Háromszáz szemétszedő és ötven faluőr dolgozik az alig 3000 lelkes Tiszaburán, ahol a felnőttek harmada közmunkából él. A polgármester és szinte az egész képviselőtestület ugyanannak a cigány szervezetnek a tagjai, de a helyiek szerint nem ez számít, hanem az, hogy jó vezető álljon a falu élén. A polgármesterre sok helyi jó szívvel gondol, de akad olyan is, aki szerint "a demokrácia megcsúfolása", ami Tiszaburán történik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Nem elég, hogy 60 ezret kap a semmittevésért, még a közvagyont is megdézsmálja, viszi haza a Tiszából a keszeget.
Sííva
Igen!!! Kb. 30 éve még ezek a települések tiszták és takarosak voltak! Nem rombolták le a régi házakat, hogy a helyükbe szoc.polért újat építsenek, amit nehezebb fenntartani és a fűtési költsége jóval több! A porták rendezettek voltak! Az után elkezdték azt a bizonyos szegregációt (mesterséges bekényszerítést, nem találok jobb szót erre!) Felszámolták a cigány telepet, és a semmit sem akaró réteget is beköltöztették a faluba! A magukra valamit is adók már rég a faluban laktak, rendezett házakban. Elkezdődött a Tisza menti falvak leépítése! Én ezt végig éltem sok más emberrel, ugyanis egy a folyó melletti kis faluban születtem és éltem, amíg lehetett!
Szóval ezeket a tiszta kis parasztházakat először lelakták, kitört ablakok, eltüzelt kerítés és gyümölcsfa, gazos kertek és udvarok. Jött az a bizonyos szoc.pol és elkezdtek szülni rendületlenül, de nem azok akiknek kitalálták! Emelték a családi pótlékot, és ismét elkezdtek szülni, de ismét nem azok akiknek kitalálták! Lehet, hogy a sorrend fordított volt, de ez a lényegen nem változtat. Akkor sem figyelt erre a tendenciára senki, és most sem figyel senki, mert megállítanák a romlást, míg az egész ország nem jut a Tisza menti települések sorsára! Példák erre: Tiszabura, Tiszaroff, Tiszabő és lassan de biztosan már Fegyvernek is sorra kerül! És még sok más település amit itt nem említettem! Meg kell állítani ezt az irányt bármilyen nehéz is!!!!
csutak
@Sííva: Ne vedd zokon:
Integráció: Összevonás
Szegregáció: Elkülönítés
A többi stimmel.
overdose1
nyomni kell őket lusta disznóknak 60000 -adni kész röhely nem?
Sííva
@csutak: bocs igazad van integrációt kellett volna írni!
csutak
@Sííva: Tévedni emberi dolog.
Semmi gáz, tévedtél, tehát emberből vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.