Vajon jól tette a Fidesz, hogy akaratlanul is a szlovák miniszterelnök segítségére sietett, vagy jobban szolgálta volna a magyar érdekeket, ha inkább a júniusi ottani választást követően áll elő javaslatával?

Feltöltő: bialko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Az Európai Unió egyik fő vívmánya, hogy polgárai az EU területén bárhol szabadon letelepedhetnek, és munkát vállalhatnak, illetve ennek keretében jogosultak a szociális juttatások igénybevételére, beleértve az egészségügyi ellátást is.
marlin

2./ Fico a szavazás előtti utolsó napokban tálcán kapott egy olyan témát,az Orr bántól amely alkalmas lehet a „harcra”, „figyelemelterelésre görögsegélyről" és Ő ezeknél jobban semmi másra nem vágyhatott!!
Akkor miért tetszenek azt mondani, hogy a szlovákok provokálnak?? Na ugye!!
orogordog
@marlin: Fidesz eben az ügyben is csak keveri a szart.
Csizmás Kond

...gyerekek....csókoljátok meg Ficot....
Mint látható nektek mindegy kivel, csak a magyar ellen legyen....
furfang
@Csizmás Kond: csókoljáék meg Ficót? Én mást mondanék a beírásaik alapján, ny..k ki a s....t de ne érjék be Ficóval, Slotáét is! Az ilyen tartás nélküli, nem nemzeti érdekben gondolkodó emberek miatt törli bele a lábát mindenki a magyarokba. Sajnos ki vagyunk stafírozva ebből a fajtából, jó hosszú ideje.
marlin
@furfang: A magyarokba a szellemi rövidnadrágos jobboldal miatt tudják beletörölni a lábukat!! Tudni illik a magyar nemzetet hagyományosan a szűklátókörű jobboldali politika miatt egyéni érdekek mentén az I. Világháború óta normálatlan és tarásnélküli szemetek miatt tudják a környező alacsony műveltségű barbár népek megalázni!!
Ha például 1920-at, vagy 1947-et megelőzően nem a jobboldali konzervatív semmire se jó politikusok vezetik Magyarországot, akkor nem vesztünk két háborút, nem fizetünk kártérítéseket, és a győztesek nem trancsírozzák szét az országot!!
Most lehet verni a melleteket, mert ami most van az is a ti hülyeségetek "terméke"!!
bigyibogyo
@marlin: Sokkal szebb ha hozzáteszed, hogy nem 20 év, hanem 90 év :P
Atomqkac azaz EbUraFakó
@marlin: a szlovák jobboldalt minek neveznéd? Agytrösztnek?
mandiner
@marlin: Jogosan haragszol a Lucifer miatt....Ő angyalka hozzád képest...lehet hogy Káin áll közelebb hozzád((
luciferi
Elvtársak, Csáky Pál ( Ovi kebelbélije ) is azt mondta, nyilatkozta, hogy nagyon nem volt szerencsés a szlovák választások előtt ezt a dolgot erőltetni. Akkor most ő is magyarellenes nem magyar szlovák bérenc? Na???
marlin
@mandiner: A hülye fideszfant, csak hülye fideszfannak lehet nevezni!! Sok választás veled kapcsolatba sem maradt!!
Mire számítasz a Pokornitól?? Ő azt mondta, hogy a hülye tanarakat elzavarja az iskolákból!! Te még bejársz??
orogordog
@marlin: De majd kíváncsi leszek pár hónap múlva, itt hősködnek e. Mert csodát tenni nem fognak, csak össze vissza kapkodnak, vádaskodnak. Mint az elmúlt nyolc évben.
mandiner
@marlin: A hülyéket)) Téged valószínű soha nem engedtek iskola közelébe)))
Szarvasgomba
@marlin: Látom sikerült alulmulni Önmagad.
mandiner
@Szarvasgomba: Napról napra meg tud lepni hihetetlen mélységeivel)) Nincs az a bányalift ami lépést tudna tartani vele))
marlin
@mandiner: Na most fejezem be, mert nem vitatkozok idiótákkal, nehogy "lemenjek" a szintjükre, mert ott legyőznének a rutinjukkal!!

Bejársz még?? Megtűrnek?? Jön a Pokorni, ti meg mentek!! :))
Szarvasgomba
@marlin: Pokorni mikor ugy tesz mintha jönne,akkor is megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.