Például sokat segítene, ha sokkal több anyagi forrás állna a rendelkezésükre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Viszont arra az egy céljára, amire íródott, arra tökéletesen alkalmas! Egyetlen feladata van: az, hogy az Orbán kormány és adminisztrációja ott és arra csaphasson le és tehesse tönkre, akit akar és aki célkeresztbe tett!
A pedofil, ha kondatag, eddig is megúszhatta, eztán se lesz másként! A törvény kizárólagos célja egyrészt a fideszválasztó tetrelése illetve a meg(nem)felelő emberek megfélemlítés!
Melegek, liberálisok, nemátalakítás? Marinéni és pistabácsi azt se tudja, mi az, csak a Viktor beszélt róluk! És ezzel helyben vagyunk!
rücsü41
Az látszik hogy a kormány első sorban rendészeti kérdésnek tekinti a gyermekvédelem javítását, pedig szerintem akik itt ebben az ágazatban dolgoznak azok tudják ,hogy elsősorban nem ilyen probléma a jó gyermekvédelem.Csak erre se hozzáállás, se pénz, se paripa nem áll rendelkezésre, s ezért a szabályok szigorításával küzdenek ez ellen, ami semmire sem jó, csak a helyzet eszkalálódására, s arra hogy a hibákat egyelőre elfedjék!
Horizont
Talán szakemberekkel kellett volna konzultálni. Nem most.
Szegény gyerekek megint nem lesznek megvédve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.