Kósa Lajos a nyolc osztály elvégzéséhez kötné a jogosítvány megszerzését és súlyosabban büntetné a tanárokkal szemben elkövetett erőszakot.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@furfang: Ha analfabétán is megtudta tanulni (nem mintha tanulni kellene, annyira logikus), és helyesen tölti ki a tesztet had kapjon már jogosítványt :)
Sokkal nehezebb dolga van mint egy írástudónak

Amúgy meg, szerintem linkeltem ide is: Talán a Máltai Szeret szolgálat 5 éve indított egy iskolát az analfabétáknak, felhozni Őket a 8. osztályos szintre. És sikeres a projekt. Ez a kezdeményezés a remek példa arra, hogy az LMP cigány kérdés kezelése tökéletesen működhet.
furfang
@kevijeni: már miért lenne csak ígéret? Pusztán rendelet kérdés. Úgy ahogy a szocik többségi szavazattal megszavazták ennek az ellenkezőjét, a Fidesz visszaállíthatja a minimális kívánalmakat, ami ma egy magyar állampolgártól elvárható. A nyolc osztály nemcsak a jogsihoz, de a mindennapi élethez is kell sé szükséges!. Kevesebb lenne a bűnözés is, mert a primitív ember rettenetesen befolyásolható, hisz az indulatai de nem az esze pláne az ismeretei alapján rendezi az életét.Nem beszélve az egyén életminőségéről, aki nem lesz igénytelen, emberszabású, hanem belekóstol a tudásba, ami mint tudjuk hatalom!!!!
Ez a válaszom bigyibogyónak is!!!
g1983
Akkor módosítani kell az alkotmányt és minden családban max 3 gyerekre legyen szabad családipótlékot adni.
luciferi
@furfang: én csak a Zöld Bankról beszéltem. Emlékszel még rá, mit mondott a főnök et. róla???????
furfang
@kevijeni: Hogyne emlékeznék, nagyon épkézláb gondolatai voltak erről is. Ki kell mozdítani az országot ebből a haldokló állapotából. És itt a 9 millióra gondoltam, és nem arra az 1 millióra, akik happyk nyilván jó okuk van rá, de ez nem az ország!
inkvi
@furfang: Szárnyal az ország és jó a teljesítménye! Miről beszélsz? Csüngjél Te is L. Ildikó szavain, mint én. Rosszul látod! itt mindenkinek nagyon jó, nagyon szép és néhányan meg is lesznek elégedve: figyeld az "X"-eket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.