Molnár Csaba a Demokratikus Koalíció alelnöke azt kérte a szimpatizánsoktól, hogy Gyurcsány Ferenc hétfői kihallgatásának ideje alatt "álljanak őrt a köztársaságért, a demokráciáért és a jogállamért".

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
Ugyan kapnak -e engedélyt? Vagy pártagoknak nem kell? Gergényi vezeti a tüntetést?
Dr. Felipe
@olvasó111: Miért lenne hülye? vagy csak a vezír vezényelheti ki a csürhéjét az utcára ha az érdeke úgy kívánja?
marlin2
@keresztapa: Nem kell engedély!! (Flash mob!!)

Az emberi jogok és az alapvető szabadságok védelméről szóló, Rómában, 1950. november 4-én kelt Egyezmény 11. Cikk - (Gyülekezés és egyesülés szabadsága)

"1. Mindenkinek joga van a békés célú gyülekezés szabadságához és a másokkal való egyesülés szabadságához, beleértve érdekei védelmében a szakszervezetek alapítását és az azokhoz való csatlakozásnak a jogát.
2. E jogok gyakorlását csak a törvényben meghatározott, olyan korlátozásoknak lehet alávetni, amelyek egy demokratikus társadalomban a nemzetbiztonság vagy közbiztonság, a zavargás vagy bűnözés megakadályozása, a közegészség, az erkölcsök, illetőleg mások jogai és szabadságai védelme érdekében szükségesek. Ez a Cikk nem tiltja, hogy e jogoknak a fegyveres erők, a rendőrség vagy az államigazgatás tagjai által történő gyakorlását a törvény korlátozza."
Levendula
Éljen Gyurcsány!
/Lehet negatívot osztogatni...:)/
palika
@Levendula: Éljen hát, ha bünös bünhödjön, ott ahol kell!
apacuka
Fel vörösök,proletárok...! ;-() Már hallom a Molnárt:"Nyugdíjasok,demokraták!A szélsőjobbal kéz a kézben parolázó fidesz el akarja ítélni(a "fülkeforradalom" után 1,5 évvel!) a mi drága miniszterelnökünket,a mi példaképünket aki mindig kiállt a baloldali értékekért,és értetek!Ne haggyjuk hogy az orbáni önkény diadalmaskodjon a demokrácia felett!Előre nyugdíjasok!Aki járókerettel jött iparkodjon!Gyerünk,csináljuk meg!Képesek vagyunk rá!Mi az hogy,nagyon is!Magdi néni,ne arra tessék indulni!" ;-() "Kedves" demokraták!Várom a lájkokat! ;-PPP
szaboria1
@apacuka: Lesz idő amikor te is fogod mondani ezt a véleményedet Orbánra ha nem vagy közvetlen barátja vagy rokona. Kíváncsi leszek januárban is így fogsz még érvelni mert az emberek a mostani intézkedésekkel többet veszítettek mint a ti általatok szidott 8 évvel. Csak azt nem értem miért nem tudjátok megérteni jött egy olyan válság amivel az akkori kormány sem számolt. Tegnapi cikk egy tanácsadó céget több millió dollárra perlik mert nem figyelmeztették a világot milyen válság kezd kialakulóban lenni ,holott ennek a nagy cégnek az volt a feladata.
coyote3
Vérszagra gyűl az éji vad.....
Ez az srácok gyurcsánnyozzatok kicsit. Ettől kevésbé érzitek a megszorításokat. :)
Don Quijote
Még szerencse hogy az orbánistákat nem zavarja a 400 förintos benzinár, igaz amikor 300 lett akasztani akartátok Fletót!!!!
szaboria1
@Don Quijote: Ezek emlékezete szelektív.
apacuka
@Don Quijote:Kikérem magamnak,annyira vagyok orbánista amennyire te!A taxissztrájk idején mennyi volt a benzin ára?A maszop és a szadesz mégis csinálták a fesztivált...
Zolee75
Anno a Fityesz is csinálta!Akkor még a kordonokat is borigatták :)
Mi lett belölle??Semmi..Eltusolták...
Szal erröl ennyit..
apacuka
@szaboria1: Ismételten kijelentem hogy te se hidd hogy orbánista vagyok,pláne nem a rokona.Elhatárolódom tőlük mint te az úgynevezett "szélsőjobbtól",de az érvelésed hibás.Ennyi erövel a fideszesek is mondhatnák "csak azt nem értem hogy miért nem tudjátok megérteni hogy jön egy olyan válság amivel a mostani kormány nem számolt." Én csak azt nem értem miért nem látjátok a fátol az erdőt;azzal hogy elzavarnátok a felcsúti gonoszt,nem változik semmi,mert aki utána lenne az is a cionista világbirodalom magyarországi helytartójaként funkcionálna,gyengébbek kedvéért: az ő emberük lenne,és ugyanazt csinálná mint az orbán csak más felhanggal.1 kivétel van úgy hívják hogy Vona Gábor.Ő nem az ő emberük,azért is ágálnak ellene(Wikileaks).
szaboria1
@apacuka: A válság már 2008-ban jött és még nincs vége. A választások után már meg írtam ezért nem jó a 2/3 mert a Bajnai kivezetését kellett volna folytatni helyette csődtömeget gyártanak. Vonának még meg kell válni egy két embertől és akkor lesz igazán elfogadható.
adrenalink
@Levendula: Az itt hsz-előket nem kell egy kalap alá venni Orbánnal!
Don Quijote
@apacuka: Ne szívd a mellyedre Apa! Azzal hogy a Fletónak koncepciós pert akasztanak a nyakába jobb lesz nekünk? Olcsóbb lesz a megélhetés? Nem!! Csak a kicsi barna végre el tudná a fő ellenfelét takarítani,de nekünk ettől nem lesz semmivel sem jobb.Legfeljebb annyi hogy 2014-ben el lehet törölni a barna vitézt:D
Kormányozni kéne vazze kormányozni......
kiscserkész
@Levendula: Én is az mondó vagyok, éljen Lopcsány, de a rácson túl!!!!!!!!

