Varga Barnabás, a vasárnap agyrázkódást és többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett focista, túl van a műtéten. Barátnője a lelátón követte végig az eseményeket. Laura rémálomként élte meg az egészet.

Varga Barnabás neve bejárta a világsajtót a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este, amikor a skótok ellen játszott mérkőzésen a középcsatár agyrázkódást és többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett. A 29 éves játékos eszméletét vesztette, miután összeütközött a skót kapussal.

Varga Barnabás barátnője a stadionban nézte végig a történteket: „Az egész egy rémálom volt”

Varga Barnabás és barátnője, Laura három és fél éve alkot egy párt/Fotó: Instagram/Varga Barnabás

Varga Barnabás barátnője, Laura is a stadionban követte nyomon a meccset, így élőben látta a balesetet és annak következményeit – írta a Bild alapján a femina.hu.

Laura az Instagram-oldalán egy a 24 óráig elérhet storyban üzent, azt írta:

“Köszönjük a kedves, támogató üzeneteket. Barni túl van a műtéten. Vár rá egy kis pihenő, de rendben lesz.”

A posztolt fotón a kórházi ágyon fekvő labdarúgó kezét fogja. A focista párja a FradiMédiának nyilatkozott is párja állapotáról:

„Nem lehet leírni, mit éreztünk, az egész egy rémálom volt, nem is szeretnék erről beszélni. A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, ma délután a műtéten is túlesett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni”

- szögezte le.

A Fradi focistája három és fél éve alkot egy párt Laurával. Varga Barnabás Vas vármegyében, Szentpéterfán kezdte rúgni a bőrt. Bár hamar osztrák, majd élvonalbeli magyar csapatokhoz került, egy falubeli lányba lett szerelmes.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
A baleset kissé túl van dimenzionálva!
Nagyobb a füstje,mint a lángja!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.