Szakemberek szerint jó irány az aktivitási ráta növelése szempontjából a szociális hozzájárulási adó csökkentése, ám a részletekben rejlik az ördög. Ráadásul a sárgacsekk-adó kiterjesztése az IMF-nél...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Orb@n terve, számunkra /egyszerű dolgozó emberek, 47000-rel/ biztos, hogy nem fog sikerülni. Hát nem vettétek még észre EMBEREK ez a barna bőrű származású vezető csak a milliomosoknak "dolgozik".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
"A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért."
QQCSI
@Dr.luigilongo60: Elnézést kérek, akkor inkább én voltam figyelmetlen.
entero
@QQCSI: Nem figyelmetlen voltál, sokkal inkább rosszindulatú. Még szerencse hogy attól nekem még nem lesz rosszabb. Én meg rajtatok röhögök, mert ezen már nem lehet mást, de tényleg.
libero
@a Pepita: Demagógia...
Szükség van futballstadionokra is, és egészségügyi ellátásra is. A szabad idő (hasznos) eltöltése is szükséges az egészséges élethez.
Nem beszélve arról, hogy az egészségügyi intézetekbe (megfizetett!) orvosok is kellenek!
Pipec56
@entero: Ne írjál már marhaságokat. Megártott a nagy meleg? Mi az, hogy a "szegények felzárkóztatása"? Amikor a 86.000 Ft-os fizetésem 67.000 Ft-ra csökkent. Ez szerinted felzárkóztatás? Akkor pusziljad orb@nc, akármelyik testrészét. Pá.
Rézangyal
" Hosszú távon munkahelyek létrehozására is alkalmas lehet, mert többet hagy a vállalkozások zsebében."

Ez felettébb érdekes, annak tükrében például, hogy szeretett kormányod csatlósa, a NAV a mostani ÁFA visszaigénylésünket nem fizette ki, és volt pofájuk azt mondani, hogy nem jogos! Két ellenőrzés után, miután semmit nem találtak! Tudjuk, hogy a vállalkozások közel 80%-ának nem fizették vissza az ÁFÁt, hasonló hazugságokra hivatkozva! Ez lenne a támogatás szerinted? Gratulálok a látásmódodhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.