Veres Viktor, a Blikk fotósa elindított egy kezdeményezést, szeretné, ha a szilveszter éjszakája nem lenne többé rémálom a kutyáknak és gazdáiknak. Miért jó az, hogy mások szórakozása miatt kutyák ezrei kerülnek az utcákra rémületükben és végzik autók kerekei alatt? Vagy még napokkal a sokkhatás után is félve mennek sétálni?

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Kutyások, vigyázzanak a kutyáikra. Én sem bírom ha a kutya gyerekhomokozóba szarik, szájkosár és póráz nélkül a játszótéren futkároz...
csikknorisz
@orogordog: Ez is igaz. Évente 1 estéről van szó. Mindig ugyanakkor. Aki tudja, hogy félős a kutyája, vigyázzon rá jobban. Egy bazi nagy nyári zivatar nem mindig ugyanakkor jön, de fény- és hanghatásokkal ugyanúgy jár. Sok kutya akkor is megijed, menekülni akar, vagy behúzódik a vackába. Amelyik behúzódik, azzal nincs gond. Amelyik meg el akar szaladni, az szilveszterkor is el akar majd.
cadmagician
összeszedik a kutyások ezentúl az elszort aknákat?
feketeözvegy
@cadmagician: Egyre többen...én például első perctől kezdve, mióta kutyám van.
Higgyétek el, sok kutyás ugyanúgy utálja amikor a járdán kutyapiszkot lát...
Bubó
Az nem "állat kínzás", hogy a napi 24 órából min. 18-20 órán át egy 50-60m2- es lakásban, sok estben egyedül hagyva a kutyát, bezárva tartják a kutyákat? A kutyatartás szabályait kell szigorítani.
szaboria1
Sajnos a saját kutyánkon tapasztaljuk meg milyen lelki állapotba kerül a sok durrogtatás miatt. Vannak felelőtlen emberke akik nem tartják be a rendeletet, még az este is durrogtattak holott már 2 -a volt. Szilveszterkor bevittük a házba nem is volt gond mert tudta ott vagyunk vele de az éjjel kétszer is rohamot kapott, mivel házőrző így kint kell lennie az udvaron. Amikor meg hallottuk a durrogást kiszaladtam de már a kutya teljesen kikészült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.