palika
Ha összejön ez a sok ember, nem lehetne megbeszélni velük,hogy jöjjenek el ásni és kapálni hozzám!?
marlin2
@apacuka: Igazad van!! Valóban nem a Gyurcsány mellett tüntetőkért, hanem az átvert,(majd megvert) fizetett, "ellentüntetőkért" (hugyosokért) lehet már most aggódni!!
Don Quijote
@olvasó111: Persze vonják felelősségre, de akkor az összes eddigi vezetőt számoltassák el. Tudod a kicsi barna vezér által irattatott alaptörvényben van egy olyan mondat: Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!
Na a főromasági nemzetvezetőnek semmi nem számít, mint ahogy a szimpatizánsainak sem.
Don Quijote
@olvasó111: vöröskönyves??? csak KISZ tag voltam két évig , a testvérszervezetünknek a titkárát meg valami Orbán vagy Zorbán Viktornak hívták:-)
sólyomszem
Mit szítjuk itt a tüzet? Az elmúlt 20 évet kell figyelembe venni, nem csak 8-at!
Az tény, hogy kapja meg mindenki a neki valót, azért amit tett, vagy tehetett volna jobban.
Egy új erő kell, ami nem csak látszatintézkedéseket tesz! Az új erő neve JOBBIK!

Abban egyetértek, hogy a jobbikból is ki kell szűrni az alantas egyedeket, mert biztos vannak. Olyan párt soha nem lesz, ahol nincs defekt.

