Schmitt Pál minden – akarom mondani: mind a két – rendszerben olyan szép karriert épített, hogy az már szinte csodálatra méltó, ráadásul ő az első áldozata annak, hogy kezd hígulni a „szakma”. Ő sportoló, nem ideológus, alktománybíró vagy halálraítélt.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Feloldozás? Ugyan hagyjuk már! Akkor lenne számára feloldozás valamelyest, ha lemondana és eltűnne a színről! De hiányzik belőle a gerinc, gondolom azt hitte, hogy parancs szóra majd elsimul az ügy, és nem nyer bizonyítást a csalása. Mert hát nem ő a hibás hanem aki leleplezte! Pedig oda kell kerülnie ahová való, és ahová minden ilyen kaliberű politikusnak kellene kerülnie a történelem szeméttelepére. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egykori nagy olimpikonjaik szemébe, hogy tud belenézni? Hiteltelenné, és érdemtelenné vált de ezt csak magának köszönheti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Dulcinea: ne rosszalkodj Dulcika! Hát mit gondolsz? Paliné / NEM praliné! / potyára zarándoklászik az országban? Nem feloldozásért kuncsorászik az Úrtól és annak minden szentjétől!
Dulcinea
@silber13: Csillagom, ha a Paliné térdig zarándokolássza tornász lábait, akkor se kap feloldozást a csaló ura! Mert nem a palinéninek a dolga, a feloldozás kikuncsorgása, hanem magának a plagi bá'-nak, de mint tudjuk benne leledzik gerinc!
jancsipapa
Persze,hogy egyik rendszer sem nélkülözhette,mert olyan végtelenül tehetséges. Bocsánat: szervilist akartam írni.
senkifia68
Egy országnak nem az a legfontosabb érdeke, hogy mindig legyen egy vezetője aki személyében sérthetetlen, hanem az, hogy MINDIG OLYAN VEZETŐJE LEGYEN AKI SZEMÉLYÉBEN, MÚLTJÁBAN ÉS JELENÉBEN FEDDHETETLEN!!!
silber13
@prof.senkifia68 dr.: tudsz most olyas valakit, aki megfelelő lenne? Én valahogy nem látok senkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.