Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt - aminek eredetisége több mint valószínű, bár nem igazolt, mindeki kezelje is így - amelyen Szegedi Csanád, a Jobbik képviselője bizonyos pénzügyi forrásokat ígér az éppen őt zsidóságáról tájékoztató férfinak. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@diktátor: @ernokiss: Van egy szint, ami alá nem kellene lemenni egyikőtöknek sem! Amúgy meg lehet priviben is utálkozni, gyűlölködni, nácizni, zsidózni! Ahogy nézem kurvára nem kíváncsi erre itt senki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@patrióta01: ...az orvosa ajánlotta, hogy itt tomboljon...:)
kissnagy
Nem kellene pontatlankodni a történelemmel...Az ír ilyeneket, aki nem olvasta (eredetiben) a Mein Kampf-ot...
ernokiss
Hol vagytok nácikok? Hallottátok az új hírt? Egymásnak esett a "goa'uld" származású emőke meg a "vulkáni " származású csanád? Nem vagytok még eléggé nevetségesek? Mi fog még kiderülni rólatok?
ernokiss
A Btk. A XV. Fejezet (Az államigazgatás, az igazságszolgáltatás és a közélet tisztasága elleni bűncselekmények) VII. címében (A közélet tisztasága elleni bűncselekmények) szabályozza:
o Vesztegetés (250.-255/A. §)
o Vesztegetés feljelentésének elmulasztása (255/B.§)
o Befolyással üzérkedés (256.§)
o Közérdekű bejelentő működése
Ezen bűncselekmények veszélyeztetik a közélet tisztaságát, azokat a fokozott erkölcsi és társadalmi követelményeket, amelyek nemcsak a hatóságok és a hivatalos személyek működésében érvényesek, hanem a gazdasági és kulturális életben is.

Befolyással üzérkedés

A befolyással üzérkedés olyan korrupciós bűncselekmény, melynek során az elkövető cselekménye a működése körében eljáró hivatalos személy vagy ügyintéző és az ügyfele közötti kapcsolatba ékelődik be. Az elkövető az ügyintézőre való befolyását értékesíti az előnyért az ügyfél részére.

A) hivatali befolyással üzérkedés: aki arra hivatkozással, hogy hivatalos személyt befolyásol, a maga vagy más részére előnyt kér vagy elfogad, bűntettet követ el.

B) gazdasági befolyással üzérkedés: az követi el, aki arra hivatkozással, hogy gazdálkodó szervezet, társadalmi szervezet dolgozóját, tagját, illetve önálló intézkedésre jogosult dolgozóját, tagját befolyásolja, a maga vagy más részére előnyt kér vagy elfogad.
ernokiss
Az internetező magyar közösség 97 %-ának tudomására jutott korrupciós cselekménnyel kapcsolatban a feljelentést hivatalból kellene megindítaniuk azoknak akik erre hivatottak és nem nekünk írogatni erről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.