szaboria1
@sólyomszem: Igazad van mert az igazi ország kifosztás 90-ben kezdődött el a többi csak folytatta mikor látta mennyi hasznuk származik belőle.
Dr. Akula
@sólyomszem: nocsak! Egyetértünk! :)) Majdnem.....:)
szaboria1
Az lenne a csúcs ha letudná valaki vezetni 90 től a gyárakat .vállalatokat, állami gazdaságokat mikor adták el , hogy tiszta lenne a kép ki mikor mennyin adott túl kormányzása alatt.
szaboria1
@olvasó111: Kérlek bizonyítsd be ,hogy volt vörös könyvem ellenkező esetben ne hazudozzál.
moiszikf
Na,megint tele lesz a média vízágyúval,kardlapozó lovasrendőrökkel,könnygázzal, rendet akaró kormánnyal,jogosan felháborodott ellenzékkel. De kib@sz¤tt uncsi már ez a demokrácia...
sólyomszem
Térjen mindenki észhez! Nem kell ragaszkodnunk emberi jelképekhez. Nem mindegy hogy hívják azt az embert, aki végre nem porig rombolná ezt a csodás országot?? Itt mindenképpen tövestől kell kitépni a vadhajtásokat. Nem kell bírósági perekbe bocsájtkozni, mert az is csak a pénzünket viszi! El kell zavarni a búsba innen a talpnyalókat meg minden férget, aki csak az ország vérét szívja. Tudom, ez nem oldható meg, de legalább törekvés mutatkozzon és megoldás!
senkifia68
@sólyomszem: Az a gáz, hogy az MSZP nem csak az ország irányítására volt alkalmatlan, hanem még az elszámoltatásra is! Érdekes módon Keller csak 1998-ig visszamenőleg akart elszámoltatni és az ellen nem tiltakoztak! Pedig a rablás, ahogy szaboria1 írta 1990-ben kezdődött!!

És most sem az a lényeg, hogy elszámoltassunk, hanem az, hogy ha a Kellernek a balfaszsága folytán nem sikerült, akkor most hagyjunk futni ezután mindenkit!!!

sólyomszem
@Dr. Akula: Nem kell feltétlenül egyetérteni, az sem jó. Az országot kell végre figyelembe venni és nem a személyeket!
Dr. Akula
@sólyomszem: most kéne mind a bal, mind a jobb oldalon összefogni, összezárni, és bármelyiknek ezt a törpematyit elkergetni. Erre fel meg mit látunk? A baloldal osztja egymást, és önmagát. A jobb oldal meg szó szerint pofozza egymást! Mivé lett megmaradt, kicsike szép országunk???? És sajnos mi is osztjuk itt egymást. Fel kellene nőni.
keresztapa
@apacuka: @olvasó111: @sólyomszem: A lényeg a rend megteremtése? A rend követelménye, hogy felelősség vállalás mindenkire egyformán vonatkozzon. Az ország vezetése bizony felelősséggel jár, Ha párt az ország vezetője; és nem kormány a vezető,akkor az eredmény a párton belül keresendő. De minden a követelményen múlik, Felelősség követelmény rendszer, ha hiányzik,felüti fejét,az anarchia, össze visszásság, ez az elmúlt húsz év bizonyossága. Ha nincs felelősségre vonás, akkor a következő évek is a felelőtlenség folytatásához fog vezetni, az ország megszűnéséhez.
senkifia68
@Dr. Akula: És ha összefog a baloldal??? Kivel? A Gyurcsánnyal??A Mesterházyval?
Vagy hívjuk vissza a Kuncogiék SZDSZ-ét,vagy Ibolya nagyasszonyt?Esetleg Torgyán papát hiányoljátok?
A történelem szépen megismétli önmagát... 1990 óta nem volt gazdája az országnak! A Demokrácia, a Haza, a Nép mind mind mást jelent ebben a nyomorult porfészekben.
Teli torokkal üvöltik hogy a kis keresetűeket sújtja az egy kulcsos adó aztán szimpátia tüntetést rendezünk a semmiért 40 évesen 150-200 eFt-os nyugdíjba vonulók mellett bohóc ügyileg. S hogy a kedélyek a helyükre kerüljenek, s miután az ország nagy részén, különösen a falvakban a munka és pénznélküliség már az alapvető életfeltételeket veszélyezteti, mosolyogva tapsolunk a pedagógus szakszervezet elnökének, mert ő bezzeg ki merte nyilatkoztatni, hogy "AZ ÉRTELMISÉGI LÉTHEZ PÉNZ KELL, HA TETSZIK A KORMÁNYNAK HA NEM!" És mindegy, hogy gyerek ezrei éheznek, az orvosrezidensek minimum 200 eFt-os garantált nettó bért követelnek, különben leszámolnak. Csak azt tudnám, hogy mit vesztünk vele, mert aki rendszeresen egészségügyi ellátásra szorul pontosan tudja, hogy mennyi ideig kell várnia egy szar laborvizsgálatra és ha netán a kórházba kerül a látogatásra érkező hozzátartozók, jobb esetben egy humánusabb takarítónő látja el.... (nagy tisztelet a kevés kivételnek!!!)
De attól is agyvérzést lehet kapni amikor a felvett hitelt jutalomként szétosztó pártfaszfej a TV nyilvánossága előtt pofátlanul értetlen arccal kérdi meg a riportert, hogy mi a baj azzal, hiszen törvénybe nem ütköző cselekedet, mert törvény nem tiltja az!!!!!!!!!!!!!
Szóval lenne mit helyre tenni a fejekben minden szinten és minden oldalon!!!!
sólyomszem
@Dr. Akula: Túl nagy ellenérdekelt rétegek vannak, akiknek jobb a széthúzás. Nekünk viszont legalább itt kellene összetartani, mert ez a példa esetleg ragadós lehet! Nagy az internet ereje!
keresztapa
Rövid az emlékezet, Most is keverik a -----,nem akarják a felelősséget vállalni, ja így nem lesz előre lépés. Marad az ország felelősök nélkül. Az ország minisztere egyszemélyi felelős, nem kellet volna puccsal miniszteri székbe ülni.
libero
Gyurcsányit inkább szentté kéne avatni!

