Persze, Tarnabod megint. A jövő héten majd valamelyik hevesi faluról/községről lesz szó, utána meg majd megint valahol a Nyírségben szabadulnak el az indulatok. Közben Budapesten meg Tarka a Magyar. Kár, hogy vidéken ugyanezért a mondatért elsírják magukat a jogvédők. Cigánykérdés van kedves barátaim, cigánykérdés.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
Megint jót írt.

Ez a felvonulás meg valóban annyi, mint halottnak a csók. Konzumtoleránsok onnan fentről a Rózsadombról bebüfögik, hogy el kell fogadni a buckalakókat Hajdúsámsonban is, mert az olyan ajrópai, meg különben is. Hol találkozott Kamarás Iván vagy Kulka János a cigánykérdéssel? Legfeljebb a tévében, vagy paprikát árulva az aluljáróban. Nem oszt nem szoroz a véleményük, hogy ezek a sztárok támogatják a kezdeményezést, kit érdekel. Azok a hétköznapi dolgos emberek érdekelnének, akiket nap mint nap meglopnak, rettegésben tartanak, megvernek, megkéselnek. Majd ha ők is azt mondják, hogy tarka magyar, na majd akkor lesz jó felvonulászni, meg összmagyar toleranciát szajkózni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok