Van azért annak a pofátlanságnak valami diszkrét bája, ahogyan a kormányszóvivő elhazudja a valóságot. A bájt az adja, hogy a hazugságok egyre kiszámíthatóbbak. Az október 23-ki demonstrációnkon például már maguk a tüntetők közül is sokan borítékolták, hogy ez vagy teljesen el lesz hallgatva a kézivezérelt közmédiában, vagy éppen egyenesen kormánypárti tüntetésnek fogják titulálni. A TASZ videójában a tüntetők maguk beszélnek arról, hogy miért nem tetszik nekik a rendszer: nem tetszik a jogállam leépítése, a közteherviselés hiánya és a munkavállalói jogok megnyirbálása, a szegények kriminalizálása, a szabadságjogok megkurtítása. Nem tetszik a félelem, a hazugság és az arrogancia rendszere. Nem volt meglepő, hogy a közszolgálati tévében másnap Szijjártó úr kijelentette, hogy egyetért a tüntetőkkel, hiszen a kormánynak sem tetszik a rendszer, ezért is akar új rendszert építeni.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Csizmás Kond: Kiscicám, itt már nincs olyan ember, akinek az érdekei ne csorbultak volna. Akkor miről is csacsogsz megint csacskaságokat?
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Szarabbul élünk, mint másfél éve, elvették 1,5 millió forint megtakarításomat.
A többi csak magyarázkodás és üres smarni duma.
Január
Azért az sem volt semmi, ahogy a média, de még itt a neten is beszéltek néhány ezer ember jelenlétéről a demontráción. Pedig az már szinte közmegegyezésen alapszik, hogy a tüntetők által elfoglalt területet nm-ét beszorozzák 5 fővel és kapják a résztvevők számát. Tehát a létszámot jó közelítéssel meg lehetett volna saccolni!
Annyit azért megjegyzett az újságíró ettől-eddig állnak hézagosan az emberek, a képeken pedig látszott egy elégsűrű tömeg, tehát itt valami baj van az objektiv tájékoztatással......
Dr.luigilongo60
piroslapok.blog.hu/2011/10/24/a_tv2_nek_tetszik_a_rendszer

Ennyit a demokráciáról és a hiteles tájékoztatásról, már a kereskedelmi médiák is be vannak szaratva.
kontrapeller
@luigilongo60: Nincs valami kókusz-szigeteki alternatív hírforrás ezek helyett? Nem a kurucinfóra gondolok...
Dr.luigilongo60
@kontrapeller: Ha egyáltalán nem olvasnánk híreket, akkor is tapasztalhatjuk saját bőrünkön eme zseniális kormány ténykedését.
Hogy kinek mi a hiteles, azt mindenki maga dönti el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.