Az EU-ba belépés előtt direkt megváltoztatták a népszavazás szabályait, ezzel A KISEBBSÉG BEERŐSZAKOLTA MAGYARORSZÁGOT AZ UNIÓBA. A többség nem akart belépni! Róna Péter kiszámolta, hogy 5 milliárd eurót kaptunk 2004-2008 között az EU-tól, miközben 30 milliárd eurót vittek ki innen. Azóta megint eltelt majdnem annyi idő. Hát ezért megy itt minden lefelé és ezért kapálódzik a szentséges Unió, mert nem akarja ezt a forrást elveszíteni. S félnek, mert a jó példa ragadós.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscserkész
Egy kis ízelítő a pártok unióból való felkészültségéből.
gabrella
Ez fasza! 30 at elveszek 5 milliárdot meg visszaadok.Erről miért nem tud a nép???
maghiar
@gabrella: És még mennyi mindenről nem tud(nem is akar)ez a birka nép...!
Dr.luigilongo60
"Róna Péter kiszámolta, hogy 5 milliárd eurót kaptunk 2004-2008 között az EU-tól, miközben 30 milliárd eurót vittek ki innen. "

Már csak az a kérdés igaz e ez az egész, vagy már megint csak egy kisegér fingott bele az éjszakába valamit.
szaboria1
@gabrella: @maghiar: Egyszerű a keresőbe írjátok be EU vonal támogatottság és látni fogjátok amit most Róna állít az hazugság.
verőce21
A szavazásra jogosultak 45%-a jelent meg az Uniós-tagság szavazáson. A megjelentek közel 84%-a szavazott az EU-tagság mellett.

Tehát jócskán a kisebbség szavazta be Mo.-t az Unióba. Ezért jár helyes úton OV, mert nem való magyaroknak a demokrácia!
adrenalink
@verőce21: Csak halkan kérdem: a puskaport szipózó, hány %-nak a hány %-ával lett az ami?
verőce21
@pofátlan: Nézz utána azt javasolom.

De most megeheti az MSZP amit kifőzött. Nevezetesen azt, hogy parancsszóra nem mentek el szavazni, mert át akarták adni a szarkupacot. Szerencsére OV nem habozott, így megszavaztatott "erőltetett menetben" olyan törvényeket, ami örvendetesen lezárhatja végre a "rendszerváltoztatást".

Tetszettek volna tisztelt komcsik elmenni szavazni, nem lett volna meg a 2/3.
adrenalink
@verőce21: Hercegem! Én tudom, Neked viszont kínos leírni!:))
verőce21
@pofátlan: Egyáltalán nem kínos. A szavazatra jogosultak alig 60%-a ment el szavazni.

valaszt.hu/tart/cikk/l/0/67409/1/valasztas/Valasztas_2010_Az_orszagos_reszveteli_arany_1730kor_5928_szazalek_volt

Köszönet a sok komcsinak. :)
Don Quijote
@verőce21: akkor a kissebség csinált a vektorból királyt??
verőce21
@Don Quijote: Inkább úgy mondanám, csak a hülye komcsik számították el magukat Orbán-kormányzó Úrral szemben.
Don Quijote
@verőce21: Én meg úgy gondolom hogy kb. annyian szavaztak az EU-ra mint a dakotára!
Tehát az alábbi mondatod rendben van!

