A kenyérsütőgép egy rendkívül sokoldalú készülék. Népszerű azok körében, akik házi ízekre vágynak, akik nem bíznák a véletlenre a kenyerük összetevőit és akik garantáltan friss pékárut szeretnének az asztalon tudni. De a gluténmentes étrenden lévőknek is ideális megoldás lehet egy arra alkalmas kenyérsütőgép. A sütés előkészítése mindösszesen néhány perc, a munka többi részét pedig elvégzi a masina. De milyen kenyérsütőgépet vegyünk, mi alapján válasszunk? Melyik a legjobb kenyérsütőgép? Cikkünkben a leghasznosabb választási szempontokat vesszük végig. A cikk folytatása a lenti "forrás" link-re kattintva olvasható.

Forrás: s-vektor.hu
Feltöltő: Davajava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Népszerű azok körében, akik házi ízekre vágynak"
Régebben nekem is volt kenyérsütő gépem, de az abban sütött kenyér íze meg sem közelíti a házi kenyérét - de még a boltit sem. Nem rossz, de egy egészen más íz!
Mióta nyugdíjasként itthon vagyok, most meg, hogy "önkéntes karanténban" vagyok, pláne, a kenyeret a hagyományos módon sütöm: a tészta elkészítése egyszerű, csak egy kis élesztő, pici só, cukor, liszt az élesztő felfuttatásához, és liszt, langyos víz a dagasztáshoz. Az összeállítás után , ami kb. 10 perc, megkelesztjük, majd egy tepsiben megsütjük, kenyér formára igazítva. Na, ez a kenyér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.