Jelentős mennyiségű lejárt élelmiszerkonzervet, valamint láthatóan meghamisított dátumjelzésű élelmiszereket foglaltak le 2011. szeptember 27-én a Nagybani Piac egyik üzletében tartott ellenőrzésen a Pest Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat-egészségügyi Igazgatóság munkatársai....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Látnák az emberek hogy milyen anyagok kerülnek konzervekbe kolbászokba szalámikba , nem vennének egyikből sem.
Rézangyal
@kopeba: Mesélj, légyszi, kíváncsi vagyok!
lópicigáspár
Az első munkahelyem egy sajtüzem volt Csongrád megyében. Na ott tejben-vajban fürödtünk - szó szerint!:-)
Dr. Akula
@kopeba: @lópicigáspár: ja ja ja ja írjátok ide!!!!!
@Böjti Banyus: reméljük, hogy megtudjuk a tudósoktól.
kiscserkész
@Dr. Akula: Én egy mezőgazdasági városban lakom az alföldön. Bizonyára hallottál már az "Aranyháromszögről" Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel. Ezekről a helyekről sok árut visznek fel a termelők B. Pesti piacokra, vásárcsarnokokba amit előszeretettel fogyasztanak a Fővárosiak. Ha tudnák hogy ezen termelőknél is a pénz a minden, akkor lehet hogy nem vásárolnának oly lelkesen. Én sokat látok, ezért inkább magam vágom a sertést, libát, kacsát, csirkét , tyúkot saját, és családom részére. Pedig közvetlen szomszédom hetente több sertést vág aminek egerészét húsként, és betöltve a F. városi vásárcsarnokba árúja, a többit meg szabad piacon. De nem igen tudnék fogyasztani az őáltala előállított dolgokból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.