Március 15-én újabb Békemenet indul a Kossuth térre - jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján Bayer Zsolt újságíró, a Békemenet Magyarországért Egyesület egyik alapítója.

A menet tagjai a Magyar Tudományos Akadémia elől indulnak, és a Parlament előtt tartandó központi rendezvényre vonulnak át.

Bayer Zsolt a keddi sajtótájékoztatón reagált a Jobbik elnökének vasárnapi nyílt levelére, amelyben a politikus arra kérte a Békemenet szervezőit, hogy álljanak az europaktumról tervezett népszavazás ügye mögé. Bayer Zsolt szerint Vona Gábor "mesterségesen próbál hisztériát gerjeszteni az egész dolog körül".

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Bayerkém ezt mond a BKV,MÁV ,rokkant nyugdíjasnak,az egészségügyben dolgozóknak,a rendőröknek,tűzoltóknak,katonáknak,nyuggereknek,közalkalmazottnak,köztisztviselőknek,diákoknak,tovább is van írjam még azok felől az országból is kimenetelhetsz a csapatoddal együtt Őket már úgy megsértettétek,hogy a szavazásnál nem fogják az X t rátok rakni,hiába fizetsz a buszok felvitelével,kampányolhatsz nap estig.Te senkiházi szar alak ,zabálni jöttél le Szatmár vármegyébe is,meg az ország összes területére Te ingyenélő senkiházi,szarházi.Hányingerük van a látványodtól is az embereknek,a másik semmirekellő minden pártot megjárt Bencsikkel együtt,húzzatok el a p...ba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
@1951: Bizony, bizony kedves! Látom Te is köztük vagy.
marlin2
@kacsa0707: Hanem??
Csaknem megint "továbbképzés" van az okorkorokben??
Ha nincs időd, akkor mit erőlteted itt(!) a baromságaidat??
Ennél a témánál: más már megette a lovat, de te még mindig a f@szán rágódsz!!
Vedd már észre!!
full
Kérem a Lengyeleket maradjanak otthon.Ne avatkozzanak bele a Mi dolgunkba,Mi sem tesszük ezt velük.Addig-addig menetel ez a kormány amíg POLGÁRHÁBORÚHOZ fog vezetni a ténykedésük.Szégyelljék magukat.Egy volt jobboldali.Már nem tudják tisztességes Magyar emberekkel megtölteni a teret,mert már minden jó érzésű embernek elege lett belőlük.Minden réteget,minden munkahelyen csak ellenséget szerzett magának.Csak Bayer ,Széle,Bencsik,meg pár csicska maradt belőlük.
gibgab
"Szeretem" ezeket a nagy "hazafiakat": Bencsikék, Bayer, Széles, Lázárék, Pataki stb.. Ez a hazafiság keményen a pénzről szól, a sajátjukról, ami saját hasznukra a saját zsebükbe megy. Szó nincs itt hazaszeretetről, meg békéről, meg hitről! Ez a népámítás része.
Az én szemeben egy éhségmenetes Tóth Imre milliószor többet ér. Ő a tisztességes megélhetésért vonul, nem a zsíros haszonért. A fentieknél erről van szó, semmi másról. Úgyhogy van miből megtámogatni a békemenetet...! És az érdekeltek áldoznak is rá, mert bíznak benne, hogy megtérül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.