Fidesz elleni növekvő ellenszenv lehetett a bukásának a fő oka. Mostmár tökmindegy. Mostmár azért kell drukkolni, hogy Karácsony is jó főpolgármester legyen, és erre minden esély megvan.

És a múzeumból elhozott antik óra? Arról miért nem kérdezték? Még jó hogy azt nem vitte haza emlékbe.
Kiakadt a volt újpesti polgármester, mert a székely mellé kikerült az EU-s zászló is a városházára
@Jozefina: Azt például levehetné. Az újpesti polgármesternek nem a székelyek, hanem az újpestiek érdekét kell képviselnie.
Vicces, amikor egy kidobott télikabát óbégat. :DD
És az EU-s zászló miatt! Csütörtökön kellett volna a török zászlók miatt.
Saját alapítványától vette meg az MNB a régi budai városházát
Kínai egyetem, török általános iskola, de a magyar CEU-t elüldözte a "nemzeti" kormány.
Kiderült, ki váltja Krug Emíliát az ATV-ben
Az Egyenes beszédet pedig Rónai Egonnal váltva Simon András fogja vezetni. Na, arra kíváncsi leszek. Nem a legjobb választás.
Borkai: Viszontlátásra, menjenek pihenni
Az meg milyen már, hogy úgy teszi le az esküt, hogy előtte közhírré teszi, hogy utána lemond? Teljesen beleillik a gazember fideszes bandába, csak őróla már megjelent egy yachtozós pucérfenekű videó. A többi genyóság viszont ugyanolyan, mint a többinél.
Jövőre kinyírhatja a katát a Pénzügyminisztérium
@Málna: Köszi. Csak nehogy úgy járjunk, mint a tao kivezetésével a színházak. Kidobják a fürdővízzel a gyereket.
Jövőre kinyírhatja a katát a Pénzügyminisztérium
@Málna: Ez nem kiskapuk bezárása, ez a KATA-sok ellehetetlenítése. Szinte semmi visszaélési lehetőség nincs a KATA-ban. Akik milliárdokat lopnak, azok vegzálják a kispénzűeket.
Jövőre kinyírhatja a katát a Pénzügyminisztérium
Elegem van ebből a kormányból!!! Sok rohadt milliárdos oligarcha azon töri a fejét, hogy lehetne a népet még jobban megnyúzni, hogy nekik még több jusson. Takarodjatok!
A homoszexualitás nem betegség, nem kell gyógyítani
@Csizmás Kond: Tévedsz, én arra utaltam, hogy az írásából, ami homlokegyenest ellenkezik az én véleményemmel és jellememmel, abból következtettem az ő jellemére. És ez számomra feleslegessé teszi a vitát.
Jobban tetted volna, ha nem szólsz bele. Rólam beszélgess akivel akarsz, magánügy.
A homoszexualitás nem betegség, nem kell gyógyítani
@Sal Amander: Köszönöm a tájékoztatást, pontos képet adtál a jellemedről. Meggyőztél, hogy nekünk kettőnknek nincs miről beszélnünk.
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
@reagens: Nem. Téged viszont 20 év szigorítottra ítéllek. Fellebbezésnek helye nincs!
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
@reagens: Mélységesen elítélem a Fidesz minden bűnét!
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
@reagens: Nem, nem jól tudod. A fake news a Fidesz találmánya azokra a tényállításokra, ahol lelepleződnek a gaztetteik. Azt hiszitek, hogy ha fake news-t kiabáltok, akkor elfelejtjük a disznóságokat. Hát nem!
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
@reagens: Ezen kívül csak a fake news van, amikből te szoktál "tájékozódni".
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
@reagens: Akkor fel se tűnt neked, hogy a most az önkormányzatokból elzavart fideszesek hogy szállították el éjjelenként a "könyveiket"? Hogy pl Baranyi üres dossziékat talált a szekrényben? Nem arról van szó, hogy nem loptak csaltak a fideszesek, hanem hogy erről te nem akarsz tudomást venni.
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
@reagens: Inkább azon keseregjél, hogy milyen disznóságokat tüntetett el Borkai az 1 hónap alatt.
Így reagált Borkai lemondására Gulyás Gergely
Amikor a botrány kirobbant, és több fideszes is azon a véleményen volt, hogy le kéne mondania, nem kéne indulnia a választáson, akkor kellett volna ezt megtennie. Akkor nem kellett volna a nyilvánosság előtt aláznia az egész családját - akik azért ugyanúgy felelősségre vonhatók a korrupt pénzek elfogadásában. Gulyás akkor még azt mondta, "Mindenki azzal tölti a szabadidejét, akivel csak akarja". Pontosan kellett tudnia, hogy nem ez a fő gond Borkaival, de arról ugye nem beszél a Fidesz és a kormány, pedig amiatt kellene ezt a fazont elítélni.
Borkai lemond Győr polgármesterségéről
Hááááááááááá, remek!!! Elég lassan ébredt fel. Egy hónap kellett hozzá, hogy felfogja, ezzel a sztorival a háta mögött képtelen lesz úgy polgármesterkedni, mint eddig. És a kisebbik baj a pucérfenekű videóval van, a korrupciós, csalós történetek miatt nehéz lett volna neki az emberek szemébe nézni.
Akkor jöhet a nyomozás és az ítélet!
Kövér László: Külföldről pénzelt istentelenséggel, hazaárulással és nemzettagadással Magyarországon soha többé ne lehessen többséget szerezni
Azért a múlt bűneit (azt is, amit az elődök nem is követtek el) a ma élő ellenzékiekre rátolni, igazi kövéri/fideszes aljasság. De eljön majd az idő, amikor ezeket a saját bűneikkel fogjuk szembesíteni és elszámoltatni.