Bár idén januártól újra van szocpol-támogatás, a lakásvásárlók nemigen érdeklődnek iránta. Az ok: a szigorú feltételek, a támogatás viszonylag alacsony összege és az általános pénzhiány − állítják...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ezelőtt 18 évvel is 2 millió ft volt a szocpol Röhej,ez csak ilyen látszat segítség már.
Egyébként meg beetetnék a fiatalokat éppen úgy mint a CHF-es hitelekkel, mert a nagyobb rész saját erő kéne legyen és ha dolgozna is mindkét fél a munkahely elvesztése naponta ott lebeg a fejük felett.
Az is hülye aki ma gyereket szül - vagy gazdag.
Január
Most már annyira kivéreztették az embereket anyagilag, hogy ne is csodálkozzanak rajta, hogy nem veszik igénybe a szoc. polt. Ahhoz ugyanis sajáterő is kellene, ha valaki bele akar vágni egy lakásvásárlásba, miből?
Környezetemben úgy vesznek még nyomottáru használt panel lakást is, hogy még a sajáterő is hitel, vagy évtizedeket gyűjtögethetnek a fiatalok a sajáterőre. És a sajáterő hitelével terhelik a szülő lakását, ha buknak elveszhet a szülő lakása is. Nagyon nagy merészség, vagy felelőtlenség azért az ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.