Már folyamatban van az új Büntető Törvénykönyv (Btk.) előkészítése; napirenden szerepel a büntethetőségi korhatár leszállítása és további törvények szigorítása - írta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi Facebook-bejegyzésében, amelyben ezúttal a közbiztonság témakörében válaszolt a feltett kérdésekre.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@kumming: Ez nagyon jó! "aki bűnözni tud, az tudjon bűnhődni is" - nagyon bölcs megfogalmazás!
szaboria1
Dicsekednek a bolti lopások vissza szorításával. Azzal kellene,hogy a betörések és idősek kifosztásának elkövetőit sikerül elfogni. A boltosok mindig bekalkulálják a z árrésbe a lopásokat is.
zsbela
Nagyon helyes! Ezt már évekkel ezelőtt meg kellett volna tenni az akkori kormánynak, csak akkor győzött az SZDSZ féle álliberalizmus, meg tombolt a megélhetési bűnözés. Az ilyen cselekmények jó részét tudatosan kiskorúakkal követtették el, mondván Ők nem büntethetőek.Igen is drasztikusan, ha kell 8-10 évre le kell vinni a korhatárt! Persze nem bv. intézetbe vinni Őket, hanem a régi aszódi intézethez hasonló létesítménybe.
kiscserkész
Nem tudom egyes fajvédők akik köztük élnek hogyan értelmezik társadalom azon fiataljainak terrorizálását ezzel a törvénnyel akik nem genetikai alapon bűnözök.
Dr. Akula
@benhur: ennek a mondatnak fussál neki mégegyszer nekije:)))))))
Amúgy halványan érteni......
silber13
Ovidutyit akarsz te kretén felcsúti paraszt!!!!!!??????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.