Milyen tempóban kapálgathatott az az a fiatal ember, aki több milliárdot tud negyvenes éveire felmutatni? Lári-fári hogy ügyeskedéssel, lenyúlással szerezte a pénzét, meg az is hogy kapott egy apró segítséget az Apró bankvezér mama révén. Csak rá kell nézni, és máris lerí róla, hogy egy élmunkással van dolgunk. Egy igazi sztahonovistáról van szó, akinek a kezéhez csak a szerszám nyelére cseppent izzadság tapad, s ha ezrek is mennek majd ki tüntetni mellette, bizony ők is csak évtizedek alapján tudnának annyi pénzt keresni, mint ez a szorgalmas ember.

Persze, hogy ártatlan. Ki kell állni mellette. Mindig őszinte, felkészült volt, a külföldi titkosszolgálatok csak eltévesztették amikor a felkészületlenségeiről és a nemzetközi tárgyalásokon az ostobaságaira utaltak.

Igen, ilyen vezér kell azoknak, akik szeretnek a béka segge alatt a gödör mélyén hűsölni, és a tényeket figyelmen kívül hagyva hibáztatni mindenkit, kivéve a Nagy Fletót.

Ilyen embert, aki még az elcsatangolt gyermekeket is felleli, aki (biztosan otthon felejtette a szemüvegét) munkaidő alatt táncparkettnek nézi a miniszterelnöki dolgozó szoba drága szőnyegét, önzetlen, minden magyarnak lehetővé tette volna a meggazdagodást az izraeli kaszinó befektetők vagyonából...
Igen, ilyen emberért tüntetni kell. Talán még egy egy pár fordulót úszni is enged a zsidó családtól elbirtokolt háza alagsorában üzemelő uszodájában, a havi száz milliós jövedelméből biztosan bőségesen megvendégeli az érte aggódó alattvalóit, sőt a szaunájában akár meg is párolja a hozzá hű, igaz már kissé éltes, dédnagymama korú sokat tapasztalt elvtársnőit.

Amúgy: tömeget a vezérkosáról célszerű megítélni...
apacuka
@libero:HIPERLÁJK! ;-))))) Jómagam sem írhattam volna szebben.
marlin2
@libero: @apacuka: Milyen igaz, és milyen nagy kár, hogy a szuperjobbos vezérkosok (vagy inkább "kiskakasok") már egymást verik!!
(Csaknem a "Pogácsás"-on kaptak hajba??)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.