"Tehát jócskán a kisebbség szavazta be Mo.-t az Unióba."
adrenalink
@verőce21: Mielőtt még összekomcsizod magad! Sok, simán csak értelmes szavazó azért maradt otthon, mert számukra nem volt alternatíva...
verőce21
@pofátlan: Akkor vessenek magukra. (Ezért is nem való a magyaroknak a demokrácia)
adrenalink
@verőce21: A Magyaroknak VALÓ a demokrácia, csak egyesek még mindig a zsarnokságban érzik jól magukat...
Némó Matróz
@verőce21: Te demokráciában (USA) már lógnál!
Dr.luigilongo60
@szaboria1: Én már abban sem vagyok biztos, hogy Róna egyáltalán mondta ezt.Fitymáreszék egyik kedvenc taktikája, hogy olyan mondatokat adnak egyesek szájába, ami soha nem is hangzott el.
Volt már rá itt is példa a propin, már nem is egyszer.
senkifia68
@szaboria1: Kedves Ria!!! Az általad ajánlott linken találtam az alábbiakat. Nagyon kérlek olvasd el, mert az hiszem nagyon nagyon meg fogsz lepődni. Külön felhívom a figyelmedet a DÁTUM-RA!

Tovább csökkent hazánkban az unió támogatottsága
2008. július 13. - EUvonal
"Az Eurobarometer Magyarországról készített nemzeti jelentését pénteken (július 11.) sajtótájékoztató keretében mutatták be Budapesten. A közvélemény-kutatás eredményeinek ismertetése mellett a szervezők a meghívott politikusokkal arról is beszélgettek, hogy a magyarok vajon - egy esetleges népszavazás esetén - megszavaznák-e a Lisszaboni Szerződést. "

www.euvonal.hu/index.php?op=hirek&id=5194

és ez még a válság kitörése előtti állapot!!
szaboria1
@senkifia68: Én nem ezt a linket olvastam hanem azt, hogy mennyi EU pénz jött magyar országnak.
maghiar
Mindenki!küldhettek linket egymásnak az eu-csatlakozás anyagi oldalát illetően pro és kontra,de jelentkezzen közületek az aki jól járt a csatlakozással(hiszen 8 éve annak reményében léptünk be hogy majd utolérjük a nyugati életszínvonalat,nemde).Összegezve:mi MAGYAROK,EGYÉRTELMŰ VESZTESEI VAGYUNK A CSATLAKOZÁSNAK,HIBA VOLT BELÉPNI!
kiscserkész
@verőce21: Tévedsz a komcsi szavazást illetően! Én küldött voltam lakóhelyem egyik sz. körzetében, név szerint ismerem az összes ott élő komcsit, és egy sem hiányzott a szavazásról. Aki nem tudott jönni, az mozgó urnát kért.

Fideszes küldött kisajátította a név listát, és állandóan telefonált valahova(?), minden telefonálása után kb. félórára özönlöttek a szavazok. Ennyit jelentett az ingyenes Fidesz telefonkártya, amit előtte kiosztogattak. Igaz azóta már sokan panaszkodtak hogy, lejárt, és többé telefonálsz vele mit bármelyik másikkal.

@luigilongo60: Igaz amit Róna Péter elmondott az idejövő EU támogatásról, kétszer is megnéztem ezt a vele készített riportot. Úgy hogy nem kell annyira elszállni az EU- tól. Szűk rétegnek, beleértve a cigányokat is, meg akik rablóprivatizáción összelopott földek után kapják a támogatásokat amiből pasásan megélnek az ilyeneknek nagyon jó az EU tagságunk, de a széllesebb réteg az már az első pertől kezdve vesztes, csak addig a nemzeti vagyon kiárusításából ezt leplezték. De, már az is elfogyott, és osztogatás helyett, fosztogatás jön.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: @senkifia68: Az Isten áldja meg az elnök urat! Minden hétvégén imádkozunk érte, gyertek Ti is!
KöBüKi
@gabrella: Nos azért ez nem ilyen egyszerü!!!Hatalmas támogatási pénzek,ill.keretek voltak biztositva különbféle pályázható pénzek formájában az egyéb támogatásokról már nem is beszélve.!Azonban a magyar politikának,politikai erőknek nem volt érdeke hogy meglegyen az ÖNERŐ.!!!Ezért volt olyan év amikor a keretek 10%-át sem tudták a magyarok realizálni,ill.eredményesen pályázni.!!!Egyébként Én a belépés ellen szavaztam,és egész egyszerüen azért,mert az országunk népességének 70%-a nem ütötte meg az EU-s mércét.!Mert az ember fia elment autóval Bécsig és teritve volt a pálya szeméttel.!!!És ahogy ment tovább már nem volt szemét.!!!
KöBüKi
@verőce21: 08.32-re

