Csizmás Kond

Gyurcsány Ferenc iszonyú dühös lett: "Ennek véget fogunk vetni!"
@Aki Én: ...nem bármikor csak akkor ha azt előre jelzi és a törvényeket betarja ...és persze ha beengedik, mert attól hogy ő egy szájhős és egy pártnak a képviselője még a törvényeket ugyanúgy vagy ha kell példamutatóan be kellene tartsa, és ne ilyen utcagyerek módon a földön hemperegve bizonyítsa a képviselői mivoltát. A köztévének törvényei vannak hogy ki mikor léphet képernyő elé mert hanem pont az ilyen egylövetű kis frakkos madarak azt csinálnának amit akarnának...
Gyurcsány Ferenc iszonyú dühös lett: "Ennek véget fogunk vetni!"
...éshamár Ferencről van szó...ki volt és ki lett ?...berobbant a politikába mint egy roncsautó a derbin és azonmód el is takarították...most meg a feleség pipálta le akinek szemernyi tapasztalata nem volt a vezetéshez csak háttérfüggönymozgatáshoz...egyik jobban sántít mind a másik, és még elképzelni is fájdalmas hogy ilyen másérdekeknek behódoló, aljas, alávaló szélhámos banda kerüljön az ország vezetésére.
Boris Kalnoky: Orbán angolul beszélt, és így nem biztos, hogy mindig a legpontosabb kifejezést használta
...naszóval nincs hangfelvétel csak mindenféle feltételezés...ez az európai értelem. Nem azt keresik hogy azt miként lehetne pozitívan értelmezni hanem direkt a negatívumot akarják kierőszakolni mindenből...
Dobrev Klára: a DK nélkül nulla esély van a kormányváltásra
A déklára formáció egy renegát szedett-vedett szélhámos társaság. Legtöbbjüket a pozíciói fizetéssel csalták oda, se elv se érték csak a kormányzás a cél...minden áron...ők akarnak a nagyhatalom lenni az országban mint amerika a világban, ezért bármire képesek...nem magyarországot akarnak csak hatalmat egy térség felett, idegen elveket vallanak akár a kommunizmus.
Soha nem szabad megengedni, hogy egy ilyen hazaáruló elnyomó gittegyelt hatalmat kapjon.
Gyurcsány Ferenc iszonyú dühös lett: "Ennek véget fogunk vetni!"
...nem akartak semmilyen komolyabb kényszert bevinni, amúgy az milyen országos képviselő aki nem tartja be a szabályokat nem tartja be a törvényt a törvényes felszólítást ?...
Orbán Viktor: szakadék mélyül az Európai Unió és Magyarország között
A zunió mint nagyhatalom megbukott...letérdelt amerika elé...tehát az európai egyesült államok márcsak elméletben létezik, a valóságban alárendeltje amerikának az amerikai hatalomnak.
Több mint száz év kellett ahhoz, hogy az Egyesült Államokban - az alkotmány kijátszásával - bevezessék az államot és a társadalmat eladósító magánpénzmonopóliumot. Ezzel nemcsak a Wall Street által jelképezett új hatalmi központ jött létre, de Amerika, sőt, az egész világ történelmében új korszak kezdődött.
A monopolista szupergazdagokról - a tények kényszerítő hatására - elhisszük, hogy felosztják a egymás között a világpiacot, hogy felszámolják a szabad versenyt, hogy diktálják az árakat, hogy tervszerűen eladósítják az államokat, hogy megvásárolják a politikusokat, hogy korrumpálják a függőhelyzetű alkalmazottakat, hogy megszegik az üzleti etika szabályait, hogy visszaélnek a pénz hatalmával, hogy együttműködnek a maffiokráciával, de azt már vonakodunk elfogadni, hogy ugyanezen szupergazdagok terveket szőhetnek, titkos hálózatot működtethetnek azért, hogy monopolhelyzetüket az egész világra kiterjeszthessék, s hogy ezt a privilegizált helyzetüket a világállam létrehozásával megszilárdítsák, mert ne feledd, hogy valamennyi üzlet közül a legjobb üzlet a politika.
1992 őszén kezdődött az állami üzemek orgiává fajult privatizációja, amely a közgazdászok szerint az emberi történelem legnagyobb szervezett rablásának bizonyult. A maffia köröknek szinte nevetséges összegekért kótyavetyélték el a több ezer főt foglalkoztató üzemeket. Az új tulajdonosok semmit nem fordítottak a modernizálásra, a termékszerkezet átalakítására, hanem csak a közvetlenül eladható nyersanyagok és hasonló - hozzáadott érték nélküli - áruk külföldi exportjában voltak érdekeltek. Már 1993 végére 60 ezer korábbi állami üzem került a szervezett maffiák és más érdekcsoportok tulajdonába. Mindez katasztrofális következményekkel járt mind a lakosság, mind az állam életében. A reálkeresetek összezsugorodásával rohamosan...
Elképesztő: pontosan ennyi nyugdíjat kap havonta a Neoton Família sztárja
@sgl: ...na nem fizetett vagy fizettek helyette akkor ne sírjon ...bármilyen kategóriába képzeli önmagát mert az adókikerüléssel összeharácsolt vagyonkája után luxusban élt...az hogy belevágott olyan dolgokba amihez fingja sem volt vessen magára.
