Orbán Viktor egy diktatórikus figura, aki semmiféle eltérő véleményt nem tűr el maga mellett, nyilatkozta Heller Ágnes filozófusnő a hetivalasz.hu cikke nyomán a Jungle World hetilapnak. Mivel „Magyarországon jóformán nincs baloldal", ezért „az Izrael elleni gyűlölet is a szélsőjobbtól jön", olvasható a megjelent cikkben. Heller Ágnes szerint az ötvenhatos tisztogatások leginkább a zsidó származásúakat érintették. A Fidesz akkor bukhat meg, ha kiderül, hogy a szimbolikus politika mögött semmi érdemi munka nincs.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Heller egy a sok külföldön" sínylődő" , főfoglalkozásként a zsidóságért aggódó, és ennek szellemében a világot telesíró " hazafiaknak".
Don Quijote
@furfang: Ezért kellett a futyisznek a Schöpflin:PP
lópicigáspár
@adohirek: Hibátlan embernek itt vagyok én, csak a vezető beosztás hiányzik, ráadásul ahogy legalábbis én látom, esélyem sincs rá!:-)))
csutak
Én meg nem győzöm elhessegetni a művészeket, mert le akarnak festeni és szoborba önteni, mint a tökéletesség mintapéldákát:)
adohirek
Azt viszont nem mondja Heller ki lenne jobb? Hiller?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.