Bárki mondhat bármit, a magyar miniszterelnök a szövetségese – jelentette ki Santiago Abascal, a VOX spanyol párt elnöke vasárnapi EP-választási kampánybeszédében.

Büszkén állt ki a spanyolországi VOX párt elnöke június 2-i EP-választási kampánybeszédében Orbán Viktor magyar miniszterelnök mellett.

Santiago Abascal nem kertelt, azt mondta: a brüsszeli politikusok politikai okokból támadják Magyarországot – tudatta a mandiner.hu.

Miért sértegetik a magyar szövetségesünket, Orbán Viktort? Egyértelmű: mert megvédi a határokat, mert nem fogad el egyetlen kvótányi illegális bevándorlót se

– fogalmazott Abascal beszédében.

"Miért sértegetik? Orbán Viktor igenis a szövetségesem" – Határozottan bevédte a magyar kormányt a spanyol pártelnök

Santiago Abascal a szövetségesének nevezte Orbán Viktort – Fotó: Videa

Arról is beszélt, hogy a magyar kormány egy lobbicsoportot sem enged be az iskolákba, „hogy megrontsák a gyerekeket”. Kiemelte, jó példa a gyermekvédelmi népszavazás is, melyen, úgy véli, a magyar emberek hallatták hangjukat – írta a mandiner.hu.

Az Európai Bizottság Von der Leyennel és a rabszolgáival, Feijóóval és Sánchezzel azért kriminalizálja Magyarországot, mert egy szuverén ország, amely megvédi a határait, a szuverenitását és megvédi gyermekei ártatlanságát

– sorolta a VOX párt elnöke.

A politikus nemcsak a gyermekvédelmi programot emelte ki. Méltatta a magyar kormány demográfiai programját is.

Akik védik a népüket, akik buzgók, a szuverenitásuk és a hazájuk szerelmesei, azokat üldözik. És ők, ezek az üldözöttek, a mi szövetségeseink

- jelentette ki Santiago Abascal.

A VOX párt elnöke azt is hozzátette: ezért egyáltalán nem szégyellik nemzetközi szövetségeseiket, akikkel nem kell mindenben egyetérteniük. De egyáltalán nem szégyellik magukat miattuk – írta meg a mandinder.hu.

Forrás: mandiner.hu
Fotó: Videa

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ha ti ugyanazt művelnétek Spanyolországban, mint a szövetségesetek itthon, titeket a NÉP keresztben lenyelne.
Üzenem a spanyol polgároknak, Magyarországon már nincsenek népszavazások, annyira vagyunk szuverének, hogy Kína és Oroszország diktál, s a gyermekeink ellen maga a kormány és a pártja követ el napi szinten polittikai pedofíliát, a klasszikus gyermekrontást pedig, amely soha nem látott méreteket ölt, sem soraikban, sem az egyházakban nem bünteti, azok művelőit a felelősségrevonás alól kimenti, ebbe bukot bele többek között Novák Katalin, köztársasági elnök. Csak érdekességként kérdezem: van-e még rajtunk kívül olyan ország, ahol a köztársaságot mint államformát megszüntették, de az elnöki címben megtartották.
Visszatérve a gyermekekre: ti eltűrnétek, hogy az iskolák és óvódák mellett háborús plakátokat helyezzen el a kormányotok?
Dióhéjban csak néhány abszurdum, amit említettem, de van még bőven.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Santiago Aboscal spanyolországi elnök még nem tudja , de legfőbb ideje , hogy megtudja a geci(orbán) nemhogy nem engedi , hanem a vagyonosabb migránsokat ő és pártja zúdította hazánkra , elvéve az itteni munkások munkahelyeit ! Kereszténydemokrata létükre tömve vannak gyermek molesztálókkal , buzikkal , pedofilokkal , akiket orbán büntetés helyett kitüntet .
nemkati
Miért is nem lehet 0rbánt sértegetni? Mert egy spanyolországi nacionalista, jobboldali populista párt elnöke a barátja???
csak úgy....
Az ECR finn tagpártjának elnöke szerint a Fidesz Ukrajnával kapcsolatos álláspontja „egyenesen hányingert keltő”
444.hu/2024/06/04/az-ecr-finn-tagpartjanak-elnoke-szerint-a-fidesz-ukrajnaval-kapcsolatos-allaspontja-egyenesen-hanyingert-kelto
Pusztai
@nemkati: A geczit nem lehet sértegetni, mert a legvadabb erősebb gyalázás is igaz!

Na jó, megsértheted ha azt mondod: becsületes úton lettek a 100 és ezer milliárdjai.
KisTehen
mennyi magyarország-áruló él közöttünk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.