A fémtörvény módosítása - amely az egyes fémek begyűjtésével és értékesítésével összefüggő visszaélések visszaszorítását tűzte ki célul - tavaly áprilisban lépett hatályba. A jogalkotó szándéka szerint így az illegális színesfém-kereskedelem igen nagy kockázatot jelent. Ám a gyakorlatban nem váltak be a hozzá fűzött remények - állítják Heves megyei vállalkozók.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Nem értek egyet azzal,hogy az általam kifizetett autómat csak úgy vonathatom ki a forgalomból,hogy az le kelljen adnom a vastelepen,és még Én fizessek is érte.Ugyanakkor más fémért fizet a vasgyűjtő.És ha nem akarom leadni,mert alkatrésznek megakarom tartani?Vagy az utánfutómat a rendszám leadása mellett a saját telkemen belül karom csak használni,miért akarják,hogy hozzak a bontóból pappírt,és akkor kivonják a forgalomból.Had döntsem el Én mit akarok,ha már demokráciát hirdetnek.Ezt törvény a volt pénzügyminiszter szorgalmazta.Közben a bontok ugyan azt a járművet adják tovább busás haszonnal.Így aztán végképp nem szolgála a sokat emlegetett környezet védelmet amire hivatkoztak.Csak arra jó az egész,még a jármű utolsó pillanataiban is sajtoljanak ki egy kis pénzt a volt tulajdonosból.
csutak
@Feraj49: A cápaorrú mercimet betoltam a szögedi méh-be oszt jónapot!
Kaptam egy papírt, hogy otthagytam és ingyen, bérmentve letudtam a zautó kivonítását a forgalomból.
Feraj49
@csutak:Én meg leadtam az a 25 éves Asconámat és fizethettem 15 ezer forintot,mert veszélyes hulladékot adtam le, és a környezetvédő szakszerű szétbontásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.