Magyar Péter EU-tagságuk 20. évfordulóján komor szavakkal értékelte mindazt amit Magyaroroszág az elmúlt évtizedekben elért, és amit elszalasztott. "Rengeteget kaptunk és rengeteget adtunk. Minden magyar ember élvezi a négy uniós szabadság (áruk, személyek, szolgáltatások és a tőke szabad mozgása) és az Unió nyújtotta biztonság és kulturális sokszínűség előnyeit. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Olvasva az értékelést , azt nagyon tárgyilagosnak tartom, és én is úgy látom , hogy nagy lehetőségeket szalasztottunk el azzal, hogy az EU kerekeinek közzé állandóan vas rudacskákat tolunk, és nem azt tartjuk szem előtt amit vállaltunk , hogy együttműködünk.Úgy néz ki hogy együttműködni képtelenek vagyunk.
kereső
Kicsit "elhajlitja a valóságot" a Tisza Párt elnöke. Gyurcsány Ferenc 4,5 fél évog volt miniszterelnök: 2004-2009 között.
Ebből a linkből világosan és egyértelmúen kitúnik , az Eu-tól 2004-2022 között beérkezett eu-s támogatások évenkénti nettó egyenlege.hungary.representation.ec.europa.eu/strategia-es-prioritasok/az-eu-koltsegvetese-magyarorszagon_hu
Továbbá felhivnám a T .Elnök úr figyelmét, hogy Gyurcsány miniszterelnöksége alatt nem indult jogállami eljárás Magyarország ellen, az kimondottan az orbán kormányok munkálkodásának eredménye, amelynek Ön részese volt.Igy nem igazán komilfó összemosni a két "korszakot".

A jogállami mechanizmus "megakassztása"... a jogállam , és a demokráci helyreállitáásán múlik, nem megy fütty szóra-.. amelyek Ön szerint nem lényeges dolgok, nem is szereti ezeket a szavakat- amint azt az első partizános interjúben elmondta. Dhhez pedig sok-sok törvényt kell hatályon kivül helyezni, sarkalatos törvényeket újra alkotni, a független ágakat...igazságszolgáltatás helyreállitani, felszámolni a közmédia megszállást- biztositani a sajtószabadságot, a civilek vegzálását befejezni...etc.etc. Szóval, nem füttyszó, hanem a diktatúra lebontása...amelynek alapfeltétele az egypárti alaptörvény helyett társadalmi konszezussal Alkotmány megalkotása, az egyetemes emberi jogok helyreállitása, és betartása. Önnek ezt nagyon jól kell tudnia, hiszen jogász és éveket dolgozott Brüsszelben "diplomataként". Füttyszóra nem megy...erre készül Elnök Úr???, vagy mire???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.