A baloldali és antifasiszta szervezetek által szervezett szerda esti fővárosi tüntetést követően bántalmazták a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) elnökét. Mint Hanti Vilmos elmondta, a demonstráció helyszínétől távolabb egy 10-15 tagú feketeruhás csoport körbevette, s attól tartott, meglincselik. Miután egyikük megütötte, elkezdett szaladni és közben segítségért kiáltott.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Remélem kitűntetik őt is a bátorságáért, mint a azt a hülye fideszest, aki anno. odaállt a rendőrök meg a tüntetők közé oszt kapott néhány pofont!!
Mekkora církuszt csináltak belőle a rémHír tv-nél!!
lbs
@gretzky: Műmártírt játszani!
Az hogy - állítólag - fekete ruhások verték el, az ég egy adta világon semmit nem bizonyít!
Minden őrző-védő Kft.-beli ilyen ruhában jár és sok esetben indok nélkül molesztál gyanútlan és védtelen embereket.
Azután ott vannak a nemzetidegen In-Kal Security túlidomított, izomagyú negatív IQ-jú kétlábú őrkutyái.
Akár azok is lehettek!

Utána meg valamelyik szigorúan a Hanti félék által látogatott (normális ember az ilyen helyeket elkerüli...) vendéglátóipari létesítményben kedélyesen koccintgatva valódi Sligowitz gyártmányú kosher szilvapálinkával, meg a nekik fenntartott borokkal röhögcséltek azon, hogy "De jól átvertük megint a gójokat!"
Hanti és az őt - állítólagosan - bántalmazók!

Kíváncsi leszek, hogy milyen eredményt hoz az utcákat állandóan figyelő kamerarendszer által készített felvételek kiértékelése?

Különben tegnapi hír volt, hogy Franciaországban is verik az ehhez a bagázshoz tartozókat, mint a répát!
Ott sem szeretik igazán ezeket?

Milyen meglepő...
turul72
Nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel a testalkattal "elkezdett szaladni". Inkább gurult. Amúgy meg mire számított: hogy a tüntetésükön nem lesznek ellentüntetők? S ha mégis, majd belátják, hogy eddig valóban tévúton jártak, s Hanti úrnál van a bölcsesség köve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.