Több napos kényszerszünet után, úgy tűnik, újraindult a Website Tester! Kedves IWIW és Facebook ismerőseim, kedves regisztrált tesztelők, és minden kedves érdeklődő! A következőkben megpróbálom közzétenni a legfrissebb tapasztalataimat!

Feltöltő: partfal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kalloeva
mért nem lehet belépni a regisztrált jelszóval eddig betudtam lépni de már nem lehet mindig azt írja ki nem érvénytelen a jelszóm aki tud segítsen előre is köszönöm vica
partfal
Több ismerősömnek van ilyen problémája, nem igazán értem, mi lehet az oka. Próbálj meg az "I forgot my password" linkre kattintani! Előfordul sajnos, hogy nem jön azonnal az egyszeri belépési link, különösen freemailes címre. Volt hogy csak másnap jött meg! A gmailos fiókommal nincs gond, azonnal kapom a linket. Sok sikert, remélem időközben megoldódott a problémád! Vili.
partfal
Ha vékonyan is, de jövögetnek a tesztelési munkák. Ismereteim szerint nem a tesztelni kívánó vállalkozás kevés, hanem a szerződéseket intéző területi képviselő, ill. partnerprogram vezetési tanácsadó! Ez lehet a szűk keresztmetszet!
partfal
Területi vezetőket és partnerprogram tanácsadókat keres a honlaptesztelést szervező piackutató ügynökség. Mindkét munkakör esetében feltétel a jó angol nyelvtudás. A területi vezetőknél marketing gyakorlat, a tanácsadóknál pedig informatikai ismeretek az elvárás! A munkakörök jutalékosak, mellékfoglalkozásként is űzhető otthoni munkák. Az elérhető kereset jóval több, mint egy teljes munkaidős hasonló állás jövedelme!
Részletes ismertető:
www.alphamarketresearch.com/jobs.htm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.