a nyugati országok nem mindig értik, hogy pontosan milyen folyamatok zajlanak Magyarországon, mi indokolja az ilyen mérvű lépések megtételét, és ilyen szokatlan hirtelenséggel.)

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: mindenlében
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Nekik adjuk Bajnait, nekünk meg jó Orbán. Nagyon szívügyük a roma integráció, még egy kis aprópénzt is áldoznának, csak ne menjenek Európa más országaiba, pláne ne Amerika tájára. Addig jó, míg nem dicsérik Orbánt, ez a biztos jele, hogy nem szolgálja ki őket úgy, ahogy elképzelték.
mindenlében
@furfang: szerinted kit szolgál Orbán?, a saját ego-ján kívül semmi sem fontos neki.
feketeözvegy
Szerintem egyszerűen összekeverik mint Gyurcsánnyal........
De nyilvánvaló mindez azélrt van mert olyan szeretetre és tiszteletre méltó kisember.
coyote3
Vekker lassan persona non grata lesz az egész világon. Még Mubarak sem szereti már :)))) Bár van még néhány ködös , aki isteníti. De egyszer minden füst felszáll....
marlin
@furfang: Szerinted akkor a Szíjjártó miért pofázik a Kubai belpolitikába??
Mondjuk az valóban mindenkinek jó lenne, ha a zOrrbánt meg felnyomnátok magatoknakT
eva1215
Bajnai egy nagyon okos értelmes halkszavú diplomata akit utálni kell az eszéért a tehetségéért ha maradt volna már rég nem itt tartanánk ,mert már akkor megteremtette a ki vezető utat .(gazagok ingatlanadóját elkellett törölni 1 ső lépésre) az 1 kulcsos adó pedig padlóra küldte a kisembert csak a Viktor félék jártak jól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.