Több, mint háromszáz szikszói árvízkárosult család aláírásával ellátott petíciót szeretne átadni csütörtök délután a város küldöttsége a Parlament főbejáratánál Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: a kecske, meg a vajda leendő közeli viszonyáról..:)))
másvirág
Orbánnak Szikszóra villanypásztort kellene ajándékozni. A sok "marhának",akik malter helyett,utazásra és kecskére költik a pénzt!
furfang
@másvirág: sok igazság van abban amit írtál.
luciferi
@másvirág: ezt írd meg a szikszóiaknak. Mármint hogy akiknek egy élet munkája elpusztult, tönkrement az árvizekben, azok marhák.Érdekes hozzáállás. Neked is gratula, fúrfarag. Szégyen. És közben meg fogalmatok sincs, hogy mi van ott, és mennyit gályáztak már. Okoska kis csapat vagytok. Tőletek is megdögölhetne a többi magyar, elvtársak.
nyanya001
@kevijeni: Másvirágnak van hol laknia, őt legalább annyira nem érdekli a Szikszóiak sorsa,
mint a t. kormányunkat!
A helyeslőjének úgyszintén a narancsköd elvette az éles látását!
luciferi
@nyanya001: ahogy írod, nyanyus. Nem kívánom nekik, hogy átéljék, amit Ők átéltek. Bár lehet, hogy akkor kicsit elgondolkoznának dolgokon, ha van mivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.