A pénzügyminiszter szerint a nyugdíjak összegét 2010 óta a kétszeresére emelték.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Ennél a Varga nevű kiflinyakunál nem nagyon találni ostobább kormánytagot.
Méltó munka társa Tállainak.
nemkati
A sajátjukét hányszorosára?
0rbán havi fizetése 2010-ben 1 731713, ma 5 727000.
Pusztai
@Qqberci: nem a harmadára kb 45%-al csökkent mintha maradt volna 2010-es nyugdíj tv.
kereső
Egy nagy baj van mihály. Ezért a hirért semmit sem adnak a piacon, és a boltban. A nyugdijakért megvásárolható áruk mennyisége meg cáfolja amit mondasz. Ennyi(ke), te szakma szégyene.
Yoda69
Azt hittem azt jelenti be, hogy megsem veszik el a 13.havi nyugdijat. mar annak is orulni lehet.

Melesleg lehet hogy nomilasan a a duplaja, de ralerteken a felet se eri.
rücsü41
Vargha Misi !Nagyon egyszerű gondolkodású ember lehetsz ha azt mondod ,hogy azért mert a nyugdíjak a kétszeresére emelkedtek azért örülni kellene nekünk .Csak akkor lenne igazad ha az infláció miatzt 210 óta nem nöttek volna kétszeresére a megélhetés költségei, és a magyrok nyugdíja nem a fizetések felét, vagy még annyit sem érné el, mert a a fizetéseket tekintva amagyarok az íEU-ban az utolsó helyen állnak.Így nem hogy emelkedtek a reálbérek, hanem még csökkentek is.Az újabb nyugdíjasokat egyáltalán nem dobja fel az a tény Mihályom, hogy a nyugdíjak a kéltszeresére emelkedtek, mert az új nyugdíjas csak azt látja, hogy a nyugdíjából nagyon nehezen tud megélni, és mindenről le kell mondani amit azelőtt megengedett magának/színház látogatás, egy egy vacsora a vendéglőben, nyaralás, stb ,stb/Ha Te ezzel megvagy elégedve Misikém, akkor kívánom neked, hogy ezentúl az nyugdíjasok átlag nyugdíjából éljetek családoddal,költsd el rezsire a nyugdíjad egyharmadát, másik egyharmadát gyógyszerekre, mert ugye egy átlagnyugdíjas már gyógyszer nélkül nem tud élni, a maradékból segítsd a családod tagjait és és étkezzél egészségesen!Ha ezt mind megtudtad csinálni, akkor írd le hogy hogyan és tedd közzé egy nemzeti konzultáción, vagy a Magyar Nemzetben, hogy követni tudjunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.