Csizmás Kond

Az ellenzék kibervédelmi szakértője elárulta, honnan érkezhetett a támadás az előválasztás rendszere ellen
Ez úgy ahogy van egy rakás hazugság. Miért kéne meghekkelni bármit is amikor így is úgy is az fog indulni a választásokon akit majd kivülről támogatnak, ugyanis ez az egész előkomédia csak a bugyuták hintáztatása...mert mi is lenne ha a böcsületes nép a bohóc Jákobot választaná most ?...na mi?...hát az hogy a egybesültek akkor is mást állítanának ki...szóval ha hekkelés történt akkor azt maguk csinálták , hogy nagyobb szelet csapjanak maguk körül és az amúgy is széthúzó és érdektelen bandájukat kissé felrázzák.
...szélhámosság az egész.
„Jakab Péter a világ egyetlen bohóca, akinek testőrei is vannak”
Szégyen amikor egy ember ennyi mélyre süllyed, és akkor lesz az igazán nagybotrány ha nem jön össze nekik a bohócuk által táplált vezetőségi lehetőség...mert most nagyon sunyít a jobbik...sehol egy helyreigazítás viszont abban biztos vagyok, hogy normális józan ember ilyen paprikajancsira nem fog szavazni...és hoppon maradnak mindazok akik mellette álltak...ez a jobbik utolsó féléve.
„Édes Istenem, ne hagyj el” – Ennyit tudott mondani Kövér László Gyurcsány beszéde után
@Pálinkás Pál: Ha így vesszük Kiev a határon belül volt...de nem kell ennyire elrugaszkodni.
Magyar az aki magyar felmenőkkel rendelkezikn magyar kultúrában nevelkedett és magyar öntudattal rendelkezik, függetlenül attól, hogy az hol született.
„Édes Istenem, ne hagyj el” – Ennyit tudott mondani Kövér László Gyurcsány beszéde után
@Pálinkás Pál: Pali, bár ma sokan nem tudják de tény hogy ma Magyarországnak csak az egyharmada van a határon belül, és azok akik azon kívül élnek ugyqanolyan magyarok, mert nem ha határ tesz valakit valamivé.
Ha valaki csak azért magyar mert a mai határokon belül született az nagyon téves meghatározás...és tőled aki idősnek vallja magát ilyent állítani szégyen.
Továbbra is gond van az online szavazással az előválasztáson
@nemkati: Ez a kép a fészvukon jelent meg, lemásoltan és kitettem ide...mert tudtam hogy szerzek neked egy boldog pillanatot...:))
Nem tudom mint mondott mert az ilyen férgek beszédei nem érdekelnek, viszont azt megcáfolta hogy hekkelés történt volna és a személyes szavazásról is tett említést, hogy ezért meg azért...gondolom azt is meghekkelték...:))
„Édes Istenem, ne hagyj el” – Ennyit tudott mondani Kövér László Gyurcsány beszéde után
Hogy kúrva izében nem sül le a pofájáról a bőr ennek a Ferinek amikor nemzetegyesítésről károg ?...épp ő
,aki megtagadta a nemzetét ?
Megállapították, milyen mellékhatása van a fiatalokra a Pfizer-vakcinának
...úgy marhaság ahogy van. Egy legegyszerűbb lázcsillapítónak vagy fájdalomcsillapítónak is négy oldalas litániát írnak, hogy kinek milyen várható mellékhatást fog kiváltani.
...és kutató...ha már kutatónak nevezi magát akkor nem más kakijába matasson hanem próbálkozott volna maga előállítani hatásos szert a betegségre...mert az ilyen háború utáni hősök csak megélhetési hősök.
Ellenzék: Orbánék megijedtek
Az ilyen hülyemesék csak arra jók hogy palástolják a saját együgyüségeiket. Mire alapozzák hogy valaki is megijedt volna tőlük ?...ép tőlük akik egymástól jobban félnek mint az ördögtől...együgyü társaság.
Ennyi volt: visszavonja gyógyszerét a Pfizer
@Pálinkás Pál: Pali, az a cigány aki így mint te csak egyszerűen lecigányozza a másikat. Az ilyen egylövetű felfogással rendelkező mániákus önmagasztalók bár képesek vitatkozni és erősíteni a saját berögzött elméletüket, egy bizonyos ponton amikor már látják, hogy képtelenek elfogadtatni mással a saját hülyeségeiket akkor kiborulnak és jön a jól bevált nevezgetés meg cigányozás meg hasonló intelligenciaszint. ...és ha már idáig jutottál azt hiszem nincs értelme a szarakodást folytatni...tehát pá Pali.
Ennyi volt: visszavonja gyógyszerét a Pfizer
@Pálinkás Pál: ja...ha a gyógyszer árt arra kiborulsz ha a kaja azt leszarod...:)...komoly hozzáállás...:)
Ennyi volt: visszavonja gyógyszerét a Pfizer
@Pálinkás Pál: Ahogy vesszük...tulajdonképpen minden gyógyszer valamire káros kell legyen különben nem gyógyít. Amúgy az ilyen rákkeltő szenzációk is azt bizonyítják, hogy bár lehet abban az izében is volt valami káros de egy nap alatt tízszerannyi rákkeltő szart megetetnek az embernek amit élelmiszernek neveznek.
Te is most csak azért ugrottál ekkorát mert a pfizerről van szó, különben ugyanazt mondanád amit én.
Ennyi volt: visszavonja gyógyszerét a Pfizer
@Pálinkás Pál: Igen Pali, ugyanis a dohányzást nem gyógyszerrel kell elhagyni hanem akarattal...tudom mert harminc évik cigiztem.