Nincsen húsvét tojás nélkül! Tartja a mondás. De 2012-re az EU hathatós közreműködésével talán sikerül elérni, hogy a húsvéti asztalokról eltűnjön az ünnep egyik jelképe: a tojás.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
...én szívesen vállalom a tüntetést Brüsszelben a parlament előtt, ahol vagy 20 nagy platós kocsiról finom illatos záptojásokkal dobáljuk meg az unió szülöttével a 60 ft-os tojással azokat, akik miatt még a tyúkok is elszégyellik magukat!!
Rézangyal
@Kutyafüle: Akkor én még Debrecen Cityben éltem, amikor ez volt. Negyven évet húztam le ott, akkor telt be a pohár.
Kutyafüle
@Böjti Banyus: Az a fránya pohár mindenkinél betellik egyszer, főleg annál, aki teljes szívvel.lélekkel dolgozik. Aki magasról szarik mindenre, azt nem szokták újabb és újabb megbízatásokkal zaklatni. Van egy mondás, amelyik ló jobban húz, arra még tesznek.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
10 tyúkom van,még 60-ért sem adnám el a jó házi tojásokat.Búza,kukorica,napraforgó,télen veszem a kelkáposztát,hogy zöldet is egyen 400 ft/kg + munka.Tescós tojás még ingyen sem kellene
glycerin
Hányszor mondtuk már, hogy rosszabb már nem lehet, és hányszor mondjuk még?
Rézangyal
@Kutyafüle: Ez így igaz. Mindíg ez volt a baj, hogy próbáltam mindenkinek megfelelni, mindenkinek segíteni. A vége az lett, hogy mindent énrám toltak, mert magamra kapattam őket és egy idő után nem bírtam. Most, középkoromra jutottam el odáig, hogy megtanultam nemet mondani és megvédeni magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.