Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szankció alkalmazását kéri a médiahatóságtól az RTL Klub Való Világ című sorozata ellen, és arra bátorítja az embereket, hogy - élve az új médiatörvény adta lehetőséggel - tegyenek bejelentést a hasonló "család- és erkölcsromboló" műsorok ellen.

Forrás: zipp.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tszil
@nyanya001: Az Annamarit???? Há tőt csak nézze bánat! Inkább maradok az egyenesbeszédnél! Mert az Olga az igen , az belevaló csaj!
János01
@nyanya001: Akkor nézed és csorogjon a n.............-d ! Az efféle műsorokat azonnal letiltani.
Semmi jóra nem vezetnek, csak azt látni hogy vedelnek, majmolják a világot, henyélnek, a semmiért kapnak pénzt, azaz ingyenélők. Aki ezt követendő példának tartja annak szerintem valami hibázik, Tehát azonnal levenni a képernyőről !!!!!!!!!!!!!!!!!
szaboria
Már van vagy 50 - 60 csatorna mindenki saját jogán eldöntheti mit néz mert ugye van kinek a pap kinek a papné tetszik.Régen belenéztem a külföldi adókba főleg a német ZDF.RTL,Sat ott is ilyen hülyeséget is nyomnak.
51kacsa
@tszil: Ha van Digi-TV-d akkor a Bumeráng csatornát ajánlom! Tele van régi Isteni rajzfilmekkel, Plúto, meg Donald, Micky egér és még sok más szuper film!
Ha nincs akkor a szoba négy sarkát számold meg és aludj egy jót, reggelre álmodj valami szépeet!
tszil
Csak kérdezem hogy kik a kereszténydemokraták?? mert ugye ők ne nézzenek tévét hanem menjenek templomba!Már hányingeriának kell hivni ezt a lepukkant országot!Ennyi keresztényt nem láttam soha mint most semjénéket!:)))
Dr.luigilongo60
@tszil: A 80-as években volt egy kollégám, aki mélyen hívő ember volt a feleségével együtt.
Rendszeresen jártak templomba, sokszor csak Ők ketten voltak ott.
Rendszerváltás után pár évvel találkoztam vele, akkor már sokszor alig fértek be a sok "újkereszténytől".
Pár évvel ezelőtt lekommunistázta valaki, mert azt merte mondani, hogy nem kedveli Orbán Viktort..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.