Nem kérték ki a Gazdasági Versenyhivatal véleményét a kormány és a dinnyeszövetség által kialkudott, egységes magyar dinnyeárról - írja a Népszabadság. Bár az alku a magyar dinnyetermelők érdekében született, a lap szerint a hivatal kartellgyanú miatt indíthat vizsgálatot.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A CBA erre a hétre az újságjában 69.-ft akarta adni a dinnyét ami nem magyar most ma kitették 99.-ft és oda írták , hogy magyar. Az egyik dinnyén ott felejtették az import címkét.
Dr.luigilongo60
Az nem is úgy van, mert vedd tudomásul, hogy kizárólag a gonosz multik csinálnak minden törvényelleneset.
Amennyiben ennek az ellenkezőjét mered állítani mocskos hazaáruló vagy, mögmondták a nertársak.:-)))
Ernőcske
Sajnos a dinnyéről nehéz (szinte lehetetlen) megállapítani, hol termelték. Egyébként az EU nagy baromsága (a számtalan közül), hogy betiltották a lékelést. Hiába kopogtatom, lehet, hogy jó hangja van, de csak otthon derül ki, hogy még az úritöknek is jobb íze van.
kinyílt a bicska a zsebemben
Jövőre már Japán traktorok fognak szántani a Magyar dinnye földeken. A cukrot meg majd bosszúból 100 forinttal drágábban foga adni a külföldi, - ha hiány lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.