Nem reális cél az SZJA és a társasági adó csökkentése – mondta az ATV híradójának Angyal József adószakértő. Szombaton Orbán Viktor beszélt arról, hogy ezt a két adót csökkenteni kell, amennyire csak lehet. Róna Péter közgazdász szerint a költségvetésben már most is hat-nyolcszázmilliárdos lyuk van, a további adócsökkentések még nagyobb hiányt okoznának.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Elvette az adójóváirást most miről beszél?A munkaadóknak kedvez a néptől meg elvesz gratulálok ! Mindennap egy újjabb beköpés már unalmas!
darwin
@overdose: Az adójóváírás volt az egyetlen igazságos kedvezmény,mert az kapta ,aki dolgozott,annak volt lényeges,aki nagyon keveset keresett.A sokféle szociális juttatást kellett volna helyette megnyirbálni.
coyote3
Olvastam itt én a kommentek közt elmés, hozzáértő megnyilatkozást arról, hogy milyen jó is lesz az adócsökkentés:) Úgyhogy van annak jövője, ha vekker hazudozva hülyíti övéit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.