Sváby Andrásnál elszakadt a cérna. Az ATV műsorvezetője a dugóban ült, amikor menetrendszerűen megérkezett Szijjártó Péter konvoja, ő pedig fogta és levideózta, ahogy végighaladnak az araszoló autók mellett.

Sváby András rendesen kiakadt Szijjártó Péteren. Az ATV-s műsorvezető ugyanis ott ült a dugóban, amikor Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter konvoja elszáguldott az araszolók mellett – szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

Tombolt Sváby András Szijjártó Péter legújabb húzása miatt – videó

Sváby András kiakadt Szijjártó Péter konvoján. Levideózta, ahogy végigsuhannak az araszoló autók mellett/Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

"Mi állunk a dugóban, ő szirénázva megy előre minden reggel. Szíjjártó így jár dolgozni. Szinte mindennap ezt látom a 11-es úton"

- írta a felvételre a műsorvezető. Sváby András ezen annyira kiakadt, hogy a felvételt a TikTok csatornájára is föltette, melyet itt nézhet meg.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nem tombolt hanem kiakadt. Jogosan! Ez a "tombolás" beakadt a Propinak.
Hát a főméltóságú úr csak nem fog araszolni hiszen éjt nappallá téve értünk dolgozik.
Most intézi az újabb akkumulátorgyárat, mert olyan ügyi fiú.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
Sváby te annak örűjj, hogy helikopterral viszik be szarrágót!
az többe lenne nekünk!
rücsü41
Andris!Miért háborogsz?A rómaiaknál is volt olyan hogy elsőbb az elsők között, akkor Szíjgyártóéknál miért ne lehetne?A baj az hogy nem élünk az ókorban, és azt gondolná az ember ,hogy a miniszter is bejárhat normál körülmények között a munkahelyére, és nem kellene őt megkülönböztetni, ha dolgozni jár!Úgy látszik a rangkórság az nem kor függő!
telegdilaci
@rücsü41:Ha ílyen ütemben nő benne az urhatnámság,kivagyiság el fogjuk érni hogy Helikopterrel jár be a munkahelyére annyira fontos Embernek magát!
Horizont
@telegdilaci: Már elértük. Fordítva!! Többször vitték haza Dunakeszire helikopterrel.
Horizont
@rücsü41: A nagy baj az, hogy ők soha semmikor semmi helyen nem úgy élnek, tesznek mint az átlagember, ezért aztán halványlila fingjuk sincs a mai való világról itt kishazánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.