Megkezdte a fűtés visszaállítását a Tigáz azokban a Pest megyei iskolákban, amelyekben napok óta hidegek a radiátorok - közölte a miniszterelnök szóvivője, miután csütörtök délután megállapodás született a gázszolgáltató, a megyei önkormányzat és a Belügyminisztérium között.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Mert addigra megfagynak, te szopott makaróni! Gazember vagy főnökeiddel együtt! A jövendölés alapján holnap világ vége lészen, remélhetőleg főnökeidnek és neked is. A pokolban pedig remélem, a szaros kondérokban végzitek...
Dr. Akula
@silber13: de beindultál!:))) Érnek ezek egy infarktust????:) Férgekre kár ennyit pazarolni az energiádból..:)
silber13
@Dr. Akula : lehet, igazad van... Az egész nem ér annyit. Csak tudod, a tehetetlenség, vagy mások szemétsége, az felkavar... Elnézést...
Dr. Akula
@silber13: semmi gond, végül is teljesen igazad van!:)) Csak tényleg nem ének ennyit! Néhány golyót esetleg..
silber13
@ Dr. Akula : tényleg nem ér annyit... Csak, tudod, a gyerekek. Mert gyerekekről lenne szó. Pest megye már különben is balhézott. Először a gyerkőcök étkezése, most a fűtés, hát, tudod ez már sok! És a felcsúti keresztes lovag Brüsszelből távvezérli azt az idióta Pintért. Röhej!
Dr. Akula
@silber13: röhej, vagy sírnivaló, de ez lesz, amíg el nem lesznek kergetve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.