A politikai oldalak közötti normális párbeszéd kialakulásához Gyurcsány Ferencnek el kell tűnnie a közéletből - jelentette ki Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke a Magyar Hírlapnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
laja001
És még bele sem néztél a tükörbe!!!!
szaboria
Bagoly mondja verébnek ,hogy nagy fejű?
nyanya001
Azt hisszi, mert levágatta a haját, nem ismerjük fel?
csutak
Kövért anno ideggyengesége okán kergette el Viktor a titkosszolgálatok éléről.
Ez köztudott.
Szegény azóta nyilvánvaló elmebeteg lett:(
dr. prédikátor
Kövér,kövér,Ha hallgattál volna bölcsebb maradtál volna
Don Quijote
Hogy ki a politikai bűnöző???

Egyébként pedig, a korábbi Országimázs központnál minden rendben volt. Hiszen a Polt Péter vezette ügyészség megállapította, hogy:

1. Szabad az Ezüsthajónak 469,5 millió forintot kifizetni Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok politikai tevékenységének dokumentálására. Szabad ezért mindössze 296 filmet, valamint fotókat készíteni. (A szerződésekről a KEHI megállapította: a felvételekre kötött eseti szerződések, valamint az ezek költségvetését tartalmazó mellékletek elnagyoltak, a vállalkozó számára egyoldalúan kedvezőek.)
2. Szabad az OK-nak még 30 millió készenléti díjat is fizeti az Ezüsthajónak, azt követően is, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést.
3. Szabad a Happy End Kft.-nek a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft.-től 260 ezer forintos listaáron a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez illemhelyeket bérelni, majd 6 és fél millió forintért - 25-szörös áron - az Országimázs Központnak leszámlázni.
4. Szabad az OK-nak 2000 augusztus 20-án a millenniumi ünnepségekre kiugróan sokat, összesen 975 milliót elkölteni.
5. Szabad a sidney-i olimpiai győztesekről óriásposztereket készítenie a Happy Endnek, a költségvetést pedig ugyancsak eltitkolni.
6. Szabad Sidney-ben az olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek 143 millió forintért.
7. Szabad az OK-nak reklámozni a filmszemlét, arculattervezőként pedig a Happy Endet megbízni 20 millió forintért.
8. Szabad az OK-nak 51 millió forintot elkölteni az Orbán Viktor washingtoni kitüntetésére utazó magyar művészekre.
9. Szabad emellett a Miniszterelnöki Hivatal által elkülönített pénzekből kulturális ismeretterjesztésre, programajánlókra 740 milliót, költségvetési kiadványokra 390 milliót, gazdaságfejlesztési eszközcsomagra 1,47 milliárdot szintén az OK-nak adni.
10. Szabad a Happy Endnek Mádl Ferenc államfői beiktatási ceremóniájára 120 millió forintot kifizetni közbeszerzési pályázaton.
11. Szabad egy amerikai gyorsétterem-hálózat visszamaradt készletéből hamburgert és egy ismert sörmárkát formázó (vörös csillag) rakétákat is fellőni a 2000-es millenniumi tűzijátékon. Majd mindezért a Happy Enden és az Ezüsthajón keresztül két cégnek több mint 230 millió forintot kifizetni. Az üzletet pedig Wermer András anyósának amerikai cégén keresztül lebonyolítani.
12. Szabad később úgy érvelni, hogy az Országimázs Központ az Állami Számvevőszéknek tartozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak. Mindezt azután, hogy az Országimázs Központ akkori vezetőjének azzal hárítani el az árat firtató érdeklődését, hogy az ünnepi bejgli árát sem kérdezzük meg a nagymamától a karácsonyi vacsorán, így a polgároknak szóló ajándék ára sem publikus. (fideszfigyelő)
marlin
Persze!!
De hát a Kövér is egypolitikai bűnöző!! Családostól, meg a "család barátjával" (Völner) együtt!!

Más!! Néhány (várható) pont az újabb akciótervből!!
- Intézményessé tesszük a közpénzek lenyúlását: állami megrendeléseket előszeretettel biztosítunk rokonoknak, iskolatársaknak, barátoknak és üzletfeleknek.
- Több milliárd forint állami költségvetési pénz felhasználásával Országimázs Központot hozunk létre a Fidesz és Kormánya hazai népszerűsítésére.
- Közpénzből folyamatos Fidesz-kampányt tartunk fenn. Ennek haszna kettős. Mivel a kampányt az állami költségvetésből finanszírozzuk, ezért a Fidesznek egy fillérjébe sem kerül. Mivel a Happy End és az Ezüsthajó a kedvezményezett, ezért biztosítani tudjuk barátaink cégeinek az állandó bevételt.:))
- Előszeretettel fogunk hivatkozni üzletfeleink személyiségi jogaira, üzleti és más, törvény által védett adataira, amikor ellenzéki képviselők és a sajtó munkatársai a nyilvánosságot kívánják tájékoztatni a közpénzek felhasználásáról és az állami megrendelések sorsáról.
- Példát fogunk statuálni: a tv kamerák előtt rabszíjon fogjuk elvitetni, azokat törvénysértő közszereplőket, akik már nem kellő alázattal gazsulálnak a Fidesz-hatalomnak. Azon törvénysértők, akik betartják a Fidesz-regulát, azok továbbra is menlevelet kapnak. Lássd. Meggyes Tamás, Bakos Erika, vagy a férje!!:((

inkvi
Ebben az országban a felsőbb körökben nem tudok politikai bűnözőkről! Hányat ítéltek el?
Bocsi, ha tévedek: történelemből zsenge vagyok; de egyszer próbálkoztak ilyennel, azt is rehabilitálni kellett, mert koncepciós per áldozata lett!
inkvi
@Renrol: Ha lenne egy fehér holló ... :):):)

@marlin: Melyik Boros? A Boross?
marlin
@inkvi: Kedves inkvi :)) Nem értelek!! Ez (még) mindig nem történelem!! Hát a Boros Imre!! Dereng??
@Csizmás Kond: :-)))
inkvi
@marlin: Utána olvastam most: valamilyen miniszter volt, de nem tudom mikor és milyen! Kivágóné jutott eszembe róla: azt hiszem együtt dolgoztak! de Te amire utalhatsz az már történelem (ügynöki múlt). De nem utalnak rá, hogy politikai bűnöző! Vagy elítélték? Nem ismerem a részleteket! De, ha igen; akkor van egy példa, ami erősíti a szabályt!
kevijenicsaja
akkor kövér szilárd micsoda? politikai szent?
marlin
@kevijenicsaja: A Bakos Erika férje, meg a Bakos István veje, de ha "arra" gondoltál , akkor ő is egy Bűnöző!!
inkvi
@marlin: Már értem, hogy miért beszél a Kövér! Bűnösök közt cinkos, aki néma! Talán Gyurcsány is azért nyüszít? Nagy vagy marlin! Kapsz egy pontot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.