Lehúzza a rolót a csomagkézbesítő és futárszolgálat piac egyik topkategóriás szereplője, az Xpress Parcel System (XPS). A cég dolgozói és a hoppon maradt partnerek félnek attól, hogy nem jutnak pénzükhöz. Hétfőtől csomagot már nem lehetett feladni, és a cég telefonon sem volt elérhető. Pénteken délután, a műszak lejártakor az Xpress Parcel System (XPS) futárcég gépkocsijai - zömében Peugeot Bipper és Citroen Nemo típusú "puttonyos" kisautók - egymás után érkeztek vissza a Táblás utcai központba, és szokás szerint leparkoltak egymás mellett. A sofőrök a szokástól eltérően az autóik mellett várakoztak. A tulajdonos a második hónapja nem fizette ki a bérüket. A gépkocsivezetők arra vártak, hogy a műszak letelte után rendezik a tartozást. Ehelyett azzal szembesültek, hogy a tulajdonos-ügyvezető kioszt fejenként 17 ezer forintot, és megkéri őket, pakolják ki az autókból a személyes dolgaikat, mert a járműveket azonnal elviszik. Az egyik sofőr elmondása szerint még mindenki "az...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Beindult az Orbán féle munkahelyvédelmi program !
szaboria1
@nyanya001: Csak rá kell keresni a felszámolás alatti cégekre és megszámolni. Az az igazi statisztikai adat nem amit a KSH kiad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.