Lehet, hogy Varga Mihálynak igazságszérumot adtak tegnap, mert szabályos őszinteségi roham lett rajta úrrá: a Gazdasági Rádiónak adott interjúban lényegében elismerte, hogy a kormány eddig beharangozott gazdasági tervei nem tarthatók és jövőre valószínűleg rendkívüli intézkedésekre lesz szükség.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
Jövőre? Akkor idén még lubickoljunk a jólétben, amit Misi és bandája hozott nekünk...
marlin
@nyanya001: Te sem figyeltél oda, amikor "elmondták", hogy "csak ők tudják" mindenre a megoldást, ami "akkor" nem a megszorításokból(!), hanem (soha el nem mondott tartalmú) gazdaságélénkítésből és a "mindent megoldó" adócsökkentésből jött volna össze!! (NEM JÖTT)
Maradt a hülyéknek beadott "Gyurcsány a hibás" maszlag csaholása, és a Fidesz által korábban elutasított megszorítások (korábbihoz képest) hatványozott alkalmazása és a terhek rálőcsölése a népre!!
Körülbelül "ennyi" az Obb báni "gazdasági csoda"(?) amit még mindig a "csúnya szocik" miatt nem tud a csudálatos Viktor "megtenni" a csodavárók örömére!!
Itt jön megint a képbe a Varga és játssza a "szakembert", és vakítja a "parasztokat"!!!!
kiscserkész
@overdose1: Hummerek biztosítják a jövőjüket a parlamentben.

@nyanya001: Csupa hülyék szavaztak rájuk.

nyanya001
Csak azt szeretném már hallani,
hogy nekik is nehéz évük lesz, vagyis éppúgy nyomorognak
mint az emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.