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csipetke: Attól még hogy téged nem érdekel a tény az tény marad...ukrán nemzet nincs legalábbis genetikailag, mert ma mindenki olyan nevet nemet biggyeszt magára amilyent akar, viszont attól még nem az ami szeretne lenni.
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csak úgy...: Te beszélsz indiáról a gyér fogaiddal ??? éphogy az ilyen foghézagosak származnak onnan indiai és pakisztáni részről,...a vörös hajad meg holmi korcs kavarodás jele...ezt nem mondták el a genetikai teszteden ?...oláh görény...
Megdöbbentő fordulat történhet az oroszok és az amerikaiak között
Az elmúlt két évszázad európai háborúi mind hatalmi egyensúly kialakulásához vezettek. Amikor egy háború véget ért a Rothschild ház újabb hatalmi bázishoz jutott. A pénz és a nemzetközi hitelezés kézbentartásával a Rothschild háznak sikerült a saját érdekeinek megfelelően manipulálni az európai országokat. A háborúk kimenetelét mindig eredményesen lehetett befolyásolni a szükséges pénzeszközök folyósításával, vagy visszatartásával.
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csak úgy...: ...olvastam vazze, de az még apasági tesztnek is gyatra...csak az olyan hülyéknek jó mint te...
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csak úgy...: mégegy utolsó...azért az ötven euróért rádnéztek és megállapították, hogy fehérbőrű vagy, de azt a tükörből is megállapíthattad volna...mert egy igazi genetikai teszt amit csak úgy kény és kedvre nem is végeznek el ezerszeresen több...na de ilyen olcsót csak az olcsójánosok szoktak füllenteni...na meg a román gecik...mint te...hazátlan szarházi.
Hobbifotós és motorozik az irodalomimádó új cseh elnök
...gondolom épp ezek a tehetségei jellemzik az elnöki rátermettségét.
Nagyon nagy hátrány az bárki részéről, ha más gyalázásával akarja kimutatni asaját értékét...márpedig ez a pofa azt tette...na de majdkiderül hogy a tejetsége-e nagyobb vagy csak a pofája.
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@Németh István: ...miaz Pesta, te lettél a normalitás szakértője...gondolom ezt az elvonókúra okozza...
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csak úgy...: Csináltattad az anyád valagát, mert pont az ilyen csóró gennyládáknak futja géntesztre...azt sem tudod miből áll, vagy hol kezd ...amúgy a vörös hajad és a gyér fogad épp a korcsságod jelei.
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csak úgy...: Te vagy a román te görény. Idetoltad az redves valagadot és azzal akarsz magyarnak látszani hogy lerománozol másokat ?...annál hülyébb vagy hogy el tudd rejteni a kilétedet, ezért megtaláltalak és magasról tojok abba a gyérfogú szádba ingyenélő vakarcs, gyüttment korcs...
Lánczi Tamás szerint Németország lobbizik azért, hogy inkább ott épüljenek akkumulátorgyárak
@csak úgy...: Na húzz a picsába nyavalyás erdélyi migráncs. Azzal akarod magad magyarnak látszatni hogy itt szajkózód a hülye baloldali szart, hogy magyarnak láss ? azt hiszed hogy ettől leszel magyar, hogy ezért fognak téged embernek nézni ?
Nem tudsz egy egészséges mondatot kinyögni magadból csak a csigánykodó szarakodásra telik a müveletlenségedből ...retek...
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csipetke: ...még most sem olvastad el a történelmüket ...az egy lecsó terület volt ahol százévente négyszer változott az etnikai összetétel, viszont nagyon behatárolta a szláv ami ugyancsak egy kevert nyelv és identitás, viszont annak egy dialektusa a mai ukrán. Ami a közigazgatási rendszert illeti az egyáltalán nem változtat az etnikai helyezeten legyen a királyság vagy köztársaság attól nem lesz a kozákból, a zsidóból, a lengyelből vagy a vikingből ukrán...tehát olvass és tanulj mert rádfér.
Lánczi Tamás szerint Németország lobbizik azért, hogy inkább ott épüljenek akkumulátorgyárak
...az egész nyavalygás nem az akkumulátor ellen szól hanem a buta baloldal által betáplált kormányellenességről...ugyanolyan mint a zorosz szankciók...éhezzünk, fázzunk, fizessünk mindent tízszeresen csakhogy nem az olcsóbb orosz árút vásároljuk...kelekótya agyatlan emberek nyálas nyavalygása az egész.
Kiderült: Orbán Viktor csak akkor meri kritizálni Putyint, ha senki nem hallja
...nadekérem azért valaki csak meghallja mert minden szösszenetét kiposztolják ide...:)
NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
@csipetke: @csipetke: ..." Ukrajna a Szovjetunió előtt is létezett, Kb ugyanolyan régre nyúlik vissza a történelmük, mint a miénk. " ...egy csipetnyivel többet kéne olvasgatni ha már történelemszakossá vanzséltad magad...íme...hu.wikipedia.org/wiki/Ukrajna...és ebből kiemelve "1917 végén megalakult a független Ukrán Köztársaság, "
...szóval előtted tényleg létezett de előttünk nem...kis csipetnyi okoska...
Vona Gábor: Ötpontos nyílt levél Dnyipro polgármesterének
...ez a dühöngő szaralak egy túlkábszerezett barom...és tényleg ott születhetett ukrajnába de sajnos a sugárfertőzés megette a hatását.