Kajdi szerint baj, hogy „egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek”. 

Nagy gyomrost kapott a Fidesz Kajdi Csabától: "Egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek"

Fotó: Kajdi Csaba / Internet

Kajdi Csaba a Euronews-nak nyilatkozott, a modellügynökség tulajdonos és ismert influencer nem kerülte el a politikai kérdéseket sem, és kifejtette, hogy kritikus szemmel követi az országban zajló eseményeket.

Nagy kérdés, hogy a 2010-es választási törvény alapján még mindig lenne-e ez a kormányunk vagy sem. Tény, hogy a társadalmunk megosztott. Én nem haragszom sem a kormányra, sem Fideszre, sem arra, aki ebben hisz, de azt gondolom, hogy ez egy rossz irány. Rossz iránynak tartom, hogy az ellenzéki politikus ne beszéljen a fideszessel, hogy ennyire megosszák a társadalmat. Rossz iránynak tartom ezt az arrogáns, lekezelő kommunikációs stílust.

- mondta és kifejtette, hogy szerinte Magyar Péter megmutatta, hogy a magyar társadalom nincs apátiában, csak kilátástalanságban.

Még nincs forradalmi hangulatban, de látja, hogy ha van egy erő, ami, aki mögé be lehet állni, akkor beáll mögé. Egy erő mögé, ami független a teljesen tönkretett és tudatosan lejáratott ellenzékkel szemben. Egyébként mindenkit megpróbálnak lejáratni, aki nem úgy gondolkodik mint ők, és urambocsá még hangot is ad ennek.

Kajdi Csabát faggatták arról is, hogy vajon elérkezik-e az az idő, amikor elhagyja az országot. Válaszában nem zárta ki ezt a lehetőséget, megjegyezve, hogy szerinte a helyzet mindig fokozódhat.

Magyarral kapcsolatban hozzáfűzte, érzékeli, hogy változások kezdődtek, de óvakodik a meggondolatlan állításoktól. Úgy véli, Varga Judit volt férje és az ellenzék hasonló dolgokat mond, viszont "Magyar olyan közegből jön, amit ismer, az ellenzék viszont nem.” Kajdi szerint a propaganda emiatt igyekszik besározni Magyart.

Végül az ellenzékre is tett velős megjegyzéseket a tőle megszokott kemény stílusban:

Számomra az ellenzék nem hiteltelen, csak hangtalan. Amikor egy ellenzéki politikus számára a fórum a 3000 követője a Facebookon, az végtelenül szomorú. Amikor annyira kettészakítják a sajtót, hogy a kormányoldal nem nyilatkozik a szabad sajtónak, sőt meg sem hívja, a propagandasajtó meg szóba sem áll az ellenzéki politikussal. Magyarországon nem szabad a sajtó, lehet ezzel vitatkozni, de nincs sajtószabadság.

Forrás: 24.hu

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Géza: ma, 16:59 A mondanivalójának lényege ez: „egy generáció abban nő fel, hogy nem kell tudás, csak jó haverok kellenek”. Sógor,koma, haverok, mutyizás...
Érted? Az hogy buzi az teljesen más kérdés! Rengeteg buzi van tele értelmes gondolatokkal. Engem is taszít ez a fajta "párkapcsolat", de nem kell velük ágyba bújni:). Sokkal értelmesebbek így távolról mint sok hetero.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@teuton: Egy primitív proli ne osztogasson észt, mert nem marad neki. Nagyon a végén jársz, holnap már csak makogni tudsz majd tahó!
teuton
@Géza: Mezgageza megint nem futotta többre? ja, 10es IQval mit is lehet elvarni... Egyebkent a cikk (Cila velemenye) pont rolad szol...
Géza
@teuton: Csak személyeskedni tudsz primitív liberális-kommunista.
teuton
@Maccska: Herelt Kandur, de jol vagy informalva! Szoval nalatok igy ment a csaladban, egymast köptek be??? Van egy jo mondas: Ki mint el, ugy itel!
teuton
@Géza: Mezgageza, olvasd a SAJAT böffeneseidet, aztan rajössz, ki a primitiv szemelyeskedö barom.
Géza
@teuton: Csak személyeskedni tudsz primitív liberális-kommunista.
Az ilyenekkel nem beszélgetek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.