A devizahitelesek megsegítését célzó intézkedések néhány parlamenti képviselő anyagi helyzetén nagyot lendítenek. Jól jár az 59 milliós devizahitellel rendelkező Kósa Lajos, de a szocialisták angyalföldi polgármestere, Tóth József is megkönnyebbülhet a majd 67 milliós tartozása miatt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
Akár csak 16%-os egykulcsos adóval, megint a irreálisan sokat keresőket segíti meg ez az elképzelés! Akik ennyi hitelt felvettek azok valószínű, nem is azért vették fel mert rászorultak, hanem vagy valami kedvezményt így tudtak igénybe venni, vagy valami más pénzmosás állhat a háttérben. Természetesen biztosan nem mindenkinél, de akik közel a tűzhöz, azok tudják a kiskapukat, illetve, a rendelkezéseket már előbb tudják meg mint az egyszerű ember. Biztosan többen kihasználják ezt a számukra lépéselőnyt, de nem éppen korrekt eljárást, amely a törvényesség határát feszegeti. Ha jól emlékszem valamelyik évben, volt olyan képviselői adóbevallás ahol többszöröse volt a megtakarítása a képviselőnek, mint a hitele, pedig az is tetemes összeg volt. Vajon minek a hitel annak akinek kp-ben sokszorosa is meg van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.