Csizmás Kond

Kötelező katonai vagy polgári szolgálatot vezetnének be az Egyesült Királyságban
...a nyugati demokrácia mostanig azt harsogta, hogy az ember szabadakaratú, nem kötelezhető semmire ...most meg nyalják a leszart kalapácsnyelüket...
A Nemzetközi Bíróságtól azonnal végrehajtandó felszólítást kapott Izrael
...mongyuk az is fölöttébb érdekes, hogy minden holokausztmegemlékezésen a gyikolások, a háborúk a népírtások ellen szólalnak fel miközben ugyanannak az ellentétét csinálják...
Nézem a “köztévét”: mi értelme maradt EU-tagságunknak?!
...a zunió már nem csak nekünk szar hanem ámerikának is, és ebból következetesen jizráelnek is...mert akinek nincs hasznára annak csak kárára van, és lassan de biztosan a megbuktatása következik, csak úgy akarják kivitelezni, hogy őket ne lehessen kapcsolatba hozni a történésekkel.
Tehén fertőzött meg embert madárinfluenza-vírussal, Rusvai Miklós szerint ez nem jó jel
...kezdődik...amúgy is ki voltak kelve a "tehénfingra", hogy legszennyező...így most egy okkal több...minden képpen rá akarnak szoktatni a sáskatejre...
Durván őszinte pornós is vallott Donald Trump ellen – Így áll most a per
...sokmindent el lehet hinni Trumpról de nem mindent...szeret színészkedni, szeret kérkedni, de szerintem van annyi pénze hogy ne holmi pornóskurvákkal kelljen enyelegjen, akik pénzért bármire képesek.
A napszemüveges Magyar Péter ezt üzente pünkösd vasárnap követőinek
@Horizont: ...aki lónak áll annak húznia is kell. Ha valaki képtelennek érzi magát ellenzékinek akkor ne álljon oda. A mai ellenzék nem ellenzék, hanem vetélytárs aki vezető szerepre törekszik nem ellenzéki felügyeletre... ezt próbáltam elmagyarázni.
A napszemüveges Magyar Péter ezt üzente pünkösd vasárnap követőinek
@Horizont: Dehogy akarok én veled kikezdeni...csak leírom azt ahogy én látom.
...ellenzék...addig amíg nem fogod megérteni, hogy mit is jelent valójában ez a szó, marhaságokat fogsz írni vele kapcsolatban. Az ellenzéknek nem az a szerepe hogy vezessen vagy kormányozzon, hanem az esetleges hibákra felhívja a figyelmet, sőt segítsen a kormányzásban nem úgy ahogy ma a baloldal minden igyekezetével az ország gyengítésén dolgozik...mert az aki ma rosszat akar és holnap kormányra kerül ugyancsak rosszul fog kormányozni.
A napszemüveges Magyar Péter ezt üzente pünkösd vasárnap követőinek
@Horizont: ..." Az ellenzék béna kacsa nem visz minket előre már 14 éve."
...szerintem vagy legalábbis amióta ismerlek te mindig ellenzéki voltál...bármilyen kormány is volt, és ha esetleg pártoltad is végül mindig ellenzékbe vonultál...és ha bárki fog is kormányozni te akkor is ellenzék leszel...szóval ne akarj előre haladni mert elölről nem lehet ellenkezni...:)
Halálos hajóbaleset Verőcénél: Ketten meghaltak, és öten eltűntek, amikor egy szállodahajó összeütközött egy kisgéphajóval
" A rendőrség több ember halálát okozó vízi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen."
Ez egy nagyon pocsékul megfogalmazott állandó kifejezés. A rendőrségnek nem az a dolga hogy tettest keressen hanem felderítse a baleset okát, felelőst nevezzen meg és előállitsa stb. stb...a többi a bíróság dolga.
Orbán Viktor "állandóan a békéről papol és szembe hazudik" – Akkora bírálat érkezett a kormányfőről, ami a Holdról is látszik
Ez nem igaz. Európa nem azért bővült hogy a tagországok erősödjenek hanem hogy a központi hatalom legyen az erős...birodalmi törekvés ahol elvileg nincs is tagország csak régió...aki pedig azt erőlteti az a tagországok ellen, nemzetek ellen, hagyományok ellen és azok megsszűnéséért kampányol.
Vendégmunkások özönlenek a magyar balatoni munkahelyekre – Nekik köszönhetően lassul majd a drágulás
...hát persze hogy a kormány a hibás ha a kapzsi vállalkozó nem akarja megfizetni a magyar munkaerőt...
Kim Dzsong Un úgy lopott el 3,6 milliárd dollárt, hogy a világ észre se vette
..és ezen most hol kell csodálkozni ?...ámerika már évtízedek óta feketén gyártja a saját pénzét, európa elvágja a saját szükségletét biztosító gázvezetéket hogy drágábban és körülményesebben tudjon máshonnan vásárolni...a zunió a felzárkóztatási pénzeket visszatartja és fegyvereket vásárol rá hogy ölhessék egymást az emberek...
...mert ugye a szálkát más szemében hamarább meglátjuk mint a sajátunkba a gerendát.
Dobrev Klára kifakadt: nekem egyetlenegy ellenfelem van, de az kérlelhetetlenül
A történelem is minden alkalommal ( német-római birodalom, a habsburg uralom, a német alárendeltség az orosz diktatúra )bemutatta, hogy minden ilyen másalárendeltség az ország kárát, területének csökkenését, gazdaságának gyengülését, erőforrásainak elkótyavetyélését jelenti. Az aki ma egy újabb ilyen szolgasorsba akar belevinni az az ország vesztét akarja a saját érdeki eléréséért.