A kormány a szocialisták vasútrombolásával ellentétben ésszerűsíti a tömegközlekedést, úgy, hogy felszámolja a párhuzamosságokat - reagált a Fidesz Lukács Zoltánnak, az MSZP frakcióvezető-helyettesének vasárnapi sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus az új vasúti menetrend visszavonását és a felelős államtitkár lemondását követelte.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A legnagyobb ésszerűsítés az lenne részükről, ha eltűnnének a balfenéken örökre. Addig viszont egyik hülyeséget a másik után mondják, csinálják.
Magyarázza már meg egy fityiszes, mi az ésszerű abban, ha a vidéken élők nem tudnak eljutni a városba, elintézni ügyes-bajos dolgaikat, esetleg dolgozni, vagy szakorvosi rendelésre, ha az szükséges.
Január
Annyit azért megtehetne a FIDESZ, hogy néhány hónap múlva felülvizsgálhatná a mostani döntését, - mivel még véletlenül sem hallottunk hatástanulmányról - , hogy hogyan fognak tudni ezeken a vonalakon az emberek közlekedni, mennyiben akadályozza őket ez a változtatás.
Aztán pedig ne felejtsenek el változtatni ott ahol megkívánja az élet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.