Botrányt okozott az MTK 30 fős szurkolótáborának 4-5 tagja az NB II Nyugati csoportjának vasárnapi, felcsúti Videoton-Puskás Akadémia-MTK mérkőzése után

Forrás: fn.hu
Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Jobban jártunk volna ha észhely tokon baxxák!!!!!!!!!!
coyote3
@ria677: Ha jól olvastam itt sem volt erőszak.Vekkert idézem, amikor az a véleményem, hogy itt csak a zemberek mondtak véleményt valamiről, valakiről. Ahhoz meg állampolgári joguk van. Én egy kicsit talán még örülök is ennek az "incidensnek". Most legalább ez a tökalsó megtudja, milyen érzés , amikor valakit mocskolnak. Mikor Gyurcsány Ferencet gyalázták, ez a "nemzetegyesítő" sunyin mosolygott a bajsza alatt. Hát most megtapasztalta legalább milyen érzés mindezt elszenvedni. Javítsatok ki, de mintha ez a bonsai néró vette volna szárnyai alá azt a bizonyos Loppert Dánielt, aki lehazaárulózott egy regnáló miniszterelnököt a Művészetek Völgyében. Remélem még sokszor találkozik vekker hasonló és egyre durvább megnyilvánulásokkal.
Dr.luigilongo60
Mi a helyzet Viktor?
Visszanyalt a fagyi?
Ne aggódj, lesz még sokkal durvább is, ahogy kinyílik a szemük a zembereknek és felszáll a narancsköd.
csikknorisz
Nahát. Pont Dájcstomi csapatának a szurkolói? :)
Dr. Felipe
No elvtársak már Felcsuton is mossák a vezírrel a padlót? Hová fajul ez a világ. Annó a vezír mondta még ellenzékben. Idézem: " A miniszterelnöknek is meg kell hallgatni és el kell tűrni amit az emberek neki szánnak" Hát ez pontosan így van ma is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.