A kommunizmus áldozatává válni részben az egyén saját döntése volt - fogalmazott az MDF elnökhelyettese egy rádióműsorban. Herényi Károly ezért tartja elfogadhatatlannak, hogy a kommunizmus és a holokauszt áldozatait egy lapon vagy egy törvényben említsék.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petmail13
Akkor jó pár ismerősöm saját döntése volt, mikor a Gulágra vitték azért mert fiatal és mehetett malenkin robotra
csikknorisz
Ennyire naprakesz az inforadio, hogy ilyen leragott csont hirekkel jon? :)
Zsoel
Érzésem szerint Herényi nagy öngólt rúgott ezzel a saját pártjának... Nem kevés olyan idősebb ember szavazott (volna) eddig az MDF-re, amelyik a saját bőrén is érezte a szocializmus visszásságait.

@nyanya001: Na igen, mint az összes többi hasonló kísérlet is. Az utolsó megvalósult kommunizmus ugyanis az ősközösség volt, amely pont azért szűnt meg, mert az emberi jellemfejlődés(?) vívmányai (magántulajdon fogalma, a belőle eredő kapzsiság és zsugoriság) lehetetlenné tették a további fenntarthatóságát.
Csubaka
Ennek a Herényinek annyi esze van mint a neve!!!
Ha valaki saját felelősségére nem akart a kommunizmus áldozata lenni akkor együtt kellett, hogy működjön velük.
Hát most, nem azokat kommunistázza akik féltek, féltették a családjukat és inkább együtt működtek?
Ennek a húgyagyúnak mindegyik bűnös! Az aki kussolt és az is akit meghurcoltak, meggyilkoltak. A származását sem maga választja meg az ember igen tisztelt herényi úr, hanem a természet. A fogantatás pillanatában versenyben levő spermium milliók közül csak egy lehet a győztes!!!Akkor! Hogy később mi lesz vele, belőle, az már a sors, (vagy a sorstalanság)
Az öné valószínűleg olyan torzult genetikai örökséget hordozott amely képessé tette a nyilatkozatában elhangzott ökörségnek a megfogalmazására.
Január
@nyanya001: Valószinű , hogy hiányzott az iskolában a pol.gazd órákról, mikor a szocializmust tanulták, mertza kommunizmust anno a Szovjetúnióban is csak építették, miközben nálunk - a legvidámabb barakkban - dúlt a szocializmus.
Koránál fogva is illene tudnia!
wounton
Vajon ha az ő nagyszüleit lőtték volna le az oroszok akkor mit mondana? Az undorító az, hogy valószínűleg ugyanezt...
Pfheeejjjj

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.