A Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke szerint az MSZP-központból "pártkatonákat" vezényeltek a városba, hogy a szeptemberi időközi polgármester-választásra saját jelöltjüknek gyűjtsenek ajánlószelvényeket.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mesterházy Marsall vezetésével szovjet vöröskatonák vonultak fel nagy erőkkel Hódmezővásárhely (oroszul lézergrád) ostromához.
A 2. ukrán front 46. hadseregének 10. gárdalövész hadteste valamint a 4. gárdahadsereg 18. harckocsihadteste valamint a 7. román hadtest pár napon belül körül zárta a várost.
A városba szorult védők. A fide SS 8. és 22. lovashadosztálya (lovas nemzet a magyar), a nyilas Nemzeti Front egységei, a német 13. páncélgránátos hadosztály a Ferdhernnhalle, a 106. népi rohamgránátos hadosztály, a lengyel Tribuna Ludu 2. SS nehéztüzér dandárja.

Az ostrom megkezdődött mely jelenleg is tart.

Áll a bál.
profon
@Dr. Felipe: Mintha a Hír Tv olvasható változata lenne ! : ) Ez férfi munka volt !
marlin
Mert ha a fideszes pártkatonák érkeztek volna úgy járnának, mint Erdélyben a Kövérrel!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.