Lesenceistvánd - Fiatal kora ellenére már nem volt ismeretlen a rendőrség számára az a tizenkét éves fiú, aki a napokban több millió forintot lopott el az egyik helyi család otthonából.

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: naplo-online
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ennyi pénzt úgy tárolni,hogy ellophassa egy 12 éves gyerek.Csak egy rögzített páncélkazettára már nem futotta? Hever mindenhol zacskóban a mani! Én meg aszt mondom vigye,ha valaki ilyen felelőtlen,talán tanul a hibájából a "pénzesgazda" ! Bűnmegelőzésről még nem halott a család!
Lehet,hogy ezzel növekszik azon emberek köre,akik a büntethetőségi korhatár leszállítására szavaznak.
overdose1
Orbán épithet egy pár börtönt nemsokára ők is ott lesznek
libero
@overdose1: Most még a kora miatt (védett kor!) nem büntethető (ráadásul családfenntartó, a pénzre szüksége van a 12 éves élettársának és a gyereküknek...), később meg azért fognak más irányba nézelődni a Pintér huszárok, mert nem akarják, hogy ráérő, unalmukban tökvakaró érdekvédők a rasszizmus (védett kaszt!) bélyegét süthessék rájuk.

Akinek nem tetszik, harsoghatja éjt nappallá téve a Tiborc panaszát, a rutin nagy úr, ebben már nem lesz változás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.