Itt a bankok listája. Január 1-jével a 20 ezer forint alatti tranzakciókra nem szed tranzakciós illetéket az állam. Megnéztük, átadták-e a bankok ezt a kedvező adóváltozást az ügyfeleiknek, és meglepő eredményre jutottunk.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A szakmai felkészültség egy ócska komcsi trükk

ártunk és qurmányunk újra eljátssza a trükköt

Azt írja az ójság, hogy a mi szép és okos Mityukánk, nem csak gondúkodik azon, hogy kivezesse, de egyelőre csökkenti az un. tranzakciós illetéket. Persze a szokásos idétlen hablattyal kísértve. Azaz azzal hülyítve a népet, hogy ők ilyen jók a néphez. Nem sokkal okosabb érv, mintha azt mondaná – bár mint tudjuk nem volt pofája egy nyekket sem szólni -, hogy a nugerekkel tettek jót, mert addig sem költik a pénzüket! =))
Ugyanakkor bár a buta firkászok ismét uszítanak a bankok ellen, hogy a mocskok lenyelik, az a helyzet, hogy Mityuka szintén szép és okos jogelődje 2012-ben úgy vezette be, hogy az a bankokat terheli. S sokáig verte a nyálát, hogy azt a bankok nem tudják áthárítani. Persze csak azt érte el, hogy még többünk előtt okadatolta, hogy ehhez sem ért! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: persze lehet csak ráérzett, hogy mit akarok hozzáírni. Azt akartam írni, hogy persze azonnal jönnek a környezetvédők, akik teljesen függetlenül (kb. mint a CÖF a kormánytól) a konkurenciától elmagyarázzák, hogy miért nem jó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. June 18., 09:03
Folytatódik Aurelio pere
Itthon - 2019. June 18., 08:50
Kigyulladt egy idősek otthona Ózdon