A Policy Agenda számításai szerint a kormány devizahiteleseknek szánt 8 pontja az átlagos adós számára a jelenlegi svájci frank árfolyam mellett 7 ezer forinttal csökkenő havi törlesztőrészletet eredményezhet.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Barát
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Barát
Akkor gyorsan be kell vezetni, emberek!
bra048
Nagyon örülünk, csak sajnos a fidesz-kormány már átlagosan ennyi havi összeget ki is
vesz a zsebünkből. Urak ideje visszatenni, különben mi lesz 2014-ben. (Persze, ha még
lesznek választások.)
szaboria
@gabrella: Elolvastad a cikket aki ezt írta az hazudik jelentkezzen az aki júniusban 7- 8000.-ft.-al kevesebbet fizetett
51kacsa
A csökkenés olyan, mint a fehérholló, ugyanis ritkán esik a lecsökkent árfolyam az adott időszak fordulónapjára, így ritkán korrigálják a csökkentett összeggel a havi törlesztő részleteket. Az már sokkal gyakrabban előfordul, hogy az emelt árfolyam alapján számolnak. Valami nyakatekert számítással sikerült kitalálni ezt a 7-8ezer Ft-ot. Nem sokat segít ez már a fuldoklókon, ti.: azzal, hogy az SZJA-ból ki akarják "vezetni" az adójóváírást, a legtöbb kisjövedelművel kibaltáznak, ami havi minimum9ezer Ft-jelent, akkor szerintem már minuszban is lesz a legtöbb ember.
varadipal
A kósának nem a várossal kellene foglalkoznia? Elég kárt csinált már így is a devizahiteles saját választóinak is. Bízza ezt a kérdést olyan szakemberre, akinek nem a károkozás a célja, és nem romlik a forint minden mondatától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.