Akár több százezer forintos bírságra is számíthat az, aki kegyetlenül bánik egy állattal, a kormány ugyanis háromszorosára, tizenötezer forintra emelte az állatvédelmi bírság alapösszegét - olvasható a Magyar Közlönyben közzétett rendeletben. Tilos lesz például madarat vagy halat kör alapú edényben vagy akváriumban tartani, a sziámi harcoshalaknak nem szabad a tükörképüket megmutatni, és a kutyák fülét sem szabad kurtítani.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Kérnémszépen ne vágják le hegyesebbre a kutyák fülét még fajta előírásból sem!
Ez az emberek akarata nem a kutyáké.
A nagyfülű emberek nagyfülét sem vágják le:))
darwin
@Kutyafüle: Tudod ez érdekes kérdést vet fel.A kutyák nem akarnak ilyen -olyan kurtításokat,nem is kérdezik őket,nem is tudnának válaszolni.De mi van az emberekkel? Nekik engedélyezünk növeléseket,kurtításokat,leszívásokat ?
És a nagyfülű emberek fülét levágják!Ha nagyon kéri,a farkát is...:) :) :) /Vagy azt másként hívják? /
Kutyafüle
@darwin: Igen, ez érdekes kérdés. Az ember dönti el, hogy az ő elgondolása szerint milyen legyen egy állat külső megjelenése. Ezért egy fájdalmas műtétnek vetik alá.
Mi lenne, ha az ember eljutna a mamok bolygójára, ahol láncra verve ketrecbe zárva mutogatnák, és arra kényszerítenék, hogy ugráljon fáról-fára.:))
Az ember, ha nincs megelégedve saját magával, a nagy fülével, vagy az orrával, akkor kéri a műtétet. De olyanról még nem hallottam, hogy valaki önként kérte volna a farka kúrtítását. De az is butaság, hogy még nem is tudják mekkora lesz, de már levágnak belőle:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.