Megvalósíthatósági tanulmány készül az M1-es autópályából Komáromnál leágazó 13-as és 81-es, továbbá a Székesfehérvártól délre induló 63-as főút kétszer két sávosra alakítására a meglévő nyomvonalakon, így létrejönne egy településeket elkerülő gyorsforgalmi összeköttetés az M1-es és a szintén előkészítés alatt álló M8-as autópálya között – mondta lapunk kérdésére az innovációs és technológiai tárca államtitkára. Mosóczi László …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na a félig megépítésben tényleg jók vagyunk

különösen ami az un. elkerülő-t, élén az M0-val illeti

A párt központi napilapja számol be róla, hogy legalább is tervezgetésre eltapsolnak néhány milliárdot egy újabb elkerülő, pontosabban fél-gyűrőről való álmodozásra.
A dolog szépséghibája ott van, hogy a lassan 50éve épülő M0-s még mindig nagyon messze van attól, hogy elkészüljön!! Tényleg egyáltalán manapság szó van róla, hogy talán be kellene fejezni? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.