No és mit tudsz nekem mondani, okosságot? Annak idején teljes mellszélességgel kiálltam az Únióba való belépés ellen, agitáltam ezerrel, elmentem szavazni és NEM-mel szavaztam! Ugyanúgy, mint elmebeteg főnököd ellen is, másfél éve! Agitáltam ellene /az MSZP ellen is) és a Jobbikra szavaztam. Én mégis ugyanúgy szívok, mint a sok hájfejű, aki nem látott tovább az orránál.
MIt is ígért a Fidesz banda anno, az Úniós tagsággal kecsegtetve a jónépet? Evvtássak, nem kell majd útlevél! Wazze, úgy suhansz át a határon, mint azelőtt soha! És mit felejtettek el megemlíteni? Hát azt, hogy a magyar alig várja majd, hogy elhúzhasson a picsába a kirabolt, cigányok kezére játszott hazájából! További kecsegtető perspektíva: milyen jó lesz majd, ha külföldre lehet menni tanulni, szabadon. És mit nem említettek? Hát azt, hogy nem is lesz más lehetőség, mert itthon szétverik mind az alsó szintű, mind a felső oktatást. Ami megmarad, azt majd gazdagék ki tudják használni, aki szegény, az meg maradjon kussban, akkor is, ha gyémánt van az agya helyén!
Következő ragyogó lehetőség: szabad munkavállalás az Úniós országokban. S mit nem említettek? Azt, hogy ezen a téren sem lesz más választása a zembereknek, ha nem akarnak éhen dögleni. Kivételt képeznek a retkedék cigáníok, akiknek alanyo jogon jár pénz, gyógyszer, eü. ellátás, stb. A gyógyszert eladják, mellesleg.
Nem tudom milyen perspektivából nézegeted te a politikát, de szerintem qrvára csőlátásod van, vagy nagyon közel vagy a főnökeidhez.
verőce21
@KöBüKi: Hát először is engedd meg, hogy gratuláljak. Olyan jó helyesírással és fogalmazással írtál, mintha nem is Te lennél. (Úgy is mondhatnám, tosztál tán, hogy így megváltosztál?)

Elmondanám neked, hogy én sem léptem be az Unióba! Ellene szavaztam, de sajnos kevés szavazót tudtam erre rábeszélni.(Ha egyáltalán valakit sikerült.)
És elárulom, de csak neked, hogy én egyik szavazatomat sem adtam a fidesz koalícióra. Már előtte "láttam" és féltem a 2/3-tól. De ha már így esett, akkor támogatom, mert egyébként "királypárti vagyok", de erős kritikával.
senkifia68
Ha emlékeztek még az unióba való belépés körüli kormányzati kampányra, hát lehet vakarni a fejeket..
Csak néhány akkor szempont.
- 2010-re a hazai bérsínvonalnak el kell érni az EU átlagbérek min.75%-át.
- az EU megnyitja a piacait a magyar termelők előtt
- szigorúan ellenőrzött termékek (p. tojás méret szerint), származási hely feltüntetés, fogyasztó védelem a kereskedelemben
...
Helyette, multi kizsákmányolás, kínai szinvonalú bérek, és a világ szemete a magyar asztalokon...

2004-2010 "... a világgazdaság pénzbősége..."
verőce21
@pofátlan: A magyarok már az Etelközben is "felügyelet" alatt voltak. (Valahogy mindig úgy sikerült a történelmünk folyamán)
adrenalink
@verőce21: Bontsd ki, mert így nem eszem.
Dr.luigilongo60
@benhur: Linkeld már be azt a riportot légy szíves, ne csak a levegőbe beszélj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.