Molnár Zsolt MSZP-s képviselőt gyanúsítottként hallgatták ki a Központi Nyomozó Főügyészségen. A politikus mentelmi jogát azért kérték feloldani, mert gyanú szerint 2019-ben, még Tarlós István főpolgármestersége alatt, 40 millió forint kenőpénzt fogadott el egy cégvezetőtől. Ezt azért tette, hogy politikai befolyását felhasználva ne akadályozza a cég sikerét a BKV által kiírt informatikai beszerzési pályázaton.

40 millió forint kenőpénzt vett át egy bőröndben? Gyanúsítottként hallgatták ki Molnár Zsolt MSZP-s képviselőt

Fotó: Molnár Zsolt / Internet

Fogadott-e 40 millió forintot bőröndben vagy sem? – ezzel a kérdéssel állította meg az ügyészség előtt egy riporter Molnárt, aki így válaszolt:

Nagyon örülök, hogy két év után tisztázódhat, hogy sem bőröndben, sem táskában, sem zacskóban nem fog

- mondta, és teljes blöffnek nevezte az ügyészség állításait. Elmondta, hogy ártatlan és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

A Mandiner az ügy kapcsán hozzáteszi,

az ügynek már több szocialista gyanúsítottja van, köztük Baja Ferenc volt miniszter, Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Tóth Csaba, a zuglói szocialisták erős embere. Egy vallomás szerint az ellenzéki politikusok összesen háromszázmillió forint vesztegetési pénzhez jutottak hozzá. A zuglói ügyben azután kezdtek nyomozni, hogy Fuzik Zsolt, a helyi parkolási cég egyik befolyásos munkatársa – egy alku keretében – az ügyészségi nyomozók előtt részletesen beszámolt arról, hogy ki, mikor, milyen összegű korrupciós pénzt kapott a SIS Parking Kft. profitjából.

Forrás: 24.hu, Mandiner

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tehenész
Kedves ügyészség és Völner úrral mi a helyzet a bizonyítékok ellenére. Itt csak egy hamis tanú bizonyíték nélkül. Valószínű, hogy most nem lesz hiba a nyomozásban és persze minden jogszerű is lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Baja Ferenc volt miniszter, Horváth Csaba, Zugló polgármestere és Tóth Csaba, a zuglói szocialisták erős embere. Egy vallomás szerint az ellenzéki politikusok összesen háromszázmillió forint vesztegetési pénzhez jutottak hozzá."

Ez a Csabi érti a dörgést ott Zuglóban, ezért ragaszkodik hozzá a DK-MSZP-Párbeszéd csodaszövetség is, nemsokkal az előtt, hogy rengeteg milliárd közpénzért kormányzati negyedet építene Zuglóban a maffia...
Ő már kiépítette a maffiához a kapcsolatot, ezért jó embere a szövetségnek!
sokanvagyunk
@Béla333: Ő a saját Balog-páterük?
balos
Nem ide tartozik,de ebben a kuplerájban 1 vas geci albert a tetűk útja!A meggyilkolt RADNÓTI MIKLÓSNAK meg a nyomát is elakarják tüntetni a nyilasok fattyúi!Szarmegyei urak előre a turulbasznádi úton!kitartás éljen a megbonthatatlan muszka kinai és a keleti turhátok szövetsége!Lehetőleg minél távolabb!
lusta
@CsipkeRózsa: Közben rájöttek, hogy a mindenfajta nokiás, whiskys és egyéb dobozokat a méretük miatt már a nemzethy matyar gyapjasok sem hiszik el.
lusta
@szaboria1: Egy nagyon kedves ismerősöm most nyert egy 500 millás pályázatot. Ebből 200 millát vissza kell osztania.
sokanvagyunk
Az lett volna a minimum, hogy a dollárbaloldaliaknak nevezettek megtudakolják egy fideszes kollégájuktól, melyik svájci bank biztonságos a kötegpénzek elhelyezésére a feljelentések elkerülése érdekében. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.